Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

eu si persoana mea

#1
Bun ... Deci dupa o perioada destul de lunga de timp ( vreo 2 ani ) m-am decis (era si timpul ) sa imi fac si eu aparitia pe aici ... Sunt cam in pana de idei asa ca nu voi zabovi prea mult si voi spune cateva ... sau mai multe lucruri despre mine ...

Ma numesc Silvia , am 14 ani ( fac 15 in noiembrie :d ) si sunt dintr-un orasel mic si ingrozitor de plictisitor ( sincer nu cred ca mai sunt multi concetateni pe aici ) numit Resita . Sunt foarte incapatanata ( foarte promitator inceputul , nu-i asa? ) , uneori pesimista si sunt destul de matura pentru varsta mea ( sau cel putin incerc sa fiu) , dar mai am si momentele mele ... Depinde cum ma trezesc dimineata 21 , dar asta e deja alta poveste ... Asa sa trec acum la capitolul " pasiunile mele " ... Pai ador , de fapt iubesc la nebunie animalele de cand ma stiu , mai imi place sa calatoresc si mai ador si muzica ... vrobind de muzica , ascult mai multe genuri , dar nu pot suporta manelele si nici muzica populara nu ma prea incanta ... Mai imi place sa ma uit la filme , sa ma plimb prin parc si bineinteles sa citesc ( carti , fic-uri , nu conteaza ) . Primul anime vizionat de mine a fost Kiddy Grade pe A+ si de atunci am continuat sa ma uit ...

Ar mai trebui sa mentionez faptul ca nu cant la niciun instrument , dar mi-ar placea sa invat ... Sincera sa fiu intotdeauna am fost atrasa de pian si chiatara si probabil ca in viitorul apropiat imi voi convinge parintii sa ma dea la cursuri speciale pentru pian si chitara ...A da , am mai facut si canto timp de 3 ani si am fost la dansuri de societate tot vreo 3 ani ( am ceva cu cifra 3 azi 21 ) .

Pentru ca am vorbit de lucrurile care imi fac placere voi trece acum si la cele pe care le detest ... Incep cu profu' de fizica ... nu ma intelegeti gresit , sunt buna la fizica , dar din nefericire pentru mine proful a observat asta si m-a chinuit cu olimpiada lui idioata in fiecare an ( bine ca am scapat ) . Urasc minciuna si ipocrizia si nu suport fitosii care sunt peste tot in Resita ... Un coleg a spus ca daca fitosii ar fi fosforescenti , Resita ar fi Las Vegas ... Ei bine , are dreptate 21

Bun cred ca ajunge . Astept intrebari si sper ca nu v-am obosit prea mult sau ca v-am speriat prea tare ...
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold

#2
Bine ai venit pe Animezup, Better Off Alone!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Salut, honey^^ bine ai sosit pe aici!

Te întreb:
Ce cărți citești?
Autor/carte preferată?
Trupe preferate?
O melodie de suflet?

Cam atât! Hug.

#4
Salut si multumesc pentru urare :d

Ce cărți citești?
Pai sunt destul de dependenta de romanele de dragoste 105 . Intotdeauna mi-au placut si intotdeauna imi vor placea . Imi plac cartile realiste in general .

Autor/carte preferată?
Adevarul e ca imi plac mai multe carti si nu prea pot alege , dar cel mai mult m-a impresionat ( pana acum ) " Jane Eyre " de Charlotte Bronte . Ador felul in care nareaza Bronte si felul in care descrie sentimentele protagonistei . Cartea aceasta a reusit sa imi smulga cateva lacrimi , lucru care nu mi se intampla foarte des .

Trupe preferate?
Muuuulte , dar iti voi enumera cateva : Rascal Flatts ( nu stiu daca ai auzit de ei , canta country si trebuie sa mentionez ca fiecare melodie de a lor mi-a ajuns la suflet , au acel ceva care te face sa-i adori ) , Three Days Grace ( nu cred ca mai e nevoie sa comentez ) , Linkin Park , Nickelback , Breaking Benjamin , Skillet , 3 Doors Down etc.

O melodie de suflet?
Doar una ... nu pot sa spun mai multe pls ... voi incerca sa aleg doar una ( grea decizie) . Let's see ...ummm... prima care imi vine in momentul de fata in minte e Superchick - Stand in the rain . Pur si simplu ador aceasta piesa si mesajul pe care il transmite ... Dar dupa cum am mai zis am multe piese de suflet si chiar imi e greu sa aleg .

Sper ca te-am lamurit Smile ... Astept si alte intrebari ( daca vreti bineinteles ) .
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold

#5
Me here hug Bine ai venit pe zup. Iţi urez o şedere plăcută, şi sper să te înţelegi bine cu userii de p`aci. Mi`s Maria, dar pe zup mi se zice Nanami, Nami, iar pentru că eşti mai mare decât mine poţi să-mi zici şi Kidda.
E cam târziu, so, nu o să-ţi pun multe întrebări.
¤ Care este culoarea ta preferată ?
¤ Îţi place wrestling`ul ?
¤ Vrei să fim prietene ?
Anyways, happeh posting and have fun.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#6
Iti urez Bun venit pe Animezup ^_^
am doar o intrebare deoarece ceilalti au pus si pentru mine...
De ce acum 2 ani nu te-ai inscris?nu ti-a placut forumul?[da sunt 2 in 124]
Sper sa te acomodezi acum daca in urma cu 2 ani nu te-ai inscris[era mai bine ]...Daca stii sa te comporti ^_^' o sa ai si prieteni,dar desigur vei stii 78
Eu iti zic de acum La multi ani! chiar daca mai e pana in noiembrie....E o varsta frumoasa[14 ani] sa stii 39
Pai cam atata ...
Sper sa ne intelegem.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#7
Multumesc pentru urare Nami ( iti voi spune asa pentru ca nu imi place sa folosesc varsta drept avantaj Smile sper ca nu te superi ) . Bun , acum intrebarile :
¤ Care este culoarea ta preferată ?
Imi place movul , dar in lista preferintelor mele se afla mai multe culori , cum ar fi : rosul , verdele , albastrul inchis etc. Am uitat sa mentionez nonculorile care imi inspira puritate ( albul ) si eleganta ( negrul ) .
¤ Îţi place wrestling`ul ?
Nu chiar ... scuze daca te-am dezamagit ...
¤ Vrei să fim prietene ?
Bineinteles ... ma bucur ca m-ai intrebat Smile .

Si tie iti multumesc pentru urari Ryuu . Nu , nu e vorba ca nu mi-a placut forumul , intotdeauna am avut o parere foarte buna despre el ... Doar ca ... nu stiu ... pur si simplu ideea de a-mi face cont era in concediu ( daca ii pot spune asa faptului ca nu m-am desteptat mai repede 21 ) . Asta e ... poate ca era mai bine daca m-as fi inscris mai repede , dar stii cum se spune : mai bine mai tarziu decat niciodata Smile . Si eu sper sa ne intelegem si sa imi fac multi prieteni pe-aici .

Astept si alte intrebari Smile .
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)