Incantat de cunostinta, Sorin. Zici ca esti din Brasov? Foarte fain (asa cred ca se spune prin zona aceea, nu? XD) orasul, l-am vizitat de cateva ori si pot spune ca dupa Bucuresti (locul meu de nastere, what can i say, trebuie sa fie pe primul loc chiar daca poate obiectiv nu merita ^^) este preferatul meu din Romania la ora actuala. Nici nu stii ce dreptate ai cu fillerele la Naruto si Bleach, cand am citit eram: "Hi5, you speak the truth", din cauza acestora am si abandonat aceste serii, desi initial mi-au placut. Ma bucur sa vad ca iti place Dragonball Z, oldies but goldies never die, pana la urma alaturi de Sailor Moon a reprezentat initierea mea in aceasta arta si cu toate ca avea si acesta episoade enervante in care pur si simplu se uitau unul la altul minute in sir doar ca sa prelungeasca lupta, tot ramane acolo printre preferatele mele. Diversitate o sa gasesti sigur pe aici, persoane calde...in mare parte , dar hey, unde ar fi varietatea atunci?
Cateva intrebari: Ce anime vechi cautai cand ai dat pe forumul nostru? Apropo de Brasov, ai fost la Otaku Festival de luna aceasta organizat acolo (Click me, Click again). Din ce am vazut din poze, pare ca a fost reusit si eram curios sa aflu o parere de la cineva care chiar a asistat.
Distractie placuta si cat mai multe topic-uri/reply-uri pe forum.
Cateva intrebari: Ce anime vechi cautai cand ai dat pe forumul nostru? Apropo de Brasov, ai fost la Otaku Festival de luna aceasta organizat acolo (Click me, Click again). Din ce am vazut din poze, pare ca a fost reusit si eram curios sa aflu o parere de la cineva care chiar a asistat.
Distractie placuta si cat mai multe topic-uri/reply-uri pe forum.