Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yura zice " Da click si te sperii >:3 "

Me again.

1. Probabil o sa zici ca nu e deloc simplu, are tot ce ii trebuie, nu ii lipseste nimic. Daca crezi ca un render, un c4d si un text aruncat pe acolo ai terminat gfx-ul, ei bine nu, e simplu si sincer puteai sa mai lucrii la el. My opinion.

2. Un sfat mic, dar important: nu mai pozitiona nimic pe render/imagine fiindca arata urat, dupa cum se vede pe semnatura ta. Daca nu reusesti sa il pozitionezi in spatele renderului/imaginii atunci macar sterge ce e peste el. Imi placea mai mult daca nu acopereau focalul.

3. La fel si aici - ai pus c4d peste si se vede urat, macar de stergeai acolo ce era peste ea. La fel si acesta e simplu si efectele nu sunt, ca si cum nu ai facut nimic la el.

4. Yoy - chiar k weird. Simplu si la obiet: nu imi place. Nu stiu ce ai vrut sa faci cu acel fluture, insa eu intotdeauna am fost impotriva combinatiilor red-black; red-green; red-blue -- chiar nu imi plac aceste combinatii si sincer puteai incerca alta culoare.

5. Place, si sincer chiar nu stiu ce sa zic la acesta. 39 poate fundalul dar in rest nu am idei.

Gambate si scz de criticile inainte de anul nou. 21

P.S. : La multi ani!
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Yura zice " Da click si te sperii >:3 " - de Alysu - 31-12-2009, 08:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Click^_^ Shiro. 0 2.075 14-03-2010, 12:48 PM
Ultimul răspuns: Shiro.