Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You're beautiful

#11
Doamne, mi-ai adus aminte de faza cu porcul.
Am revazut-o de nenumarate ori si mereu rad in hohote. Dar prima data a fost cel mai tare moment.
Cum asculta muzica, calm si relaxat, cum credea ca taranul ala danseaza si e liniste... si BAH... porcul. Era in soc, sarmanul. S-a speriat asa tare!!! Omg, ce mai fugea. Foc la ghete.
A fost tare <3

#12
Uhhhhh! Drama asta mi-a dat bătăi de cap. În primul rând, eram pe la început, când de-abia aflasem de k-pop, şi mi-era foarte greu să le învăţ numele, şi mă încurcam în ei. Singurul pe care-l ştiam şi nu-l încurcam cu nimeni a fost Jeremy. Cum aş putea să nu fac diferenţa dintre Lee Hong Ki şi ceilalţi? Cum? Drama este foarte cute, mai ales că are tentă muzicală, să spun aşa.
Jang Geun Suk e...BUN! 4 Sorry, trebuia s-o spun. Mi-a plăcut foarte mult drama. Am terminat-o într-o zi, parcă. Foarte frumoasă.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#13
Pot zice un "WOW!!" mare si...intreg.Aceasta a fost prima mea k-drama,si mi-a placut la nebunie,subiectul a fost extraordinar,a fost o comedie romantica amestecata cu drama,fenomenala.Adica m-a facut sa plang de cateva ori...bine..bine..de mai multe ori,iar acest lucru inseamna ca acest serial este cool. XD

Personajul preferat?
Cine altcineva decat Shin Woo!! xP Este atat de calm,intelegator si iubitor.De el mi-a placut de prima data cand l-am vazut.M-a fermecat imediat fetisoara lui blanda si sweet. xd ^_^

Cel mai amuzant moment ?
Pai sunt multe,dar pe primul loc este faza cand pe Tae Kyung il alearga porcul.Am ras la faza aia de m-a luat batu:]].Si cum tipa el...OMG,a fost cel mai funny moment.Si mai sunt si altele cu Jeremy..gen "Jolie!!! Jolieeee!!! Oh Joliee!" penala faza:]]

xoxo.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#14
You're beautiful <33 cea mai tare dramă pe care am văzut-o până acum şi preferata mea. E genială, superbă, cu personaje minunate şi actori talentaţi. Am râs cu lacrimi la unele faza, de se întreba mama ce am păţit sau dacă am înnebunit; am suspinat - şi am plâns, ca să fiu sinceră - la sfârşit de ziceai că vine sfârşitul pământului. 21
La unele episoade ( cam la toate ), m-am uitat cu Simona - sor'mea - şi amândurora ne-a plăcut extrem de mult această dramă. Nu cred că o să găsesc cuvintele / frazele potrivite ca să mă exprim cât de mult mi-a plăcut.

Aşaaa xDD. Personajul meu preferat, fără niciun dar sau poate, este Jeremy. E adorabil, amuzant şi foarte vesel, plin de viaţă. Şi câinele lui, Jolieee, e magnific; şi ce nume i-a dat o_o'' .
Mi-a plăcut muuult şi de Shin Woo, am şi vrut ca tipa să rămână cu el şi nu cu Tae Kyung. : x Adică, e genul romantic, drăguţ, politicos, atent ca un prinţ şi el chiar se străduia să o cucerească pe Mi Nam - mă rog, pe numele ei adevărat din serial, Mi Nyu. Şi deşteapta nu-şi dădea seama de nimic T-T .
Hwang Tae Kyung - ca să fiu sinceră, da, mi-a plăcut mult şi el, adică, cine nu i-a plăcut de Tae Kyung? În exterior e genul rece, dar în interior e foarte . . . scump. Şi mama lui e o idioată >.<'' .
Tipa e chiar amuzantă, dar puţin prostuţă, dar într-un fel drăguţ. E sinceră şi cu inima bună. Mi-ar fi plăcut să fie ceva mai mult cu Shin Woo, dar dacă nu s-a putut, asta e. Oricum, am aflat că ei vor fi protagoniştii unui nou serial, realizat pentru fanii care au iubit cuplul acesta. ( Shin Woo x Mi Nyu )
Sfârşitul mi-a plăcut, dar vreau sezonul 2, sper să se facă şi sezonul doi. 105
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#15
Ah. You’re beautiful a fost prima mea k-drama, chiar dacă am vazuto acum un an de zile, tot prferata mea a rămas. O ador din toate punctele de vedere. A personajelor, a scenelor, a poveștii, a fost perfectă. Toate episoadele m-au amuzat teribil, iar la ultimul am plans două ore.

