Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You're beautiful

#1
[Imagine: 280px-Beautiful.jpg]

Compania de administrare a trupei A.N Jell insista pentru adaugarea unui nou membru in trupa . Cu toate acestea dupa ce membrul este gasit ,Mi Nam trebuie sa faca o operatie chiar inainte de debutul lui oficial in formatie . Angetul lui sau ii vene ideea de al inlocuii pe el cu sora sa geamana Go Mi Nyu .
Dupa multe certuri cu agentul lui Mi Nam aceasta accepta pentru a nu-i spulbera sansa fratelui sau .

personaje :
Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung
Park Shin Hye as Go Mi Nam (Male) / Go Mi Nyu (Female)
Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy
Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo
~Ce credeti despre aceasta drama?
~Personajul preferat ?
~Cel mai amuzant moment ?
*****

~Ce credeti despre aceasta drama?
E foarte tare sincer , mi-a placut enorm si povestea e simpatica daca vrei sa razi e una dintre cele mai bune drama ... evident are si momente lacrimogene dar eh..
~Personajul preferat ?
Kekeke ... the cool and romantic Shin woo [Yong Hwa] m-a fermecat din prima clipa ... si mi-a parut tare rau pentru el pentru ca in final tot el nu s-a ales cu fata. Tipic.
~Cel mai amuzant moment ?
Clar ceea mai epica chestie ever 21 : Porcul care il urmarea pe Tae kyung 21 am ras foarte tare la faza aia . Click here to see it -> 24

Enjoy!
Edit : Wolfsakura -stiu ca e Kdrama dar nu stiam ca stiam ca este si o sectiune pentru ele si nu cred ca daca punem aici are ceva .
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#2
~Ce credeti despre aceasta drama?
Una din dramele mele preferate. Am văzut că ocupă locuri fruntaşe în anumite topuri şi am zis să văd şi eu de ce e aşa bună drama asta...recunosc că prima dată m-am uitat la vreo 10 minute din primul episod şi m-am plictisit aşa că nu m-am mai uitat, dar am revenit peste vreo 2 săptămâni şi am ajuns să o iubesc xD Are comedie cât încape, romance şi normal şi câteva momente triste, însă e foarte interesantă <3
~Personajul preferat ?
Jeeeeremy :333
Cel mai sweet din cei trei băieţi. Glumeţ, energic şi arată foarte bine :X
~Cel mai amuzant moment ?
La fel şi la mine e tot momentul cu porcul care-l urmăreşte pe Tae Kyung 24 Problema e că în momentul în care mă uitam la aia beam şi apă şi am ajuns să îmi ud ecranul că altfel mă înecam 21

#3
~Ce credeti despre aceasta drama?
E KDRAMA mea favorita,as scrie despre ea nonstop dar am sa incerc sa ma abtin4..inainte de asta sugerez sa se schimbe topicul asta la Kdrama daca nu sunt prea indiscreta ^^" nu e in nici un caz Jdrama,ma rog acum sa revenim la oile noastre.
Aceasta drama m-a facut sa vad cat de chinuiti sunt artistii kpop 21) si cat de rai pot fi fanii de fapt.
Povestea este frumoasa,m-a impresionat.Go minam(Gennma) si fratele ei geaman,chiar am plans foarte mult la unele faze cum ar fi:cand a descoperit ca mama ei a murit,cand Jeremy a cantat la radio de la tel (pt ca a fost suparat cand a afalt ca Go Minam este indragostita de Tae Kyung) dar am si ras mult la ce tampenii pateau si la majoritatea fazelor cu Jeremy:X.
~Personajul preferat ?
Jeremy.De ce?
Pai scuza-ma cum sa nu iti placa un blondut nebun,cu un caine pe nume Angelina Jolie???
Lol Glumesc(sau poate nu) dar ii ador personalitatea ,e asa random si paralel uneori imi vine sa il iau acasa si nu imi place neaparat pentru ca actorul este cantaretul meu favorit Lee Hong Ki(Ft Island) dar pur si simplu ii ador rolul,este asa vesel ma binedispune chiar si cand plangeam sau eram trista din cauza serialului,el ma facea sa rad.

