Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yui

#1
Yui este o cantareata japoneza de j-pop, pop rock, folk pop, songwritter si actrita.Lucreaza la Sony Music Records Japan.

Parerea mea:well, am devenit recent o fana a ei.Are o voce minunata iar melodiile ei sunt deosebite.Cele care imi plac cel mai mult sunt:
Again
Rolling Star
Life
Love and Truth
[Imagine: robin-1.jpg]

#2
Nu am ascultat decât o singură melodie de a ei, dar era într-un featuring cu Suga Shikao (yozora no mukou) şi sunt de părere că are o voce superbă, mai ales în combinaţie cu cea a lui Suga Shikao, care deasemenea este un om cu o voce mirifică.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#3
Deci... aveti aici cea mai mare fana a acestei cantarete 65 Yoshioka Yui este geniala, mi-a captat atentia inca de prima oara cand am auzit-o si am inceput sa ascult mai mult melodii de-ale ei. Mi-a placut atat de mult cum canta incat m-a facut sa ma indragostesc de chitara si asa am ajuns sa-mi cumpar si eu una xD mdea... Oricum, Yui are o voce foarte puternica si frumoasa, canta bine la chitara, are versuri foarte bune... este tare talentata. Si din cate stiu canta si la pian 39 dar n-am auzit, totusi sper sa am ocazia.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]







Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)