Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[hentai]The Rider

Ochei, fiindcă nu o să mai comentez pas cu pas pentru că mi s-a luat, o să comentez pe mare punctele esențiale.

Ochei, ai probleme cu timpurile, la început preodmina prezentul, apoi trecutul, apoi iar prezent, apoi iar trecut, axează-te pe un singur timp, va suna mult mai bine.
Al doilea lucru ar fi greelile de tastare, ba mănânci litere, ba pui litere în pluc, ba cuvântul nu se înțelege, ai grijă, mereu la tot ce ai scris și am citit am văzut greșeli de tastare în prostie, adică aiurea care puteau fi remediate, te rog, ai grijă de acum încolo.
Alt lucru ar fi anumite cuvinte care se mai repete de colo-colo, cum ar fi acel „piatră” care pe mine m-a deranjat extrem de mult, serios.
Așa, acum, un lucru ar mai putea fi spus, mai fă și propoziții mai simple, sunt prea elaborate unele și se pot încurca repede, o dată m-am pierdut în fraze.
Un alt lucru ar fi acel „falcă” care m-a enervat pentru că s-a stricat toată eleganța produsă în text, dacă începi cu cuvinte superbe care se împletesc armonios, continuă așa, nu te îneca ca țiganul la mal.
După ar mai fi câteva virgule uitate.
În rest, ideea mi se pare genială și foarte originală.
Baftă iubire, scuze de comentariul scurt, doar că mi-am făcut nervi că comentariul inițial nu mi-a fost postat .__.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
[hentai]The Rider - de hiimera - 30-10-2011, 09:21 PM
RE: The Rider [Hentai, +18] - de Daria - 30-10-2011, 10:30 PM
RE: The Rider [Hentai, +18] - de .: Em :. - 06-11-2011, 03:24 PM
RE: The Rider [Hentai, +18] - de Daria - 04-12-2011, 07:35 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)