~Cel mai amuzant moment ?
Offf de ce ma pui sa fac asta????????? Sunt prea multe...pot sa aleg 3?
1)Da ai dreptate nu o sa uit cat oi trai de faza cu porcul,care il urmarea pe Tae kyung 24)))))) prea marfa am ras cu lacrimi si am dat de 3 ori inapoi sa mai vad24.

2)Cand ii povestea Tae Kyung lui Go Minam ca fanele creeaza fan-ficuri cu el,Jeremy si Shin Woo ca triunghi amoros si imaginatia ei atunci a fost geniala. Click aici pentru a vedea

3)Ar mai fi cand Tae Kyung s-a prefacut ca ii da un pumn si a sarutat-o,a fost asa cute!!4
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#4
~Ce credeti despre aceasta drama?

Oh , a fost o dramă aşa de frumoasă <3 . Da' nu se numea " You're beautiful " ? o.o Mă rog , în orice caz , mi-a plăcut la nebunie şi n-am mai râs şi plâns atâta la un serial de mult . Mi s-a părut emoţionantă şi mi-a plăcut mult felul cum au fost schiţate personajele . Povestea a fost foarte interesantă , şi destul de complicată . Deşi nu mi-a convenit mie finalul , a fost frumoasă , iar el , a fost unul tipic .

~Personajul preferat ?

Personajul meu preferat esteee ... Jeremy <3 . Jolie ! Jolieee ! Ce mi-a plăcut cum îşi striga căţeluşa 21 . Mi s-a părut cel mai drăguţ , aşa de naiv şi neştiutor şi chiar mi-a părut rău de el , chiar o iubea mult pe Go Mi Nyu . Şi ar mai fi şi Shin Woo , care îmi place enorm , adică este băiatul perfect <333 . Atent , drăguţ and so on . Mi-a plăcut cum s-a purtat cu Go Mi Nyu , deşi mi s-a părut extrem de prostuţă , cum să nu îţi dai seama la ce se referea el în poveştile sale O.o ? Bine , şi de el mi-a părut rău , şi el ţinea mult la Go Mi Nyu >.< .

~Cel mai amuzant moment ?

Cel mai amuzant moment după părerea mea ? Păi ar fi la început , când Go Mi Nam intră în camera lui Tae Kyung să îşi ceară scuze , iar când el intră în baie , ea face ravagii la el în cameră 24 . A fost genială faza aia . Şi au mai fost altele , iar cea cu Tae Kyung în acel lan a fost prea marfă , nici nu puteam să mă uit la el 24 .

#5
*yay , first post ! *
~Ce credeti despre aceasta drama?
Pai , momentan este pe locul 1 in topul meu . Mi-a placut la nebunie . Aveam momente cand incepeam sa rad ca idioata singura prin casa ._. , da' si cand imi venea sa plang .
A avut de toate , ce mai ? Comedie , romantism , de toate . Personajele mi-au placut la nebunie si chestia cu gemenii si schimbul de identitate a fost .. O.o' ideal pentru mine . Sa mai adaug si ca erau staruri ? Tin minte ca m-am uitat la YAB in perioada examenelor . Si cu vreo 4 zile inainte de examenul la mate m-a apucat pe mine uitatul la filme . In 2 sau 3 zile l-am terminat , mi-a placut la nebunie .
~Personajul preferat ?
Cu siguranta Jeremy . Chiar daca la ineput era rautacios , era insuportabil de cuute . Plus ca mie mi se pare ca seamana cu o maimuticaaaaa ce tine o banana in mana O.o' . Doa .. Mi-a placut mult cand a cantat la telefon si chestia cu autobuzul m-a sensibilizat enorm .
~Cel mai amuzant moment ?
Au fost multe . Si da , aia cu porcul a fost .. epica O.o' ! Mie mi-a mai placut si faza cu chestia aia care electrocuta O.o' . Cand s-a electrocutat ea din greseala si a cazut peste Tae Kyung . A fost cuute si funny <3 . Se mai intreba de ce a dormit bine , tontul .

