Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

block B

Lol, Andrusca 22 "Gen T.O.P (el pare liderul... sau Taeyong, dar GD? .__.'')" Vrei sa zici ca T.O.P ar fi bun ca lider? Nu prea cred, fiindca e genul mai retras, si abia scoate doua cuvinte uneori. Recunosc, e cool, e bestial, e foarte bun, dar nu e bun ca lider. Si nu vrei sa zici cumva Taeyang? Enfin, sar peste off topic: Multumim pentru topic, si Do you wanna B? Block B!!! *fan girl moment*

Recunosc, trupa e magnifica, e tot ce si-ar dori o fana <3 Prima oara mi-a atras atentia Jaehyo, dar l-a luat Kiddo -.-", apoi a venit U-kwon [ahhh 105 ] si am zburat la Zico, dar din trupa asta, doi favoriti am: U-Kwon si Zico. Zico talentatul dragut si rapperul ideal, si U-Kwon barbatul perfect corporal =p~ si dragutz foc foc >w<~~~ Am ramas socata acum intr-o zi, cand m-am uitat la o emisiune cu ei, in care a dat zilele de nastere si au aratat ca' Kyung e nascut in aceeasi zi cu mine *kyaaaaaaaaaaaaa* asa ca el e pe locul doi in topul meu <3 a boy a boy is with the same birthdate with meee <333 B-Bomb ar trebui sa iasa in evidenta mai mult, pacat ca nu e multumit de felul cum arata, dar mie imi place T.T [c'mon, you look good] Jaehyo e super merga puternic o.o si frumos, si haios 21) [il vreau o.o] Taeil, nu prea ce sa zic de el, merge, dar si el, mai mult in evidenta sa iasa, so good luck boy. P.O - saracutzul, de cand cu aparitia lor toata lumea zice ca seamana cu T.O.P - dar eu sunt de parere ca se poate schimba si sa nu mai arate ca T.O.P, desi la vocea lui nu se poate face schimbari xD dar tot il ador, pt vocea lui superba <3 si talentul lui.

Vreau un album rapid, unul cu multe melodii o.o la cate melodii au scos, mai vreau T_T au scris peste 100 de melodii, din care vreo 7 scoase, deci vreau si restul melodiilor @w@~~ So baieti, good luck <3

Andrusca:I don't want to argue, so please don't start a fight
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

Răspunsuri în acest subiect
block B - de chu - 05-06-2011, 12:04 AM
RE: block B - de Aerith - 05-06-2011, 11:08 AM
RE: block B - de yaoi maniac - 05-06-2011, 12:30 PM
RE: block B - de Alysu - 05-06-2011, 08:51 PM
RE: block B - de chu - 05-06-2011, 09:06 PM
RE: block B - de Alysu - 05-06-2011, 10:41 PM