Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusakufanfic(a new world)

Am trecut si eu pe la fic-ul tau si mi-a venit sa mor, sa fac cu inima. Ti-ai batut joc de el in ultimul hal. Hai sa o luam cu inceputul, ca sti ce vreau sa spun. Disclaimerul este pus doar de forma la tine si nici aia cum trebuie. Eu nu am inteles nimic din el. Nu stiam din ce anime sa le iau, daca nu ma uitam la titlui tau - ti s-a spus deja ce e banal, eu ii zic fooarte plictisitor si iti respige cititori - ca sa imi dau seama. "Lui Sakura", aceste doua cuvinte ma zagarie pe timpane si pe creier. Sakura nu este baiat, ci fata si vine "Sakurei". Vad o gramada de diminutive si ma gandeam ca Sakura are vreo 5-6 ani, ca sa aflu cu stupoare absoluta ca are 18 ani. Deci eu am sa repet unele lucruri, dar sper sa ti cont si de sfatul meu si celor care te-au critica, ca vrem sa evoluezi. Am mai observat ca ai scris marca motocicletei cu litera mica. Niciodata =_=" in viata ta sa mai scri denumiri de tari, marci de motociclete sau masini cu litera mica. Sunt nume, firar sa fie. Calmeaza-te Manu, gandeste-te la ceva frumos si placut. Ok sa trecem mai departe.
Descriere este inexistenta si neobservabila, nici cu microscopul. Ai incercat sa descri putin pe acolo ceva, dar este ca si cand nu ar exista. Dialogul este mai mult decat suficent si fooarte plictisitor, ca aproape am adormit in fata monitorului. Naratiunea este aproape in aceeasi oala cu descrierea. Am Citit ca dormitorul Sakurei avea pereti de lemn si se afla sub apa? Aolo, cea mai mare minciuna pe care ai spus-o acolo. Lemnul absoarbe apa si se umfla, mai ales daca este in apa sarata. Puteai sa spui beton sau beton armat, dar nici intr-un caz lemn =_=". M-am uitat in poza si am vazut ca lemnul era lipit de un perete de beton-armat si nici intr-un caz expus la apa. Eu una nu cred ca acest fic a fost acceptat si pe alte forumuri, dar daca tu spui, eu una nu te contrazic. Greseli cu duimui, iar semnele de puctoatie sunt date disparute rau de tot. Disparute fara urme, ca sa spun asa, cu exceptia celor mentionate deja in comenturi. Ce sa mai spun? :-?
Numai are rost sa repet ce s-a spun deja, dar unele lucruri le-am spun deja. Ma rog :-j. Puteai sa descri si tu putin personajele, pe langa Sakura si putin camera ei sau patul acela de la piscina sau pe baiatul de pe Suzuki. Ca sa descri ca lumea, punete in pielea personajelor si incearca sa descri cat de mult poti si fara repetiti de cuvinte - prea mult repeti acel "apoi", incat mi-am obosit ochii sa tot sa-l gasesc la fiecare doua cuvinte - nici in halul acesta, dar pe aproape - sau niste diminutive ce nu isi iau locul acolo.
Astept nextul si sper sa ne dai la toti peste nas, ca acest fic sa devina o capodopera, dar ma cam insel. Eu iti spun sa citesti si sa te apuci de treaba pentru ca ce ai tu aici, nici macar nota 4 nu ai primi, daca l-ai fi facut pentru ora de romana.
AStept nextul si noroc :)
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
sasusakufanfic(a new world) - de neko_tamashi00 - 24-04-2010, 01:20 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Mishelle - 24-04-2010, 08:42 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Zăpă - 24-04-2010, 11:08 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Nywa - 24-04-2010, 12:37 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Summer - 25-04-2010, 01:34 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de ShoboMik - 25-04-2010, 02:27 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Elena. - 25-04-2010, 07:21 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Ana. - 25-04-2010, 08:56 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de perenelle - 21-05-2010, 06:22 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Kira-chan - 24-05-2010, 12:55 AM