Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yuri] Oh, what's love ?

I-o dedic lui Skittles, pentru ca ea m-a tot rugat sa scriu asa ceva.
Prima, nu fiti prea rai cu mine :o3 ...

Oh, what's love ?

-Tu cine te crezi?
-Eu.
-Nu-mi raspunde asa domnisoara!
Faptul ca profu' de mate iar a fost refuzat intr-un mod brusc (cam pedofil, saracul) il enerva. Eu aveam o satisfactie maxima cand ii vedeam fata inrosita de furie, incercand sa ma certe pentru ceva care, daca eu m-as apuca sa povestesc, ar fi iesit rau pentru el. Surase catre profesor, fluturandu-mi sprancenele lungi, ascunzandu-mi ochii verzi de el. Eram frumoasa si profitam de asta. Dar nu il suportam pe el. Cu el nu aveam de gand sa fac nimic. Nu!
Dupa mine, barbatii erau dooar niste mici masini de la care poti lua numai foloase. Erau niste obiecte care ne ajutau pe noi, femeile, sa ajungem la putere. Hah, credeti ca doar parbatii pot fi presedinti sau regi? Uitati-va la Anglia, o regina ii conduce de cand lumea. Uitati-va in toate acele tari "puternice". In spatele fiecarui om din parlament sau de ori unde alt undeva se gaseste o femeie care l-a motivat sa ajunga acolo. Asadar, barbatii sunt doar niste masinarii pe care noi le putem manipula. Altceva? Nimic.
Baietii din liceu intorc si acum capul dupa mine, de parca nu s-au obisnuit cu mine. Parca acum era prima data cand ma vedeau. Le zambesc la toti, rosind fals usor. Multi, se vedea in privirea lor, parca nu-si mai incapeau in piele. Imi scputur capul, jucandu-ma cu firele de par brunet, acoperit pe ici, pe colo, cu suvite roscate. Il iubeam. Mi-am convins foarte rapid parintii sa ma lase. Ma rog, nu aveau nici o sansa in fata sarmului meu ucigas.
Mai surad o data, vazand o alta "diva" a liceului. Hikari era blonda, cu parul pana la umeri, ochii albastri adanci. Adorabila, mai pe scurt. Cateodata ma trezeam gandinu-ma la ea. Kenta, cel mai bun prieten al meu, mi-a spus (o data sau de doua ori) ca sunt lesbi. Atunci a inceput "vara problemelor mele".

-Stii ce cred eu?
-Surprinde-ma, draga...
-Ca esti lesbi!
Ma uit urat la el. Nu aveam cum sa il pun in aceiasi situatie ca a mea. Cum sa ii explici unui tip ca tu crezi ca o tipa e chiar foarte draguta. Nici cum, pentru ca imaginatia lui ca lua razna, va crede ca e centrul pamantului deoarece i-ai zis asta numai lui, apoi iti va tranti o fraza d'asta dasteapta. Gen "esti lesbi" sau "ar trebui sa iti gasesti un prieten" sau, si mai rau, "trebuie neaparat sa te aham! cu unu'."
-Si tu ghay. Hai sa facem ceva in legatura cu asta.
-Nu, nu, asculta-ma, Nana. E chiar logic. Ai avut vreodata un prieten?
-Da, pe tine. Cand eram intr-a doua.
-Treci peste, si eu credeam ca sunt straight pe atunci.
(Ah, da. Kenta a descoperit printr-a cincea pasiunea lui numai pentru tipi...)
-Bine. Trecem peste.
-Ti-a placut vreun tip?
-Nu. De-a adevaratelea, nu.
-Da' iti place Hikari.
-Da.
-Deci esti lesbi! Logic?
-Deloc. Dar sa zicem.
-Pe mine chestia asta m-a ajutat cu... stii tu.
-Ah. Pai, atunci, sa zicem ca te cred. Ce fac?
-Rabzi in tacere si speri sa nu afle nimeni inafara de tine.
-Stii tu.
-Si ce o sa faci?
-O sa vin la noapte sa se omor. Probabil cianua.
-Genial, nu mai pot astepta.
-Atunci poi-maine seara.
-Nuuu ! De ce?
-Ca sa iti lungesc durerea.

Si asa a inceput vara aceea. Si nu s-a mai terminat trei luni. Sunt o prietena foarte buna cu Hikari. Totusi, nu cred ca simte acelasi lucru ca mine. Nu are cum. Nimeni nu e ca mine. Ii zambesc si ma duc la ea. Blonda imparstie grupul din jurul ei, venind catre mine. Baietii parca savurau imaginea.
-Nanami?
-Da?
-Poti veni putin?
Apoi m-a tras catre baia fetelor.

Răspunsuri în acest subiect
Oh, what's love ? - de Julliette . - 13-12-2011, 06:58 PM
RE: [Yuri] Oh, what's love ? - de Rain - 23-12-2011, 03:19 AM
RE: [Yuri] Oh, what's love ? - de hiimera - 23-12-2011, 04:09 PM
RE: [Yuri] Oh, what's love ? - de Julliette . - 25-12-2011, 07:30 PM
RE: Oh, what's love ? - de hiimera - 19-01-2012, 10:22 PM
RE: Oh, what's love ? - de Daria - 20-01-2012, 11:07 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: