10-01-2011, 02:07 AM
(09-01-2011, 09:47 PM)So^Simple A scris: In schimb Sasuke a decazut din ce in ce mai mult . Era arogant , inconstient si necugetat . Si-a indeplinit scopul ... si-a ucis familia cu mainile lui . A aflat ca familia il iubea si acum vrea sa-si distruga satul natal ? Orocimaru` in persoana . NU spun ca nu il inteleg ... sa traiesti in minciuna e dificil dar sa omori tot satul pentru greseala a sase sau sapte batranei [ nu stiu cati erau ] ? Si nu era tocmai o greseala pentru ca incercau sa il apere sau probabil ca nici ei nu stiau exact ce s-a intamplat . A devenit dificil de inteles . Un monstru la fel ca si Orocimaru si a inceput sa ma doara sa il vad .
Sunt de acord cu tine Cand am vazut ca Sasuke a zis ca vrea sa distruga Konoha chiar m'am intristat. Si primul gand care mi'a vnt in minte a fost ca a devenit exact ca Orochimaru. Chiar ma bucurasem cand l'a omorat dar cand am vazut ca vrea sa distruga satu... >.< Chiar imi pare foarte rau. Il inteleg ca nu i'a convenit ca batranii aia l'au fortat pe Itachi sa isi omoare clanu da ce vina are restu satului? Ok imi convine sa ii omoare pe mosii aia ca si pe mine ma enerveaza, da intreg satu? Adica ce a mai ramas din el dp asaltul lui Pain....Sasuke a decazut foarte mult si imi pare rau ptr asta...