Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[YuYu Hakusho] Ce ai/ar face...?

#1
^^
Cum celalalt topic era plin de spam, va rog, cand raspundeti la o intrebare sa aveti 3 randuri complete. Daca nu, ori editati in termen de 3 zile de la avertizare ori vi se sterge postul.

Incep eu:
Next : Ce ai face daca Hiei ar veni la tine sa te sarute ?
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
As muri. Dar e cam scund si ar trebui sa ma las pe vine, ceea ce mi se pare nu prea frumos. >.> Pe langa faptul ca freaza e un sfert si ceva din inaltimea lui. 22 Nu e nici preferatul meu si nici nu cred ca ar gasi ceva atractiv la mine *laughs*, pe langa asta am probleme: cand vad pe cineva mai scund decat mine il mangai pe cap de parca ar fi un catel. *laughs*
[asa e bine?]

Ce ai face daca personajele din Yu Yu Hakusho ar prinde viata?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3

Oh my găwd.
Dacă ar fi undeva aici, în România să zicem, ( yeah, right! ) cred că aș apela la toate resursele pe care le am la îndemână și aș organiza ceva în gen urmărire generală. După ce îi găsesc, evident, I befriend them.
Dacă totuși s-ar întâmplă acolo, în lumea lor, în Japonia. Păi în primul rând cred că nu aș afla prea curând, doar nu se apucă jurnaliștii japonezi să călărească așa o știre “bombă” ― nici nu i-ar interesa la drept vorbind. Yu Yu Hakusho a apărut prin '92... deci nu, nu i-ar interesa prea mult. Dar dacă aș afla, păi aș începe să *squeal* like a friggin' fangirl și aș convinge-o pe amica mea de acolo să facă rost de informații pentru mine. ORICE SE PUNE.
/thenraepKurama



Ce ai face dacă te-ai trezi dimineața cu Genkai stând pe tine, urlându-ți în ureche?
/norișorul inspirației e plecat momentan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

#4
Acuma na, depinde care Genkai smile)! Cand era tanara sau batrana? Iau ambele variante:
1.Cand Genkai e tanara: daca m-as trezi cu ea pe mine urlandu-mi la ureche m-as intoarce si cred ca as vila-o(pervers, nu?)!
2.Genkai batrana: mm...n-am nimic cu babele atata timp cat nu ma afecteaza, dar asta ar fi prea de tot, oricat de tare ar fi Genkai si oricat de dorita era in tinerete, asta ar fi prea de tot! As da-o jos de pe mine, as taia-o bucati, as pune-o intr-o geanta si la gara cu ea....pe sina de tren o ,,vars" (dovada de sinucidere).




Ce ai face daca te-ar chema Yusuke la inmormantarea tatalui sau?
[Imagine: tumblrlx7b30asgu1qg0svn.gif]




#5
Pai m-as duce normal, desi as fi in stare de soc. Cum m-a gasit? De unde ma stie? Desi cred ca as urla ca o descreierata cand l-as vedea, si mai ales daca e si restu gasti acolo, as lesina direct. Dar o mica mare problema, daca e sa fie vorba de Raizen atunci nu stiu cum as putea ajunge in Makai, dar pana la urma daca Yusche sa riscat sa ma cheme trebuie sa se asigure ca si ajung. Oricum de taicaso real nu se specifica nimic deci e clar de la Raizen trebuie sa fie 21.



Ce ai face daca te-ai trezi ca in clasa ta s-a transferat Kurama ?
[center]We all have an angel that takes care of us
[Imagine: x4enaw.jpg][/center]


#6
Sweet Lord, there's still hope for humankind! As fi extrem de incantata si in acelasi timp sa spunem trista. Clasa mea este departe de a fi cel mai ascutit creion din penar, adica cea mai buna din liceu. Suntem foarte agitati si neplacuti and we have some drama queens and their stupid kings. Din acest punct de vedere mi-ar parea rau ca s-a transferat intr-un loc care ar putea fi lejer introdus in Top 5 cele mai eficiente locuri de torturat oamenii. Dar as fi incatata, pentru ca este exact colegul de banca de care am nevoie ( ulterior ajungand sa fie motivul pentru care m-as duce acolo cu mai multa placere )... si ar ridica si speranta profilor ca nu totul e pierdut pentru ei.


Ce ai face daca intr-o zi, mergand prin oras, ai descoperi un poster care anunta un concert de muzica rock. Iar pe acel poster i-ai vedea pe ei cinci ca fiind trupa care sustine acest concert?
River! Make her blue again!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)