Hang Tae Kyung – El este solistul trupei și are o voce superbă. Îmi plăcea vocea lui și mă bucur că actorii aveau talent și se prefăceau ca la alte seriale. Maicăsa începuse să mă enerveze rău de tot, cum poate să-și părăsească copilul pentru carieră și familia amantului ei ? Halal mamă. Tipa n-avea suflet în ea, țin minte căt am plăns atunci când a vorbit cu ea despre asta. Ah, poor Tae Kyung. Pare el perfect, dar nu e. Are o groază de defecte, mă bucur că regizorii nu l-au făcut tipul perfect. Așa a fost mai real. E alergic la creveți, iar de ziua lui Mi nam l-a scos la cină și a comandat supă cu creveți. Sărăcuța, ea nici nu știa că poate să-l ucidă *laughs*. Deși, eu cred că doar a exagerat Tae Kyung. După ce a aflat, că e alergic, și-a cerut o mie scuze, apoi s-au dus să i-a apțipilduri cu trupa.Ah, cât am putut să răd. Se vedea că era gelos pe Jeremy și Shin Woo. Dar Tae Kyung mai este și bosedat de curățenie, nu suportă să-I atină cineva lucrurile . Ciudat tip o.o. : )) Ați observant că bea multă apă plată ? *laughs*.Și să nu uităm de faptul că nu vede bine pe întuneric, prima dată am crezut că face mișto de Go Mi Nam, dar se pare că vorbea serios. Dar are suflet bun. Atunci când Uee ( am uitat cum o chema în serial) a fost batjocorită de tipii ăia, el a ajutat-o. Aww, atunci când i-a făcut pig-rabbit-ul lui GoMi Nam și i-a pus clama aia speșăl. <3 . A sost n momet atât de emoționant dar și amuzant, să-l vezi acolo cum îl operează și-l transformă din iepuraș/porc în pig-rabbit. X))

Go Mi Nam / Go Mi Nyu – Pig-rabbit. <3 Mă amuza teribul când își punea degetul la nas. X)) Oricum, nu mi s-a parut prea prostuță, totuși a stat atăția ani la o mănastire departe de realitate. Păcat de parul ei. Adică, era atăt de genial și lung iar ea și l-a tăiat -.-. Chiar și acum o văd trezindu-se lăng baieții, nici nu știa ce se întămplase cu ea și cum a ajuns acolo. Atunc când i-au căzut bilele a fost prea genială, Ta kyung nu înțelegea ce întămplă. Apoi a aflat că e fată și, desigur, a vrut să-i spună managerului. De când aștepta el să scape de el/ea. Dar, a renunțat la planul ăsta stupid și i-a spus că nu o să spună nimic, dar nici nu o să o ajute. Mincinosu ! De câte ori n-a ajutat-o. El afost mereu steua ei.Iar pig-rabbit-ul lui. <3 Doar când mă gândesc la cuplul acesta, îmi vine să plâng . Prea emoționat și sunt o fire lacrimogenă. MI-a plăcut de ea în episodulcu filmarea la piscină. Era atât de convinsă, era în stare să se înece doar pentru a nu fi descoperită. Am admirat, timp de șaisprezece episoade, ambiția de care a dat dovadă. Păcat că nu și-a găsit mama, atunci când a aflat ea că maicăsa e moartă ( asta a aflat, nu ?) am început să plăng odată cu ea. Și era atât de neîndemănatică. Vai, cum, domane, poți reuși să-ți lipești degetele ? Oricum, chiar era un pig-rabbit, unul adorabil.

Jeremy – My little prince. <3 E atât de adorabil. Mai ales când o strigă pe Angelina Jolie - ”Joliee, joliee. ! ” Cum poate cineva să-și numească cățelușa dupa Angelina Jolie ? Doar Jeremy, defapt chiar e un nume tipic pentru el.*laughs*. Cum poți să-i reziști blondului ? E atâât de adorabil. Datorită lui am început să am o obsesie pentru coreeniă (vopsiți) blonzi. Era așa prostuț, el era ultimul care afla ceva. Defapt, avea și el bănuieli, credea că începea să deină gay și că toții din jurul lui erau. Avea niște fantezii fenomenale și o imaginație atât de bogată. Şi el, ca toţi ceilalţi, ascunde un secre. Atunci când este trist se plimbă cu „autobuzul lui magic”, timp de o oră în jurul Seulului, apoi coboară fericit ca întodeauna.
Dar oare poate rezolva orice problemă, în felul acesta?
Exact așa va încerca să treacă peste dezamăgirea provocată de faptul că nu a fost el ales de Go Mi Nam iar melodia pe care o cântă plângând la telefon, este o melodie dedicată lui Go Mi Nam. Melodia este extrem de omoționantă. Cât am putut să plăng la scena asta, mă facea să plang Jeremy. Oricum, el nu era făcut pentru Go Mi Nam, nu mi s-ar fi părut un cuplu reușit. HongKi a făcut o treabă excelentă jucăndu-l pe Jeremy, nu cred că ar fi fost alt actor mai potrivit. Deasemenea, HongKi este foarte talentat și are o voce de aur. Hwaiting Jeremy Oppa !

Shin Woo – Sincer, începuse să mă enerveze ! Prea calm, mereu gustând din propriul ceai. Și nu-mi plăcea că nu-I spunea lui Mi Nam ca știe de ea. Trebuia să-I spună din prima, era și vina ei. Cât de greu era să-și dea seama că ea era accea fată ? Nu i-aș fi văzzut ca un cuplu. Per ansablu, adică fără chestiile care le-am enumarat mai sus, tipul e perfect. E genul de tip care iubește cu adevărat, sensibil, romantic, calm. Perfect ! Dar eu nu sunt genul de fată căreia să-I placă genul ăsta de tiii. Mi se par mai drăguții Jeremy și Tae Kyung. Dar totuși am plans și la povestea lui. Poor Shin Woo ! A fost respins de Go Mi Nam chiar dacă el a ajutat-o mai mereu dar a făcut-o în în umbră fără ca ea să știe. A fost genial episodul în care a măncat bine și și-a luat multe haine, totul pe banii puțini ! Dar, defapt, Shin Woo plătise totul. Și la faza asta mi s-a părut cam prostuță dar e o măicuță, totuși !

Toții au iubit-o, în felul lor unic, dar ea a avut ochii doar pentru steaua ei, Tae Kyung ! Mi-e milă de Jeremy Oppa și Shin Woo, trebuiau să rămănă și eu cu o fată. Așa făceau trei poveștii de dragoste în paralel. Acum mi s-a făcut dor de dramă, trebuie să o revăd. M-am uitat la ea de trei ori și încă vreau șă o văd. Ce unic la mine, nu-mi place să revăd ceva. Dar pentru k-drama mea favorită aș fac orice.

“Don’t be anywhere where I can’t see you!”
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.

#16
Toată lumea zicea că e o dramă foarte bună, aşa că zilele astea mi-am făcut şi eu timp şi am văzut-o. Azi am terminat-o şi am realizat că este într-adevăr interesantă. Mi-a plăcut foarte mult, chiar a devenit cu uşurinţă una din preferatele mele.
Sincer, îmi pare rău de Jeremy şi de Shin Woo, pentru că oricât de multe au făcut pentru ea, tot pe Tae Kyung l-au ales. Oricum, Tae Kyung e foarte amuzant, mai ales când pune bot.
După părerea mea Jeremy este cel mai amuzant dintre ei şi e personajul meu preferat. Mi-a plăcut enorm scena cu autobuzul, a fost foarte emoţionantă. Sincer dacă aş fi fost eu în locul lui Mi Nyu, mie de Jeremy mi-ar fi plăcut. Hong Ki a făcut o treabă excelentă, la fel şi Yong Hwa, Jang Geun Suk şi Park Shin Hye. Şi chiar dacă m-a enervat la culme, trebuie să recunosc că Uee a jucat bine. A făcut o treabă bună la enervat oameni. 21
Mi-a plăcut mult faza când managerul şi coordonatoarea îşi imaginau cum ar fi viaţa lui Mi Nyu dacă s-ar căsători cu Tae Kyung. Ah, şi când Jeremy, Shin Woo şi Tae Kyung i-au gătit spaghete lui Hee Yi, dar în final le-a mâncat Jeremy pentru o salva pe Mi Nyu, pentru că aveu un gust oribil. Expresia lui Jeremy era gen “FML T____T”
Deci, în concluzie mi-a plăcut foarte mult, deşi aş fi vrut să văd mai multe faze cu Go Mi Nam cel real. Oricum, ador această dramă, din toate punctele de vedere. <3
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Life Is Beautiful Ciel 0 2.367 15-05-2011, 09:33 AM
Ultimul răspuns: Ciel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)