Răspunsuri: 59
Subiecte: 2
Data înregistrării: Feb 2011
Reputație:
12
Zupi: 1.701 z
Oh my găwd.
Dacă ar fi undeva aici, în România să zicem, ( yeah, right! ) cred că aș apela la toate resursele pe care le am la îndemână și aș organiza ceva în gen urmărire generală. După ce îi găsesc, evident, I befriend them.
Dacă totuși s-ar întâmplă acolo, în lumea lor, în Japonia. Păi în primul rând cred că nu aș afla prea curând, doar nu se apucă jurnaliștii japonezi să călărească așa o știre “bombă†― nici nu i-ar interesa la drept vorbind. Yu Yu Hakusho a apărut prin '92... deci nu, nu i-ar interesa prea mult. Dar dacă aș afla, păi aș începe să *squeal* like a friggin' fangirl și aș convinge-o pe amica mea de acolo să facă rost de informații pentru mine. ORICE SE PUNE.
/thenraepKurama
Ce ai face dacă te-ai trezi dimineața cu Genkai stând pe tine, urlându-ți în ureche?
/norișorul inspirației e plecat momentan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -