Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: La care dintre lucrari merge votul tau ?
La lucrarea 1.
20.00%
1 20.00%
La lucrarea 2.
80.00%
4 80.00%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Zuzu si Rose .

Eu [ prima :- " ] Dau edit după ce termin de citit. Ştiu că o enervează pe Zuz, de aceea dau edit :]]

Prima lucrare

Sincer, când am citit începutul, am vrut să închid pagina şi să las naibii duelul, dar nu am făcut-o pentru că ştiam că Zuz. o să stea pe capul meu -.-. Revenind. Acela nu e cel mai potrivit mod de a începe un fic/oneshots sau o lucrare la un duel etc. De la început plictiseşte cititorul şi vrea să facă ce voiam să fac eu mai devreme. Ei bine, nici să începi cu `` Este vară. Păsărelele stau în copac. Ana culege prune din acel copac ... ,, etc.

Trebuia să laşi puţin spaţiu între lucrari -.- m-au ameţit complet. Nu bine se termină sfârşitul primei lucrari, că ai pus enter şi ai pus titlul lucrarii 2 şi gata. Nu o găsesc o greşeală, dar pe mine m-a dezorientat puţin >.>

Titlul nu există. După cum am văzut la cealaltă, trebuia un titlu. Nu trebuie neapărat unul, dar nici nu e bine când una are şi alta nu. Trebuia să vă înţelegeţi dinainte -.-

De fapt, ce le pasă atât de mult altora de vieţile noastre? Au suferit ei în locul nostru?

Asta chiar nu e cel mai potrivit mod de a scrie la un duel [ fic etc. ] sau aşa mi se pare mie. Acea frază îmi dă un strop de indiferenţă şi unul de fiţe. Ei bine, nu toţi au aceleaşi gusturi, dar fraza asta ...

În rest, lucrarea mi-a plăcut intr-un oarecare mod, nu pot spune că mi-a ajuns la inimă dar nici indiferentă nu mi-a fost. Greşeli nu am văzut, cu descrierea stai bunicel, nu bine nici foarte bine. Mi se pare mie sau lucrarea mai trebuia cât de cât continuată? Nu mi se pare un final greşit, dar m-a lăsat în ceaţă -.-.

Ideea este bună, inspirată şi toate cele, dar mai trebuie lucrat ceva la descriere şi la modul de exprimare -.-. Nota mea e 7

Lucrarea a doua

În primul rând ai lăsat prea mult paragrafe! Dacă lăsai tot la fel de multe şi scriai la fel de mult ca prima lucrare [ de ex. ] era alceva, dar tu scris cel mult 4 rânduri şi ai dat enter şi alt paragraf. Ori voiai să pară mai lungă lucrarea ori ai vrut să pară mai ``cool,,. Măcar dacă uneai 2-3 paragrafe îţi ieşea ceva -.-.

Nu mai lăsa space după cratime -.-. Şi eu aveam obiceiul ăsta, dar am Incercat să mă dezobişnuiesc şi mi-a cam reuşit.

Ţi-au scăpat câteva diacritice [ : - " ]. Nu era neapărată nevoie, dar dacă începi trebuie să termini.

Îmi place cum ai descris acea lume a drogurilor, chiar dacă maitrebuie ceva în plus şi ceva retuşat pe acolo. Ideea e şi ea la fel de bună, dar [ mereu există un dar ],la fel, mai trebuie lucrat la descriere >.>.

O lume colorată cu culori pastel, un univers cu stele aurii, un basm cu nori de vanilie şi o baghetă magică ce îmi îndeplineşte o singură dorinţă, acea dorinţă de a avea mai multe izvoare de molecule transparente.

Cam lungă propoziţia >.>
O lume colorată cu culori pastel, un univers cu stele aurii, un basm cu nori de vanilie şi o baghetă magică ce îmi îndeplineşte o singură dorinţă. Acea dorinţă de a avea mai multe izvoare de molecule transparente.

Cam atât. [ chiar dacă mai aveam ceva de comentat -.-] Nota e 8.

Votul merge la lucrarea a2a >.>
[Imagine: Hm757.png]

Răspunsuri în acest subiect
Zuzu si Rose . - de Daria - 08-02-2011, 01:21 AM
RE: Zuzu si Rose . - de Vero - 10-02-2011, 10:50 PM
RE: Zuzu si Rose . - de KarinaD - 10-02-2011, 11:07 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Katniss - 10-02-2011, 11:21 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Kayla. - 10-02-2011, 11:23 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Hachiko - 10-02-2011, 11:48 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Mariah . - 11-02-2011, 12:00 AM
RE: Zuzu si Rose . - de Reveuse - 11-02-2011, 01:15 AM
RE: Zuzu si Rose . - de DeDal N. - 11-02-2011, 04:50 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Dufresne - 11-02-2011, 09:39 PM
RE: Zuzu si Rose . - de Daria - 17-02-2011, 01:59 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kira / Vero / Freaky VS. Zuzu / Scorpia / Salata Daria v2 6 5.639 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Zuzu si Aggie. Daria v2 9 6.102 03-05-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Zuzu si Pookie . Daria v2 30 18.217 08-02-2011, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)