#6
Iubesc K-drama aceasta. In doua zile a fost gata adica 39 cred ca o zi, nu's sigura in fien nu conteaza. E geniala ... absolut mirifica, actorii au fost prea buni in rolul lor. L-am adorat pe Jang Suk in rolul lui de Tae Kyung <3333 ca si rezultat personajul meu preferat este si va fi Tae Kyung, chiar daca e putin cam dur rece si bla bla, ador tipii aceia . Deasemenea si YongHwa si Hong Ki m-au impresionat foarte tare . YongHwa a jucat un rol foarte tare <3 ceva gen Ji Hoo , Hong Ki ... ca si Jeremy ... cred ca mi-a castigat inima in acest fel .. a avut un rol super tare ^.^ cam trist in acel moment cu Min Nyu dar nah. Hm desi a semanat putin cu HYD nu stiu dece-mi pare cred ca prin baietii draguti, k-drama asta a fost cu adevarat unica chiar am devenit fan A.N.JELL . Cel mai amuzant moment cred ca a fost atunci cand Min Nyu l-a batut pe managerul Ma sau cand i-au cazut mingile din pantaloni. Pe la ultimele episoade am inceput si eu sa ma simt cumva rau adica sa plang sau sa fiu trista. Cel mai mult m-a enervat rolul lui Uee
en fin. Ador k-drama aceasta si as revedeao de nenumarate ori.
Eo recomandare din partea mea




A.N.JELL Hwaiting 15
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#7
O iubesc... nu mai credeam ca se uita cineva la ea. Mai am doua episoade de vazut dar 20 m-a intristat ca Shin woo o iubea atat de mult iar ea avea ochi numai pentru lider. Imi place povestea, si mai ales genul adica:comedie, romance, si altele... Cred ca la partile cu Go mi nam si Tae Kyung (sper ca am scris bine) adica atat de Cute!
Personajul preferat... Doamne Tae Kyung (liderul A.NJell) Doamne... si jeremy era atat de dragut cand musca din mar imi venea sa il strang prin calculator 21 Si acum urmeaza cel care mi-a captat atentia Shin Woo:X Era atat de kawaii... poate salivam pe tastura. Orcum jeremy are o voce super si imi plac melodiile lui, el catand in Ft. Island iar Shin Woo In Cn blue.
Cateva secventa dragute.Chiar daca nu era o intrebare, tot am vrut sa le mentionez. Atunci cand Go mi nam era in baie si a venit Shin woo si i-a pus prosopu pe cap, eu mai mult ma uitam la fizic21 Si tot acolo isi dadea si jeremy propu' jos. Ce om, in fata mea de ce nu si la dat? E lasa ca il omor eu mai tarziu. T_T Fazele cu saruturile dintre ... (mia trb sa specific) Cand Shin woo o pupase pe frunte (deja era sa fac contact cu monitorul). Toate fazele cu Lider cand era gelos.
Faze comice. Nu pot alege una. O sa pun mai multe, ca sa aveti ce citi.
Cand jeremy isi scapa marul pe jos iar Go mi nam il luase si vroia sa il dea iar el o vedea in "ipostaze"... 21 Stiti la ce ma refer, nu ma pot explica acum. Sorry.
Cu Tae Kyung si porcul, el dand din maini pe acolo peste doua minute il vezi lund-o la goana.
Cand managerul isi "imagina" ce au facut ei doi in camera24 La faza aia eram pe jos de ras, ca uitasem pe ce parte e spatarul de la scaun==
Cand Go mi nam era dupa pat la Tae Kyung si incerca sa gasesca pinul de la telefon... faza comica era ca Tae Kyung era langa ea si ii spunea pinul.
Cu bila cand ii cazuse din pantaloni.
Cand Go mi nam era in acea camera (nu mai sunt sigura unde) si camera deschisa Tae Kyung vazand ce fac... 21 Atunci cand a scuipat apa ,am murit de ras. Ce minte perversa avea (dar nu ma intrece) Si mai sunt. Anyway, ma opresc aici. Va dau dureri de cap, deja.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
O ador T_T. Am convins şi eu câteva persoane să se uite, deci mă simt mândră b-).
Prima mea dramă, care normal că mi`a ajuns la inimă. Am urmărit`o de 2 ori şi am mai văzut câteva episoade emoţionante. Mi`a plăcut mult.

