24-04-2010, 08:42 AM
Buna!Am venit si eu pe aici,si ma luat durerea de cap.In primul rand la un fic nu da bine emotiile acelea pe care le-ai pus.In al doilea rand disclaimerul pe care lai pus tu este o bataie de joc.(daca gresesc va rog frumos un PM si sa rezolvat)Draga mea tu nu ai litera mare?Nu ai invatat ca la inceput de propozitie se pune litera mare,la fel ca si la numele propii.Inca ceva ce ma deranjat printre miile tale greseli,este faptul ca pui prea multe "...".Ca sa te informez,acele puncte tin locul unui enunt ne exprimat(daca asta ai vrut sa faci sau sa ne arati cu acele puncte).Ce sunt cu atatea stelute?Draga mea nu suntem la Surprize,surprize.Daca vrei sa ne ti in suspans poti folosii o gramada de chesti,sa bagi ceva intamplari fantastice,multa actiune etc.Am vazut ca folosesti limbajul de messenger,cea ce dovedeste ca nu ai trecut deloc pe la regulament.De ce sa treci,e o pierdere de vara sa citesti niste prostii nu?Te-as ruga sa dai un click aici ---> http://animezup.com/index.php?pid=11 si sa citesti ce nu ai voie!Greseli ai o gramada,mai ales de exprimare,am si eu o intrebare cand ai trecut ultima oara la scoala?Si mai ales la ora de romana?Sunt curioasa...Nu cred ca ai 40 de randuri daca scoti toate acele semne si toate emotiile de acolo.
Dialogul este atat de sec,descrierea lipseste,naratiunea,vai de capul ei.Tu practic ti-ai batut joc de acest fic.Totul este gresit,si nu am ce sa-ti zic nimic pentru a te incuraja deoarece la tine totul este facut in bataie de joc.Sa ti minte de la mine,imaginea ficului tau te reprezinta,ca si proverbul acela"Zimi cu cine esti prieten,sa-ti zic cine esti."E asa e si la noi numai ca putin mai schimbat.Ai un fic,nu zic neaparat perfect ca oricui ii lipseste descriere,sau mai are greseli de tastatura,dar daca este ordonat cu un TITLU destul de atragator(cea ce la tine lipseste cu desavarsire)lumea te priveste cu alti ochi,pe langa tine ,ficul tau este dezordonat cu greseli de tastatura,cu mult spatiu,cum crezi ca te pot privi eu?In nici un caz o fata serioasa!
Sper sa te perfectionezi,daca am gresit cu ceva un PM,te-as ruga sa pui un disclaimer adecvat,si sa citesti regulamentul,ca nu este pus degeaba!
Ne vedem data viitoare,pana atunci Ja! :bye:
Dialogul este atat de sec,descrierea lipseste,naratiunea,vai de capul ei.Tu practic ti-ai batut joc de acest fic.Totul este gresit,si nu am ce sa-ti zic nimic pentru a te incuraja deoarece la tine totul este facut in bataie de joc.Sa ti minte de la mine,imaginea ficului tau te reprezinta,ca si proverbul acela"Zimi cu cine esti prieten,sa-ti zic cine esti."E asa e si la noi numai ca putin mai schimbat.Ai un fic,nu zic neaparat perfect ca oricui ii lipseste descriere,sau mai are greseli de tastatura,dar daca este ordonat cu un TITLU destul de atragator(cea ce la tine lipseste cu desavarsire)lumea te priveste cu alti ochi,pe langa tine ,ficul tau este dezordonat cu greseli de tastatura,cu mult spatiu,cum crezi ca te pot privi eu?In nici un caz o fata serioasa!
Sper sa te perfectionezi,daca am gresit cu ceva un PM,te-as ruga sa pui un disclaimer adecvat,si sa citesti regulamentul,ca nu este pus degeaba!
Ne vedem data viitoare,pana atunci Ja! :bye: