12-10-2010, 05:57 PM
Hey ! Am ajuns si la ficul tau ! Este primul tau fic ? Dupa cum se vede asa se pare.. [ fara suparare ]. Ideea e destul de draguta pot spune ca nu am mai intalnit-o pe undeva. Insa.. iti zic ca ai unele fraze in care atata ai pus si de un milion de ori. Cand am citit m-am luat cu mana de cap ca nu mai stiam unde am ramas. Nu o lua in nume de ras. Dupa greseli.. nu m-am uitat asa ca nu stiu daca ai avut. Un sfat : Renunta la limbajul de pe messanger ! Nu arata bine ficul cand te uiti la el. Am vazut ca in primele doua capitole n-ai pus liniuta de dialog, insa de la sfaturile celorlalti ai inceput sa pui ! ;] Bravo ! Pai.. Lynn are dreptate.. din ficul tau nu se intelege absolut nimic. Totul e amestecat acolo. Si ii mai dau dreptate si la faza cu literele mari. Titlul se scrie cu litera mare. Si sincer.. eu cred ca am invatat chestia asta in clasa I :]
Deci sper ca nu te-am suparat cu comentariul meu :D Te astept cu nextul cat mai repede si multa bafta si inspiratie in continuare !
Chuu & Gambate ! >:D<
Deci sper ca nu te-am suparat cu comentariul meu :D Te astept cu nextul cat mai repede si multa bafta si inspiratie in continuare !
Chuu & Gambate ! >:D<