Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You changed me

Waw dar chiar am avut destule greseli. Promit ca aici nu voi mai avea. Cel putin voi incerca.Multumesc mult pentru comenatrii chiar ma bucur ca va place. Voi incerca sa tin cont de sfaturile voastre. Apropo, sper sa nu va deranjeze limbajul lui Sasuke si am uitat sa mentionez la inceputul ficului ca vor mai fi anumite capitole cu +18 insa va mai dura ceva pana ajungem si acolo. So spor la citit.

Capitolul III

Lumina incepe sa isi faca aparitia in camera mea. Ma intorc cu spatele spre sursa acesteia pentru a avea un somn linistit in continuare insa linistea de mormant care domina in incapere este invinsa de un sunet strident care provine de la telefonul meu care se afla fix langa urechea mea. Sar ca ars din pat si inchid alarma nervos in timp ce imi masez usor urechea. Sper sa nu fi surzit pentru ca mai am nevoie se auzul meu fin pentru noptile fierbinti. Privesc calendarul si imi dau ochii peste cap datorita unui simplu lucru care pentru unii ar parea banal iar pentru altii, printre care si mie un calvar. Astazi incep sa invat la noul liceu din orasul asta de rahat. Ma duc in baie sa fac un dus pentru a-mi mai limpezi gandurile. Cum dracu a trecut saptamana asa de repede? N-am facut nimic iesit din comun ceea ce i-a pus pe ganduri pe parinti. Mai stau cuminte o saptamana pentru a ma mai odihni si a fi sigur ca mama si tata vor incepe din nou sa aiba incredere in mine dupa care imi reiau activitatea.

Intru in cabina de dus si las picaturile incolore sa-mi alinte pielea. Dupa ce termin imi iau un prosop pe care il infasor in jurul taliei si ies din baie pentru a-mi alege ceva de imbracat. Stau in fata sifonierului din lemn de nuc sau din ce mama naibii o fi mai mult decat sta o fata sa-si aleaga nu stiu ce toale. La un interval de cateva minute in care ma benoclez la hainele de pe rafturi imi aleg o pereche de blugi si un tricou negru cu niste desene mici pe el si imi trantesc in geanta cateva caiete, manuale si doua sau trei pixuri dupa care mi-o pun in umar si cobor la parter unde il vad pe Itachi luand micul de jun cu parintii. Le spun ca nu-mi este foame si o sterg din casa cat de repede pot pentru a nu fi oprit de vocea mamei. Afara sunt asteptat de soferul nostru. Abia acum ii dau ceva atentie. Seamana destul de bine cu Karin. Parul roscat precum al ei si ochii capru plus ca poarta ochelari. Ai zice ca este Karin in varianta masculina. Asemanarea este uluitoare insa prefer sa nu-i mai dau atata importanta.

Ma urc in vehicul si astept ca barbatul sa faca acelasi lucru insa constat ca trebuie sa-si termine tigara inainte de a face asta. Imi dau ochii peste cap dupa care imi scot telefonul din buzunar si imi pun castile in urechi pentru a asculta putina muzica. Dupa cateva minute, roscatul isi face apartitia pe scaunul soferului si ne indreptam spre liceul la care voi invata. Mai privesc pe geam orasul pentru a ma invata cu drumul. Doar nu-s intratat de prost incat sa vin in fiecare dimineata cu limuzina la liceu. Dupa ce aceasta a oprit la cateva semafoare, intr-un final ajungem si la destinatie. Cobor fara a mai spune ceva si ma indrept spre intrare. Pentru un liceu arata chiar bine. Drumul pana la cladire este destul de lung si inconjurat de ciresi. Din cand in cand se pot zari cateva banci pe care stau elevii acestui institut sau chiar profesorii. Incep sa merg, noua mea destinatie fiind biroul directorului pentru a afla in ce clasa sunt. Ma mai uit prin curte si vad o groaza de ochi care sunt atinti spre mine, marea majoritate fiind fete. Nu le dau atentie ceea ce pentru mine este ceva iesit din comun si imi continui drumul.

Dupa ce am intrat in institut caut la cancelarie biroul directorului si bat la usa. La un interval scurt de timp aud o voce feminina care imi spune sa intru. Fac cum mi-a spus acea soapta si in mai putin de un minut sunt inauntru. Inspectez incameprea in care ma aflu. In fata mea se afla un birou cu un scaun ocupat de o femeie blonda care are in jur de treizeci de ani. Formele mari aproape ii rup sacoul care abia mai rezista pe corpal ei. Cateva suvite blonde precum soarele ii alinta chipul, restul parului fiind prins la spate in doua cozi iar ochii caprui ma privesc atent. Dupa ce se uita pe niste fise incepe sa-mi vorbeasca.
-Observ ca pana in clasa a IX-a ai avut numai media zece insa dupa aceea ai avut noroc daca ai luat peste noua, o aud cum imi spune aceste lucruri care mie unul mi se par numai tampenii.

Oricum are dreptate. De doi ani sunt eu asa, pana atunci eram cel mai bun din intreaga clasa si nu eram intr-o clasa formata numai din idioti insa m-am cam saturat de lucrurile acelea si am inceput sa le dau atentie fetelor care practic salivau dupa mine. Nu pot spune ca eram tocilar. Eram crezut de profesori unul dintre cei mai buni elevi ai scolii si in acelsai timp de elevi un geniu dar si un seducator ceea ce pe mine nu ma interesa la acea vreme. Mai ascult ceea ce-mi spune femeia dupa care imi da o foaie pe care este scris orarul si clasa in care voi invata. Imi iau la revedere politicos si ma indrept spre iesirea din scoala. Orele incep peste o jumatate de ora si n-am ce face in clasa. Dupa ce simt cum aerul se loveste de corpul meu imi dau seama ca sunt afara. In timp ce cobor treptele simt o mana cum imi atinge umarul. Ma intorc si o vad pe fata pe care am ajutat-o cu o saptamana in urma. Ma saluta si ma intreaba ce fac aici. Ce intrebare patetica. Ce as putea face aici? De fapt daca as vrea nu as mai sta aici nici macar o secunda. Plec mai departe iar pustoaica vine dupa mine. Devine enervanta acum. Ma intreaba anumite lucruri pe care eu nici macar nu le ascult. Sungura intrebare pe care am auzit-o a fost cea in care vrea sa-mi afle numele. Ii raspund doar Sasuke iar acesta imi zambeste.

Mai privesc bancile dupa care Ino se da cativa pasi in spate si incepe sa ma stranga de umar tremurand. Ma uit la ea ciudat dupa care imi indrept privirea catre locul care a panicat-o. Pe o banca se afla tipul care vroia s-o violeze sarutandu-se de mama focului cu o rozalie. Alta culoare nu si-a gasit si aia sa-si toarne in cap? Il mai privesc pe bou si imi dau seama ca este de fapt un blond si nu un saten. In locul in care l-am vazut era intuneric deci nu se putea vedea prea bine. Ino ma ia de mina si plecam de acolo ea fiind deja speriata. O intreb cine este curva aia iar ea se intristeaza la auzul vorbelor mele.
-Ea este Sakura Haruno si este sora mea mai mare, imi raspunde foarte trista lasandu-si privirea in jos.

Raman socat. Curva aia este sora ei? Stai putin, din cate am vazut-o nici macar nu seaman cu ea si practic nu au acelasi nume de familie. O mai intreb ceva despre ea si imi spune ca au locuit impreuna pana la varsta de sase ani dupa care parintii lor au divortat. Sakura a ramas cu tatal ei in timp ce Ino cu mama ei care s-a recasatorit si a vrut ca fiica ei sa aibe alt nume. Ce chestie ciudata. Nu mai apuc s-o intreb altceva din cauza soneriei care anunta inceputul orelor. Imi scot foaia de la directoare si ma uit sa vad in ce clasa sunt. Blonda arunca o privire pe hartie si imi spune ca sunt in clasa cu ea si ca ar trebui sa ne grabim pentru ca diriginta este o femeie cam nesuferita si nu vrea ca elevii ei sa intarzie la ore. O ia inainte iar eu o urmez plictisit. Intram impreuna in clasa si Ino se aseaza in ultima banca. Imi face semn sa stau langa ea si asa fac. Toti se uita ciudat la noi. Baietii imi arunca niste priviri urate in timp ce fetele ii arunca ei. Ii spun sa nu ii bage in seama iar ea da afirmativ din cap.

