31-10-2010, 06:58 PM
In primul rand va multumesc pentru bun venituri
Culoarea preferata?ar fii albastrul
Animalul?catelusi
Cartea preferata?Pe asta n-o stiu da cred ca o so pun pe prima(e cam deplasata,dar....)Dragoste si datorie de Sandra Brown
Yaoi sau yuri? ah........trebuie sa ma gandesc.....ambele....dar ca sa nu mint mai intai trebuie sa ma documentez:nh: kaci momentan sunt pe la mijloc
Sigur ca as vrea sa fim prietene:chuu:
Yaoi Hard - maniaca de tine?chiar te rog sa-mi spui.............LoveStory
am vazut Memoriile unei Gheishe si mi-a pacut,l-am vazut acum vreo doua luni.......cred
Cel mai mare vis ar fi sa merg in SUA iar apoi in Cina (eh........nu stiu dac o sa se intample:cry:
Iubesc criticile dure,ciar mi-as dori sa am (acuma nu ma atacati non stop va rog)viata nu e doar roz,iar cateodata o opinie nehetiva iti prinde bine nu?
De zup am aflat cautand episoadele la Naruto:smart:
Multumesc pentru sfat o sa-l iau incosiderare
Da,sunt fanDeth Note,aproape inrait
Cuplul preferat din Naruto este Naruto&Hinata
Iubit....hai s-o tin pe asta pentru mineo//o
REGULAMENT-AM TRECUT PE ACOLO DIN PRIMA
Culoarea preferata?ar fii albastrul
Animalul?catelusi
Cartea preferata?Pe asta n-o stiu da cred ca o so pun pe prima(e cam deplasata,dar....)Dragoste si datorie de Sandra Brown
Yaoi sau yuri? ah........trebuie sa ma gandesc.....ambele....dar ca sa nu mint mai intai trebuie sa ma documentez:nh: kaci momentan sunt pe la mijloc
Sigur ca as vrea sa fim prietene:chuu:
Yaoi Hard - maniaca de tine?chiar te rog sa-mi spui.............LoveStory
am vazut Memoriile unei Gheishe si mi-a pacut,l-am vazut acum vreo doua luni.......cred
Cel mai mare vis ar fi sa merg in SUA iar apoi in Cina (eh........nu stiu dac o sa se intample:cry:
Iubesc criticile dure,ciar mi-as dori sa am (acuma nu ma atacati non stop va rog)viata nu e doar roz,iar cateodata o opinie nehetiva iti prinde bine nu?
De zup am aflat cautand episoadele la Naruto:smart:
Multumesc pentru sfat o sa-l iau incosiderare
Da,sunt fanDeth Note,aproape inrait
Cuplul preferat din Naruto este Naruto&Hinata
Iubit....hai s-o tin pe asta pentru mineo//o
REGULAMENT-AM TRECUT PE ACOLO DIN PRIMA