@Kankrosas Merci mult de intrebari si de primirea calduroasa. Dupa ce a fost inchis topicul , ti-am trimis un mesaj privat, dar o sa-ti raspund si aici, mai sumar. Am mai multe anime-uri preferate nu stiu exact pe care sa-l aleg, dar DBZ cred ca se incadreaza perfect printre primele.
Animal de casa nu am din pacate desi am avut multe inainte. As vrea un cameleon micut, in schimb
@Roxana : Ce draguta esti tu de fiecare data ! O sa fii prima care-mi vede cosplay-ul (sper sa fie cat mai curand), i promised
1. Momentan nu mai sunt la facultate. Am fost o perioada la Politehnica, la isb, ingineria mediului. Nu mi-a placut deloc si pe langa asta am avut si niste probleme de sanatate care m-au facut sa lipsesc o groaza pentru ca am stat mai mult prin spitale. Eu am vrut sa dau la Limbi Straine de fapt... ceea ce am si facut. Si am intrat la ceea ce voiam, engleza-japoneza, dar am intrat la cu taxa (erau doar vreo 10 locuri la fara) si n-am vrut sa-i fac pe ai mei sa plateasca asa ca am zis ca fac alta facultate un an si sa mai incerc apoi din nou... Am aflat anul asta ca daca am facut un an la o facultate unde nu am platit taxa, trebuie neaparat sa fac un an la cu taxa daca vreau alta facultate. Deci... planul meu s-a cam dus pe apa sambetei, dar tot o sa aplic la limbi straine anul asta, imi doresc prea mult asta. Si sper ca o sa ma pot revansa fata de ai mei cumva , vreodata.
2. Materia mea preferata era engleza in liceu. Imi placea mult si biologia, dar engleza a fost mereu materia mea preferata. Am ales profil real pentru ca in generala iubeam matematica. Acum nu cred ca ma mai caracterizeaza deloc. Mi-am dat seama de asta inca de pe la inceput, am vrut sa ma mut la profil uman, dar nu m-au lasat ai mei si nici dirigu'. (alor mei le-a parut rau pe-a 12-a hahaha)
3. Citeam foarte mult inainte. Now I'm a big slacker most of the time , dar imi mai fac timp si sa mai citesc cate ceva (inafara de lectiile de japoneza, engleza si romana). Momentan citesc 'The lost symbol' de Dan Brown, dar nu ma incanta chiar asa tare. Apoi cred ca o sa ma apuc de 'Arta de a avea intotdeauna dreptate' de Schopenhauer.
4. Ideile pentru poze ... Habar n-am ... they just pop out. Am mult mai multe idei interesante, dar , na... nu tot timpul le pun in aplicare... I'm hoping to change that soon. Ma bucur ca ti-au placut pozele cu Adda, a zis ea ca avea urechile alea si mi s-a parut o idee buna sa le aduca
5. Timpul liber mi-l omor in general cu jocurile video si anime-urile (si cititul , dar mai putin in ultima vreme.. as i've said). Aa...si fotografia
Am atat de mult timp liber, in schimb, uneori nu stiu ce sa mai fac cu el. Abia astept si eu sa ma simt din nou utila, sa merg la facultate... aa, si sa scap de orasul asta pe care-l urasc.
Merci mult ca mi-ai redeschis topicul, apropo. Si multumesc de primirea calduroasa si intrebari. *kisses*