Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yura zice " Da click si te sperii >:3 "

Am impresia că am mai văzut semnăturile , dar poate mi se pare mie o.o
Anyhow, prima semnătură : este bine realizată, cred. Doar că.. Hmm , mi se pare că e prea închisă şi nu se disting prea bine efectele. Personajul e total amestecat prin background şi trebuie să fi oleacă atent să îl distingi, adică din prima doar se vede o umbră a cuiva pe acolo, după realizezi ce şi cum. Văd că ai pus pe acolo nişte efecte mai luminioase care dau bine, dar părerea mea e că restul sigului e cam prea întunecat. Trebuia să proporţionezi culorile mai .. altfel, mai apropiat unele de celelalte .
A doua semnătură : E simplă dar drăguţă. Îmi place personajul şi cum i-ai '' colorat '' ochii, efectele de acolo-s faine . Kind of cute . Dar totuşi prea simplu sigu şi nu cu prea mult sens. Scrisul se vede acceptabil D:
A treia semnătură : ok, sunt de acord că tipu e total hot, cute şi sexi mai ales cu ochelarii ăia dar pare semnătura doar un crop dintr-o manga cu un border şi o semnătură pe acolo. Aşa că trebuia să mai lucrezi - prea simplu.
Ultima semnătură : hmm, văd că ai pus efecte bune pe acolo şi îmi place, de fapt ador acel personaj . Scrisul l-ai pus super şi te-ai semnat ok. Backgroundul se vede acceptabil în combinaţie cu personajul, deşi luminile alea de acolo parcă '' taie '' personajul , şi nu se vede prea bine - parcă iar nu există proporţionalitate corectă. În fine, să zicem că per ansamblu e ok -- e cel mai reuşit sig dintre cele de mai sus - în opinia / pentru gustul meu. Deşi , ţi-am zis , acele linii de lumină roşiatică trasate nu se văd deloc bine..

AÅŸtept ÅŸi altceva. Bye

Răspunsuri în acest subiect
RE: Yura zice " Da click si te sperii >:3 " - de Teh2 - 11-11-2009, 05:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Click^_^ Shiro. 0 2.075 14-03-2010, 12:48 PM
Ultimul răspuns: Shiro.
  Click... or don`t Rebil 7 5.537 26-02-2009, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Rebil

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)