26-09-2011, 05:14 PM
o.O how big are your bewbz?
hey lume:X:X:X:*:*:* ...buna
|
deci d-nule moderator Helheim nam vrut sami raspunzi si tu la aceleasi intrebari pe care mileai pus ,dar a fost detul de interesant ,eu doar am vrut sami raspunzi la 2 intrebari 1)dc nam voie cu mov si miai raspuns si 2) la ce profil esti si am aflat k esti la universitate, a fost dragutz din partea ta:p http://animezup.com/forum/images/smilies...uppy02.gif :bye: mai vorbim[posturi unite]
deci pt Virusel sa rapundem la intrebarea lui: Cuplul narusaku sunt destul de draguti dar nu au sanse impreuna :smart: din punctul meu de vedere dak in imaginatia mea naruto ar fi cu sakura :yada:,sakura lar trada pe sasuke ,iar naruto pe hinata e cv dragutz sper sa nu fie cuplul tau favorit din naruto pt k nu vreau sa te dezamagesc [posturi unite] AhRam Jjang deci nam prea citit manga sincer foarte ffffffffffffff *10 rar , dar imi plac :yes: animeurile yaoi :love: mam uitat la cateva :bye: Ja ne[posturi unite] pt Yuuki Sa inteles boss :bv: nya :bye: Jane [posturi unite] cat de mari sunt ceee???? nam inteles Tan ?" k nu prea am inteles cu bebz cred k am nimerit cuvantul?? |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
BUNA LUME !! | 19 | 8.544 |
03-10-2011, 07:38 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |