13-03-2009, 06:36 PM
scuze ca nu am mai venit dar am fost foarte ocupata in legatura cu olimpiada de tehnologie
acum am revenit si iti voi comenta capitolul bucata cu bucata ;)
capitolul este foarte interesant...acum sper ca vei folosi ideile tale originale in legatura cu clanul deoarece am mai citit ficuri in care Sakura se afla intr-un clan...
acum greselile care m-au uimit deoarece sunt mult mai putine...
Se facuse ora 3:25, la usa se auzi o bataie. => dupa ce ai spus ora ar fi fost potrivit punct
nui => nu-i
rosata => roseata
-Vai Sasuke ce rapid ai fost! => dupa substantivul propriu ''Sasuke'' puteai pune virgula
-ok... => -Ok
-Bine haideti pe pista de role,ca doar nu o sa stam toata ziua aici privindui pe ei nu? => privindu-i , dupa ''ei'' puteai pune virgula
patinja => patinaj
sau => s-au
Intr-un copac personajul misterios inca o urmarea pe Sakura,brunetul simti ca..... => dupa ''Sakura'' puteai pune virgula
-Noapte buna Sakura! => dupa ''buna'' mergea o virgula
intr-unn => intr-un
calnul => clanul
nu stiu daca le-am pus pe toate, dar am observat ca te descurci mai bine cu punctuatia si nu mai ai asa multe greseli de tastare :D
astept cu nerabdare nextul :-H
acum am revenit si iti voi comenta capitolul bucata cu bucata ;)
capitolul este foarte interesant...acum sper ca vei folosi ideile tale originale in legatura cu clanul deoarece am mai citit ficuri in care Sakura se afla intr-un clan...
acum greselile care m-au uimit deoarece sunt mult mai putine...
Se facuse ora 3:25, la usa se auzi o bataie. => dupa ce ai spus ora ar fi fost potrivit punct
nui => nu-i
rosata => roseata
-Vai Sasuke ce rapid ai fost! => dupa substantivul propriu ''Sasuke'' puteai pune virgula
-ok... => -Ok
-Bine haideti pe pista de role,ca doar nu o sa stam toata ziua aici privindui pe ei nu? => privindu-i , dupa ''ei'' puteai pune virgula
patinja => patinaj
sau => s-au
Intr-un copac personajul misterios inca o urmarea pe Sakura,brunetul simti ca..... => dupa ''Sakura'' puteai pune virgula
-Noapte buna Sakura! => dupa ''buna'' mergea o virgula
intr-unn => intr-un
calnul => clanul
nu stiu daca le-am pus pe toate, dar am observat ca te descurci mai bine cu punctuatia si nu mai ai asa multe greseli de tastare :D
astept cu nerabdare nextul :-H