02-02-2008, 06:57 PM
Eto ... Nu sunt experta in ale photoshopului, dar am ceva "lucrari" pe aici pe colo ^^ Nu stiu cat va intereseaza, dar sper sa devin din ce in ce mai buna ^^ Uitati lucrarile >.<
Set 1:
Semnatura 1:
-> Asta-mi place cel mai mult xD
Set 2:
Semnatura 2:
-> Av-ul e "tras de par" ... nu prea imi place, dar am folosit Blending Options, ... and it was sopposed to be better ^^"
Set 3:
Semnatura 3:
-> Eh ... Tema e super cunoscuta ... Brushul ^^" la fel ... Pur si simplu "copiere" e asta [macar daca ar fi iesit ceva calumea >.<]
Set 4:
Semnautra 4:
->Hope it's better than the last one xD
Cam atat acum ... Poate mai pun ... Si inca un lucru ... Nu va fie frica [mare frica :35:] sa comentati dur ... ^^" atata timp cat ma ajuta [si normal ca ma ajuta ^^] ...
Set 1:
Semnatura 1:
-> Asta-mi place cel mai mult xD
Set 2:
Semnatura 2:
-> Av-ul e "tras de par" ... nu prea imi place, dar am folosit Blending Options, ... and it was sopposed to be better ^^"
Set 3:
Semnatura 3:
-> Eh ... Tema e super cunoscuta ... Brushul ^^" la fel ... Pur si simplu "copiere" e asta [macar daca ar fi iesit ceva calumea >.<]
Set 4:
Semnautra 4:
->Hope it's better than the last one xD
Cam atat acum ... Poate mai pun ... Si inca un lucru ... Nu va fie frica [mare frica :35:] sa comentati dur ... ^^" atata timp cat ma ajuta [si normal ca ma ajuta ^^] ...
Hugs from kiddo ^^