04-11-2010, 01:18 AM
Buna din nou! Imi place acest capitol. Ador felul in care descri. E absolut sublim. Naratiunea e buna, iar dialogul, nu prea ai avut si chiar imi place. Actiunea decurge lin, ceea ce ador la o poveste. Sper sa o ti in continuare asa pentru ca iti ador ficul. E genial!
Ah, in legatura cu ce ai zis la inceput. Pai... ideea e sa nu postezi asa de repede doar pentru a primii comentarii. Asa e, daca le ai, de ce nu le-ai posta? Pentru mine nu e nicio problema, chiar imi place ca le postezi asa repede, dar daca tu-ti doresti commuri, nu le mai pune asa repede.
Dupa cum ti-am mai spus, pe mine nu ma deranjeaza, chiar deloc. Acum, faci cum vrei.
So... bye si spor la postat. As zice la scris, dar daca le ai deja...:))
Ah, in legatura cu ce ai zis la inceput. Pai... ideea e sa nu postezi asa de repede doar pentru a primii comentarii. Asa e, daca le ai, de ce nu le-ai posta? Pentru mine nu e nicio problema, chiar imi place ca le postezi asa repede, dar daca tu-ti doresti commuri, nu le mai pune asa repede.
Dupa cum ti-am mai spus, pe mine nu ma deranjeaza, chiar deloc. Acum, faci cum vrei.
So... bye si spor la postat. As zice la scris, dar daca le ai deja...:))