Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre mine?
Super Buna!
11.11%
1 11.11%
Buna!
88.89%
8 88.89%
Total 9 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Yuki Haruno

Poate am sa par dura, dar nu am ce face. Scopul unei critici este de a fi constructiva, nu de a descuraja.

acum sa incep:
- povestea nu are acel ceva care sa ma atraga. m-am plictisit dupa primul capitol *dar asta poate din cauza ca sunt obisnuita sa citesc fics in engleza*
- am depistat greseli elementare de gramatica *de exemplu "sa" scris legat cand de fapt trebuia sa fie dezlegat, urma un vb dupa*
- propozitii care nu au sens
- frazele sunt prea mari si inutile. incearca sa le faci mai scurte
- nu aprofundezi o anumita tema, ci doar o mentionezi si treci la alta *tot mentionata si aia.
- aceasta poveste suna mai mult ca o explicatie
-eroina ta stie cam multe, poate ar trebui sa aiba si ea niste limite
by the way: sharingan si byakugan nu sunt jutsuri, ci sunt keke-genkai. o abilitate ce apartine doar celor care se nasc in anumite clanuri:sasuke>>>sharingan>>>clanul uchiha; neji>>>byakugan>>>clanul hyuga

Incearca sa faci descrieri mai multe, insista pe ele. nu te grabi sa termini cu un subiect doar de dragul de a trece la altul, din cauza asta povestea ta e o mare explicatie.
Sunt complet de acord cu cu care te-au criticat inaintea mea. nu te supara daca nu primesti critici positive. la inceput e mai greu, dar daca vei asculta si de altii iti vei imbunatati stilul.

Cheer up and write more!!!

Inca ceva, ce e cu poll-ul asta? sa ne exprimam parerea despre tine ca membru? cred ca asta se obtine la reputatie. era mai bine daca poll-ul era despre povestea ta, nu persoana ta. daca poti sa schimbi poll-ul ar fi bine sa o faci.
[Imagine: 486312-1.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Yuki Haruno - de Yuki Kuran - 19-08-2011, 11:18 AM
RE: Naruto Yuki Haruno ( Yuki Kuran ) - de ayame_chan - 26-08-2011, 05:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  "I am Sakura Haruno" +16 Dskk 3 3.186 04-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Yuki's oneshots! Juliette 9 5.908 17-11-2010, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Juliette
  Naruto YUKI Haruno***** ice.heart 1 2.904 19-06-2009, 09:15 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR