05-01-2009, 06:22 PM
Hmm..let's see...
Vad lucrarile dar ca de obicei..vad doar ce vreau
1)Forma..arata foarte bine si..
Totusi bg-ul din spate nu se combina cu acele foame negre iar grila nu se sincronizeaza deloc cu dungile negre...batator la ochi XD
Ai fi putut sa faci sig-ul pe un fisier transparent ..asa incat la finat sa stergi pana la transparenta toate ...faza aceea alba...ar fi iesit foarte frumos : )
2)It's just 0_o ...nu pot comenta....
3-4)Ok...asta e cam..sters...iar c4d-urile alea se vad prea tare...arata destul de...XD urat varianta a2a arata mult mai bine...se potrivesc mai mult
5-6)Ok sigul asta tine de depth...aici l-ai folosit destul de bine...l-ai inconjurat de negru...si..parca iese din acea ..crapatura....La varianta a2a ...nu e chiar asa..Xd se vede ca l-ai sters..bg-ul e ok dar...poate de puneai unpic de negru in jurul renderului era mai OK
7)Mult mai colorat...mult mai super...pacat ca iar depth-ul te-a ..ucis
Se vede cum ai sters din ei..arata chiar dezastru faza aia restul e de nota 10
8)Mda...varianta 1 e mai buna dupa parerea mea...
9) Asta e briliant...hmm..poate un shapen mergea pe chipul lui L in rest..
...e cum e mai bine : )
Avatarele nu le-am comentat.;.nu obijnuiesc..sunt doar o parte din sig ..nu mai are rost...Se asteapta creati noi si
...doh..
Vad lucrarile dar ca de obicei..vad doar ce vreau

1)Forma..arata foarte bine si..

Ai fi putut sa faci sig-ul pe un fisier transparent ..asa incat la finat sa stergi pana la transparenta toate ...faza aceea alba...ar fi iesit foarte frumos : )
2)It's just 0_o ...nu pot comenta....
3-4)Ok...asta e cam..sters...iar c4d-urile alea se vad prea tare...arata destul de...XD urat varianta a2a arata mult mai bine...se potrivesc mai mult
5-6)Ok sigul asta tine de depth...aici l-ai folosit destul de bine...l-ai inconjurat de negru...si..parca iese din acea ..crapatura....La varianta a2a ...nu e chiar asa..Xd se vede ca l-ai sters..bg-ul e ok dar...poate de puneai unpic de negru in jurul renderului era mai OK
7)Mult mai colorat...mult mai super...pacat ca iar depth-ul te-a ..ucis

Se vede cum ai sters din ei..arata chiar dezastru faza aia restul e de nota 10
8)Mda...varianta 1 e mai buna dupa parerea mea...
9) Asta e briliant...hmm..poate un shapen mergea pe chipul lui L in rest..

Avatarele nu le-am comentat.;.nu obijnuiesc..sunt doar o parte din sig ..nu mai are rost...Se asteapta creati noi si

o.o" wot