17-12-2009, 09:08 PM
Eu am dat peste Zombie Loan dintr-o greseala xD Trebuia sa vizionez un film tot ceva cu Zombie si Land nu mai stiu cum si am gresit cand am tastat , aparandu-mi anime-ul xD Si mi-a placut grafica acestuia si mi-am zis ca ar fi bine sa il urmaresc , oricum nu prea aveam ce sa fac atunci xD Si am ramas cumplit uimita la cat de bestial a fost o.O Incredibil , chiar ramasesem fara cuvinte . Am urmarit fiecare episod in parte , nu mai ma deslipeam de ecranul laptopului xD Doamne cat mi-a placut . Incepand cu grafica anime-ului , pot sa spun ca este de nota 10+ . Cred ca daca nu imi placea grafica , nu mai urmaream acel anime xD Povestea foarte interesanta , fiecare episod ma facea curioasa pentru ce va urma . Personajele super super super . Chika este atat de dragut E personajul meu preferat din Zombie Loan . E atat de sweet si are un caracter aparte xD Ma atrage intr-un mod deosebit baiatul acela xD M-a impresionat mult viata lui Michiru . Ea avea o poveste atat de trista , saracuta de ea Cred ca ea si Chika ar face un cuplu destul de dragut , asta e parerea mea xD Imi place la nebunie sa ii vad impreuna xD Le sta bine xD Si Shito e destul de dragut , imi place si de el mult de tot , dar tot Chika ramane pe primul loc xD Shito e mai misterios asa Unele faze dintre Chika si Shito sunt super amuzante , ma fac sa rad pana la lacrimi Eh , ce sa mai zic , un anime horror de nota 10 , nu ai nimic de criticat la el . Merita vizionat , nu am cuvinte pentru a-mi exprima admiratia fata de el.
Don't try to be perfect . Just be yourself .