Cel mai mult mi`a plăcut Lee Hong Ki în rolul lui Jeremy. Serios, tipul ăsta e prea adorabil şi am avut o obsesie cu el T_T. Am început să plâng atunci când cânta melodia aia la telefon plângând, în autobuz cu Mi Nyu T_T.

Au fost multe faze amuzante, printre care şi faza cu Tae Kyung urmărit de porc. Mi`a plăcut mult faza aia când au pus sare, piper şi oţet în mâncarea tipei ăleia [ am uitat cum o cheamă ]. Când a mâncat Jeremy a făcut o faţă 24. Şi mi`a plăcut când a zis : `` Tae Kyung ( înghite), oţet ? T_T" Serios ? `` 24
[Imagine: Hm757.png]





#9
You’re beautiful :3 O sa fie ceva spoiller, banuiesc.
Pot spune ca este drama mea preferata in acest moment. Nu cred ca imi pot gasi adevaratele cuvintele pentru a-mi exprima admiratia. Este o drama mult prea geniala, superba din toate punctele de vedere. M-a emotionat in unele momente atat de mult incat aproape ca mi-au dat lacrimile. O poveste mult prea frumoasa, prea captivanta. Mi-a placut ideea, a fost foarte bine gandita si foarte interesanta. Mi-a luat ceva pana sa le retin numele la personajele principale :]]] Sunt foarte complicate si de cand n-am mai urmarit eu o drama...a trecut ceva timp, deci trebuie sa-mi recapat exercitiu de retinere a numelor xD. Am inceput sa urmaresc aceasta drama acum doua seri pe la ora 11 si pot spune ca la 4 dimineata terminasem 5 episoade:]] Nu mai dadea Dumnezeu sa ma desprind de monitorul laptopului, atat de captivata eram de ceea ce se intampla. L-am terminat in doua zile si inca ma mir cum am reusit O__O Deobicei nu stau atat de mult sa urmaresc un serial...il termin cam in doua luni :]] Dar You’re beautiful este o exceptie, singura exceptie. As da orice sa mai apara un sezon, deoarece a fost o drama mult prea frumoasa.

Cred ca nu am mai ras in viata mea cum am facut-o la You’re beautiful. La fiecare episod radeam ca o stricata de mai aveam putin si trezeam vecinii. Pe mama o trezisem de vreo doua ori, dar ce mai conta :]] Au fost multe faze amuzante, peste o suta cu siguranta. Inca de la primul episod am mers la baie :]] Cel mai amuzant personaj mi se pare Jeremy :]] Dumnezeule, e prea kawaay, prea nebun. Cum era la inceput, credea ca innebunise saracul >.< Ii vedea pe aia doi cu Mi Nam in prostie si el nu mai stia ce sa faca:]] Credea ca toti devenisera gay dintr-o data. Iar dupa ce a aflat adevarul despre Mi Nam si mama lui, era atat de trist, deoarece ii parea rau de felul in care se comportase in unele momente cu el. Este foarte hot tipul, mi-a placut de el inca de la inceput. Felul in care se comporta, cum traia viata din plin si radea mereu, ceva ce nu vezi in fiecare zi. Doamne, si cum as putea uita de cainele lui, Angelina Jolie 24 Cum sa-i dai un asemenea nume? Cand am auzit am cazut pe jos de ras. Cand a vrut sa-i ceara iertare lui Mi Nam pentru cum s-a comportat cu el nu stia cum sa-i explice si bagase motivul ca se apropiase prea mult de Angelina Jolie :]] Si ca asta il enervase xD Si dupa aceea statea cu farfuriile alea in brate si se impiedicase, iar ca sa nu cada Mi Nam il prinsese intr-un mod asa tandru ,iar Jeremy credea ca iar innebuneste :]] M-a emotionat profund momentul in care plangea si canta in acelasi timp. Poor Jeremy T_T A fost un moment tare trist, as fi dat orice sa nu il fi vazut pe Jeremy plangand. Nu merita.

Mda, am vorbit cam mult despre el, acum sa trecem la Mi Nam :]] Pai, timida tipa, cu maini de mamaliga :]] Mereu face probleme, dar este foarte amuzanta >.< E perfecta in rolul de baiat. In primul episod, daca nu ma insel, cand s-a strecurat in camera lui Hwang Tae Kyung , iar acesta a intrat in baie sa vada cine era ascuns, Mi Nam se asezase brusc pe wc, iar Hwang Tae Kyung se speriase, saracul :]] Mi se parea uneori cam prostuta, adica nu pot sa cred ca nu-si daduse seama ca despre ea era vorba in povestile lui Shin Woo. Sincer, as fi dorit sa vad un moment mai romantic, poate un sarut sau doua intre astia doi :]] Shin Woo este adorabil, adica inca din primul episod mi-am dat seama ca tine la Mi Nam. Chiar o iubea si pacat ca nu a ramas cu ea in final.

Totusi ma bucur ca alesul a fost Hwang Tae Kyung, il ador xD Este prea superb tipul, prea serios si prea amuzant xD. Cand se enerveaza ii sta atat de bine xD Vrea mereu sa para mereu ca nu-i pasa, indiferent, dar in realitate ii pasa foarte mult, probabil cel mai mult >.<. Primul sarut dintre el si Go Mi Nam a fost mai mult decat perfect, mi-a placut la nebunie. Cred ca l-am revazut de vreo treizeci de ori si inca nu m-am plictisit :]]

Una din fazele mele preferate a fost aceea cand toti erau la supermarket sa cumpere mancare si au inceput Jeremy, Tae Kyung si Shin Woo sa danseze asa cu niste expresii foarte serioaseO__O „Twist and twist, Bi Bi noodles” xD Am crezut ca nu mai ma opresc din ras :]] Si momentul cu Tae Kyung in lanul de grau a fost fabulos :]] Asculta muzica si se simtea asa chill :]] Si apare mosul ala care sarea in sus, iar Tae Kyung nu avea nicio treaba, iar apoi apare porcu 24) Deasemenea, si faza aceea cand Jeremy i-a aratat lui Mi Nam acele filmulete vechi cu trupa, parca prin episodul 5, daca nu ma insel. Cand se faceau de ras pe acolo, iar Mi Nam incepuse sa rada de nu mai putea, iar Hwang Tae Kyung il alerga pe Jeremy in timpul acela :]]
Momente lacrimogene...mi-a placut momentul in care Tae Kyung si Mi Nam se uitau la stele in satul acela, iar Mi Nam a inceput sa planga si sa vorbeasca despre steaua pe care o iubea, iar prostu’ ala nu vedea pe intuneric si nu putea sa-si dea seama ca despre el vorbea.Deasemenea, si episodul de ziua lui Tae Kyung, la final cand plangea T_T Am crezut ca imi pica cerul in cap, iar Go Mi Nam statea acolo si plangea si ea cand il vedea T_T Si a spus ceva de genul „ Ce sa fac? Steaua mea plange in intuneric” T__T Si faza cand Tae Kyung s-a prefacut ca se saruta cu tipa aia(i-am uitat numele), iar Mi Nam privea intreaga scena .__. Mda, toate momentele lacrimogene sunt cu cei doi :]]
Din punctul meu de vedere drama e demna de o continuare, as fi foarte fericita sa apara un nou sezon. Chiar ma rog la Dumnezeu xD


Nu mai dadea domnu' sa ma opresc O_O
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
1)You're Beautiful este una dintre cele mai bune drame asiatice4. Povestea foarte bine gandita... actorii joaca nemaipomenit de bineSmile nu am vazut greseli la atructurarea scenelor (ca la Boys Over Flowers).Mi-a placut mult4
2)Personajul preferat este Hwang Tae Kyung pupic... atat de cute cand face botul ala:X sau cand zambeste ( mai rar asta cred ca a zambit de vreo 3 ori in tot serialul 21 ) si carcaterul lui...e prea tare.. mi-a placut la nebunie4
3)Faza cu porcul a fost tare rau dar si atunci cand vb ei doi pe internet si intreaba el cand de mult il place si ea zice 100%, cum reactioneaza el21 cum ze joaca cu Iepurele-porc mi-a placut enorm.
Foarte tare recomand celor care nu au vazut-o inca:X
Some of them want to use you,some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!

[Imagine: tumblr_m7udbxd9Fh1qjc7nwo1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Life Is Beautiful Ciel 0 2.367 15-05-2011, 09:33 AM
Ultimul răspuns: Ciel


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)