Răspunsuri: 1.445
Subiecte: 59
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
850
Zupi: 36.015 z
Hmm, să vedem. Am trecut şi eu prin zonă şi am zis să comentez nişte gfx-uri, şi dacă am picat la tine, hai să comentam la tine.
Îmi plac lucrarile tale, dar nu m-au impresioant... Vreau să spun că sunt foarte reuşite, da chiar sunt , din punctul meu de vedere, dar nu sunt exceptionale, adică nu ies cine ştie ce 'foarte ' mult în evidenţă.
Marimile sunt bune, nu mi se pareau exagerate nici înainte, erau chiar OK.
Care e treaba cu gfx-urile tale, şi ce nu îmi place la ele? Well, cred că le dai ori prea multe efecte, ori le ' ştergi ' într-un fel sau altul ' culoarea '. Înceară să le faci să pară ceva mai naturale, şi putin mai 'vii ' ca să poată ieşi şi ele oleacă mai mult în evidenţă.
Nu mi-o lua în nume de rau, pentru că nu o spun aşa , eu nu mă pricep foarte tare în materie de gfx, dar ca observator pot spune că nu ies extrem în evidenţă încât să poti spune, ' da sunt minunate' . Sunt frumoase, şi reuşite, chiar placute ochiului. Dar cred că mai ai de lucrat la stil, pentru a le face ' extraordinare ', dacă întelegi ceea ce vreau să spun.
Sunt chiar placute, dar la unele ai exagerat cu efectele , şi le-ai încarcat ' dulce ' dar prea ' mult' . Uff, nu ştiu cum aş putea să spun asta, dar deşi sunt OK trebuie să le faci şi mai OK. Sau ceva de genul. Oricum aştept să vad şi alte lucrari.
M-au impresionat gfx-urile tale printr-un simplu fapt, de fapt ultimul sign, datorită delicatetii! Asta da, chiar a fost placut.
So, succes în continuare şi aşteptam şi alte lucrari!