Well, nici eu nu stiu "de ce dracu" ca sa citez pe cineva din Staff (cica) trebuie sa luati oamenii asa tare? Sau asta intelegi voi prin "mesaj constructiv"?
Mie personal imi plac majoritatea, marimile sunt de altfel oke, la fel si C4D-urile, cat despre avatare, stiu despre ce e vorba si stiu cum e cu aceste cereri, eu activam pe un forum in care avatarele userilor aveau 250x150, daca le postam pe acelea ce faceati, va cruciati? Dunno, tind sa cred ca e asa cum a zis si amicul nostru mai sus si anume "fiecare are stilu/ochiul/creativitatea lui". Daca unei alte persoane nu ii place asta nu inseamna ca lucrarea nu e buna, fiecare lucreaza la ce dimensiuni vrea, cat de complex respectiv cat de simplu vrea. Cat timp arata bine din punct de vedere estetic (punct pe care majoritatea lucrarilor postate de tine, senZ, il detin) eu cred ca e oke. Singura remarca din partea mea ar fi ca si in cazul celorlalti, textul. In unele arata foarte oke, in altele destul de ciudat dar banuiesc ca exista timp ptr. a deprinde cunostiinte in fiecare domeniu, sfat din randul amatorilor ca mine.
Eu iti urez succes in continuare si te astept cu noi postari, chiar imi place sa-mi dau cu parerea dar.. fiind atat de multe mi-ar lua o vreme destul de lunga sa trec peste fiecare. Cum spuneam, per total majoritatea imi plac, daca ar fi sa aleg cateva, as putea spune ca imi place cea cu OVER, ar mai fi cea cu Colors Scratch (sper ca am scris bine) si cea cu tipa si scrisul subtire(?) nu imi dau seama exact ce scrie dar arata oke. De altfel, cele puse de Wicked mi s-au parut foarte oke.
Take care