Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: La care dintre lucrari merge votul tau ?
La lucrarea 1.
20.00%
1 20.00%
La lucrarea 2.
80.00%
4 80.00%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Zuzu si Rose .

Păstrez loc aici şi am să dau comm imediat ce am timp 10 ^_^.

Cum am spus.. când am timp. Acum am puţin, deci asta înseamna ca nu o să mai stau să enumăr toate greselile voastre, de fapt.. lucrarea numarul 1 le deţine pe toate >.<

Prima lucrare
Nu mi-a inspirat nimic, absolut nimic. Ai încercat să ezplici motivul fete, de ce a căzut în acest viciu, dar descrierea lasă de dorit, de fapt naraţiunea...
Ai început să povesteşti acţiunile parintilor fetei, oribila faptă a tatălui.. apoi a început cu iubirea.. neîmplinită. Trebuia să pui o legatură ceva între acel paragraf cu ,,iubirea", să spui de la început că e vorba de alt episod din viaţa ei.
Greşeli gramaticale si de exprimare am văzut. Nu am să dau exemple.. nu prea am timp o.o dar probabil dacă reciteşti vei fi şi tu conştientă de ele.
La sfărşit.. ei bine, sincer nu mi-a placut. Ai pus întrebari, pe care le-ai lăsat în aer, aşa ai facut şi la început, nu-mi prea place chesta asta. Nici exprimare nu a fost prea bună, uite ce am remarcat eu:
Impactul cu acel trunchi m-a zguduit puternic şi acum pot simţi cum o baltă roşiatică îşi face apariţia în jurul meu.
-Simte balta? Mai bine spuneai că vede cum în jurul ei, sângele începe să se adune, nu-mi place nici că ai scris ,,baltă" .
Apropo de simţit, aceasta lucrare nu mi-a transmis nimic, nu e originală. Dar macar ai încercat, felicitări pentru asta. ^_^

A doua lucrare.
Cum au spus ceilalti ideea ta e mai originală, ai ştiut să descri totul destul de bine pentru a ne tranzmite sentmentele cuiva orbit de acest ,,praf alb" . Greşeli de exprimare sau tastare nu am văzut, dar în câteva locuri ai uitat diacriticile. Puţin deranjant, dar totusi nu prea important.
La început te-ai grabit puţin, ai ramas fara idei? Nu contează... oricum compunerea e scurtă şi ai facut-o să pară mai lungă datorită spaţiului dintre ele.
Cum spuneam ai descris totul destul de bine, dar totuşi nu îndeajuns. Ai preferat sa descri doar extazul şi sentimentele magnifice pe care le simţi când iei droguri, dar.. nu e vorba doar despre aceste sentimente. [scuzaţi exprimarea] Ar fi fost potrivit dacă vorbeai în lucrarea ta şi despre aspectul negativ al acestui viciu şi despre consencinţe, doar tema se referă la droguri în sine, nu? Nu doar despre un aspect, oricum acum pentru mine nu mai contează.
Şi aşa este foarte bine, deci prefer să nu mai aberez. ^_^

Nota primei lucrari: 6
Nota celei de-a doua: 8
Votul meu merge la a doua lucrare. ^_^

Răspunsuri în acest subiect
Zuzu si Rose . - de Daria - 08-02-2011, 01:21 AM
RE: Zuzu si Rose . - de Vero - 10-02-2011, 10:50 PM
RE: Zuzu si Rose . - de KarinaD - 10-02-2011, 11:07 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Katniss - 10-02-2011, 11:21 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Kayla. - 10-02-2011, 11:23 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Hachiko - 10-02-2011, 11:48 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Mariah . - 11-02-2011, 12:00 AM
RE: Zuzu si Rose . - de Reveuse - 11-02-2011, 01:15 AM
RE: Zuzu si Rose . - de DeDal N. - 11-02-2011, 04:50 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Dufresne - 11-02-2011, 09:39 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Daria - 17-02-2011, 01:59 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kira / Vero / Freaky VS. Zuzu / Scorpia / Salata Daria v2 6 5.639 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Zuzu si Aggie. Daria v2 9 6.102 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Zuzu si Pookie . Daria v2 30 18.218 08-02-2011, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)