13-05-2009, 10:28 AM
Duuuuuuuudee, voi chiar nu observati ca desenele nu`s facute de el? O.O"... Man, pana nu`mi arati un desen in creion... eu tot nu te cred... asa ca, mai bine mi`ai arata unu` X_X... liniile sunt prea perfecte ca sa fie desenate de mana ... se pare ca la asta nu te`ai gandit cand ai intrat in PS sa modofici poza ... ce ai zis ' lasa ca`i prostesc eu cumva p`astia '... se vede de la o posta ca nu`s facute de mana ta X_X... nici Alecs, care deseneaza foarte bine si nici profa mea de desen nu ar face fiecare linie la perfectie... no, scuze, dar eu nu te cred si sa`ti dovedesc, ti`am luat desenu` ala, care zici tu ca`i facut de mana si ti`am aratat unde se vede foarte clar ca`i modificat --> Desenu` facut de mana --> toate cerculetele alea sunt dovezi ca nu e facut de mana, daca trageai liniile cu rigla, garantat nu se vedea asa ^^ so, astept desenu` facut de tine, nu de altcineva in creion... si ca sa te cred ca esti un profesionist... nu vreau sa fie nicio greseala [ daca se dovedeste contrariul, o sa`mi cer scuze... pana atunci... tot nu te cred ^^ ] so... astept ^^
I'm not insulting you. I'm describing you.