Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

**hey peole!!**

mi-ai zis ca mai scriu cate ceva despre mine scuze ca am vazut doar acum ^ ^"..so sa incep cu cererile o da shi thnx pentru intampinare un singur user but don't mether macar e unu 4

ce mancare imi place?....hmmm sicer pizza o ador o venerz cu toate nu prea mananc asha des imi place la nebunie :X...nu imi place fast foodul deloc yak ..cu toate ca acum trei partu ani imi placea la nebunie dar multzumesc parintzilor mei care nu m-au dus

pai timul liber imi place sa il petreec distrandu-ma cu prietenii bine intyzeles nu prea conteaza unde sunt atata timp cat sunt impreuna cu ei ...shi shtiu sa ma distrez 3...bine prefer sa mergem la mare iar anul asta mi se implineshte dorintza so...la mmaaareee

hobby...hmmm nu cred ca am sincer poate desenatul se poate numi un hobby? fac asta destul de des shi imi place sa imi exprim sentimentele prin desen...imi place sa merg la patinuar am tzinut lectzii acum doi ani dar nu de profesionism atata cat shtiu sa merg...^ ^

pai la haine nu sunt o obsedata din aia care daca vedde ca e ceva nou la moda sau asha merg direct in magazin ..imi place sa port haine in dungi chiar imi plac... nu prea port fuste ee ma mai prinzi shi cu o fuasta pe mine dar nu foarte des ...cateodata sunt imbracata in culori (cand se intampla trebuie sa am un scheslet pe tricou sau pe haina 4) sau in negru shi alb ..depinde de starea mea....deobicei sunt mai vesela so port mai mult colorat

sa shtii ca eu nu ma pot descrie atat de bine ..^ ^"" sunt incapatzanata asta imi spune toata lumea shi chiar sunt nu ma las pana nu le dovedesc ca eu am drepptate (chiar daca nu am..)...shi serios sunt enervanta fiindca ma ia gura pe dinainte cateodata shi pot ajunge la certuri urate dar deobicei eu merg cu "impacarea"...imi place sa ma distrez la nebunie daca ar dupa mine ash sta toata noaptea treaza doar daca e distractzie so ...cred ca v-am lamurit macar 50 %...^ ^""
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate

[Imagine: zvx369.png]
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see

Răspunsuri în acest subiect
**hey peole!!** - de dark_anime - 16-07-2007, 09:50 PM
RE: **just enter..and say hello ^^" - de Kyo - 16-07-2007, 11:26 PM
RE: **hey peole!!** - de dark_anime - 18-07-2007, 12:20 PM
RE: **hey peole!!** - de Kyo - 18-07-2007, 12:25 PM
RE: **hey peole!!** - de Juliet - 19-07-2007, 11:07 PM