Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You're beautiful

You’re beautiful :3 O sa fie ceva spoiller, banuiesc.
Pot spune ca este drama mea preferata in acest moment. Nu cred ca imi pot gasi adevaratele cuvintele pentru a-mi exprima admiratia. Este o drama mult prea geniala, superba din toate punctele de vedere. M-a emotionat in unele momente atat de mult incat aproape ca mi-au dat lacrimile. O poveste mult prea frumoasa, prea captivanta. Mi-a placut ideea, a fost foarte bine gandita si foarte interesanta. Mi-a luat ceva pana sa le retin numele la personajele principale :]]] Sunt foarte complicate si de cand n-am mai urmarit eu o drama...a trecut ceva timp, deci trebuie sa-mi recapat exercitiu de retinere a numelor xD. Am inceput sa urmaresc aceasta drama acum doua seri pe la ora 11 si pot spune ca la 4 dimineata terminasem 5 episoade:]] Nu mai dadea Dumnezeu sa ma desprind de monitorul laptopului, atat de captivata eram de ceea ce se intampla. L-am terminat in doua zile si inca ma mir cum am reusit O__O Deobicei nu stau atat de mult sa urmaresc un serial...il termin cam in doua luni :]] Dar You’re beautiful este o exceptie, singura exceptie. As da orice sa mai apara un sezon, deoarece a fost o drama mult prea frumoasa.

Cred ca nu am mai ras in viata mea cum am facut-o la You’re beautiful. La fiecare episod radeam ca o stricata de mai aveam putin si trezeam vecinii. Pe mama o trezisem de vreo doua ori, dar ce mai conta :]] Au fost multe faze amuzante, peste o suta cu siguranta. Inca de la primul episod am mers la baie :]] Cel mai amuzant personaj mi se pare Jeremy :]] Dumnezeule, e prea kawaay, prea nebun. Cum era la inceput, credea ca innebunise saracul >.< Ii vedea pe aia doi cu Mi Nam in prostie si el nu mai stia ce sa faca:]] Credea ca toti devenisera gay dintr-o data. Iar dupa ce a aflat adevarul despre Mi Nam si mama lui, era atat de trist, deoarece ii parea rau de felul in care se comportase in unele momente cu el. Este foarte hot tipul, mi-a placut de el inca de la inceput. Felul in care se comporta, cum traia viata din plin si radea mereu, ceva ce nu vezi in fiecare zi. Doamne, si cum as putea uita de cainele lui, Angelina Jolie 24 Cum sa-i dai un asemenea nume? Cand am auzit am cazut pe jos de ras. Cand a vrut sa-i ceara iertare lui Mi Nam pentru cum s-a comportat cu el nu stia cum sa-i explice si bagase motivul ca se apropiase prea mult de Angelina Jolie :]] Si ca asta il enervase xD Si dupa aceea statea cu farfuriile alea in brate si se impiedicase, iar ca sa nu cada Mi Nam il prinsese intr-un mod asa tandru ,iar Jeremy credea ca iar innebuneste :]] M-a emotionat profund momentul in care plangea si canta in acelasi timp. Poor Jeremy T_T A fost un moment tare trist, as fi dat orice sa nu il fi vazut pe Jeremy plangand. Nu merita.

Mda, am vorbit cam mult despre el, acum sa trecem la Mi Nam :]] Pai, timida tipa, cu maini de mamaliga :]] Mereu face probleme, dar este foarte amuzanta >.< E perfecta in rolul de baiat. In primul episod, daca nu ma insel, cand s-a strecurat in camera lui Hwang Tae Kyung , iar acesta a intrat in baie sa vada cine era ascuns, Mi Nam se asezase brusc pe wc, iar Hwang Tae Kyung se speriase, saracul :]] Mi se parea uneori cam prostuta, adica nu pot sa cred ca nu-si daduse seama ca despre ea era vorba in povestile lui Shin Woo. Sincer, as fi dorit sa vad un moment mai romantic, poate un sarut sau doua intre astia doi :]] Shin Woo este adorabil, adica inca din primul episod mi-am dat seama ca tine la Mi Nam. Chiar o iubea si pacat ca nu a ramas cu ea in final.

Totusi ma bucur ca alesul a fost Hwang Tae Kyung, il ador xD Este prea superb tipul, prea serios si prea amuzant xD. Cand se enerveaza ii sta atat de bine xD Vrea mereu sa para mereu ca nu-i pasa, indiferent, dar in realitate ii pasa foarte mult, probabil cel mai mult >.<. Primul sarut dintre el si Go Mi Nam a fost mai mult decat perfect, mi-a placut la nebunie. Cred ca l-am revazut de vreo treizeci de ori si inca nu m-am plictisit :]]

Una din fazele mele preferate a fost aceea cand toti erau la supermarket sa cumpere mancare si au inceput Jeremy, Tae Kyung si Shin Woo sa danseze asa cu niste expresii foarte serioaseO__O „Twist and twist, Bi Bi noodles” xD Am crezut ca nu mai ma opresc din ras :]] Si momentul cu Tae Kyung in lanul de grau a fost fabulos :]] Asculta muzica si se simtea asa chill :]] Si apare mosul ala care sarea in sus, iar Tae Kyung nu avea nicio treaba, iar apoi apare porcu 24) Deasemenea, si faza aceea cand Jeremy i-a aratat lui Mi Nam acele filmulete vechi cu trupa, parca prin episodul 5, daca nu ma insel. Cand se faceau de ras pe acolo, iar Mi Nam incepuse sa rada de nu mai putea, iar Hwang Tae Kyung il alerga pe Jeremy in timpul acela :]]
Momente lacrimogene...mi-a placut momentul in care Tae Kyung si Mi Nam se uitau la stele in satul acela, iar Mi Nam a inceput sa planga si sa vorbeasca despre steaua pe care o iubea, iar prostu’ ala nu vedea pe intuneric si nu putea sa-si dea seama ca despre el vorbea.Deasemenea, si episodul de ziua lui Tae Kyung, la final cand plangea T_T Am crezut ca imi pica cerul in cap, iar Go Mi Nam statea acolo si plangea si ea cand il vedea T_T Si a spus ceva de genul „ Ce sa fac? Steaua mea plange in intuneric” T__T Si faza cand Tae Kyung s-a prefacut ca se saruta cu tipa aia(i-am uitat numele), iar Mi Nam privea intreaga scena .__. Mda, toate momentele lacrimogene sunt cu cei doi :]]
Din punctul meu de vedere drama e demna de o continuare, as fi foarte fericita sa apara un nou sezon. Chiar ma rog la Dumnezeu xD

Nu mai dadea domnu' sa ma opresc O_O
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
You're beautiful - de nemo-chii - 20-06-2010, 10:05 PM
RE: Your beautiful - de NecroToXyK - 23-06-2010, 12:03 PM
RE: Your beautiful - de SooMin - 23-06-2010, 12:55 PM
RE: Your beautiful - de Elusive wolf - 23-06-2010, 01:42 PM
RE: You're beautiful - de × azu.kiid × - 20-07-2010, 12:22 AM
RE: You're beautiful - de Denny - 07-09-2010, 12:13 PM
RE: You're beautiful - de yaoi maniac - 07-09-2010, 12:50 PM
RE: You're beautiful - de KarinaD - 18-04-2011, 11:04 PM
RE: You're beautiful - de βεκi - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: You're beautiful - de bebelusa003 - 14-06-2011, 12:06 AM