Privesc clasa care seamana destul de mult cu cea de la fosta mea scoala si mi se pare ciudat pentru ca liceul la care am invatat era unul respecat si in care invatau doar cei cu bani si mai erau pe acolo doi-trei cu bursa insa nimic in rest. In fata clasei se afla doua table noi dupa cum arata pe care scrii cu marker-ul, catedra profesorior care este destul de mare, in spatele clasei cinci calculatoare noi iar bancile sunt cate sase tot pe sase randuri. Destul de mare clasa pentru una frecventata de adolescenti ai caror parinti nu au cine stie ce venituri. Usa se deschide, pe ea facandu-si aparitia panarama aia roz impreuna cu tampitul ala. Cand ma vede se indreapta spre mine nervos. Ma apuca de bluza si ma ridica. Sakura incearca sa-l tina insa nu reuseste. Ultimile doua randuri devin goale datorita celor care nu vor sa fie implicati in asa ceva numai cele doua surori raman langa noi speriate. Blondul imi spune ca mi-a sosit ceasul si ca nimeni nu se pune cu el sau cu tarfele lui. La auzul ultimelor doua cuvinte Ino izbucneste in lacrimi in bratele surorii ei care nu intelege ce se petrece.
-Tarfele tale? il intrab nervos in timp ce-l apuc de inceietura mainii. Tarfe sa le numesti pe cele care ti se baga de buna voie in pat nu cele pe care le violezi pe strazi, tip la el in timp ce-i dau un pumn in fata care il arunca la doi metri departe de mine. Iar tu la cine tii mai mult? La urangutanul asta bun de nimic sau la sora ta care era sa fie violata de el? o intreb pe roazlie nervos.

La auzul acestor cuvinte se uit la sora ei. Se pare ca Ino nu i-a spus nimic in legatura cu asta. Sakura o strange in brate si se duc impreuna la baie. In acest timp blondul se ridica de pe jos si se indreapte cu viteza spre mine pentru a-mi da un pumn. Cand este la distanta de cativa centimetri de mine doi tipi il prind si-l imobilizeaza spunandu-i ca daca ii prinde diriga a incurcat-o intreaga clasa. De parca pe mine ma doare ce pateste clasa cand totul este din vina cretinului ala. Ma asez dupa care blondul imi spune ca nu s-a terminat. Ii spun ca sunt gata oriunde si oricand dupa care pe usa isi face aparitia diriginata. La scurt timp vin si cele doua surori care se aseaza langa mine, banca fiind indeajuns de mare incat sa tine trei elevi. Dupa ce se termina ora de matematica au mai urmat doua ore de engleza si una de istorie dupa care ora de biologie nu am mai facut-o pentru ca profesoara nu se simtea bine.

Ies din scoala si afara sunt asteptat de...

Gata pentru astazi. Sper ca va placut.

Răspunsuri în acest subiect
You changed me - de Cookiesor - 23-11-2010, 12:34 PM
RE: You changed me - de Biscu' iz back ^^ - 23-11-2010, 03:55 PM
RE: You changed me - de Moon princess - 23-11-2010, 04:25 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 24-11-2010, 10:52 AM
RE: You changed me - de Biscu' iz back ^^ - 24-11-2010, 03:21 PM
RE: You changed me - de Marina. - 24-11-2010, 05:36 PM
RE: You changed me - de Dufresne - 24-11-2010, 07:02 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 25-11-2010, 10:02 PM
RE: You changed me - de _Andreea_ - 26-11-2010, 12:05 AM
RE: You changed me - de Marina. - 26-11-2010, 08:39 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 27-11-2010, 07:26 PM
RE: You changed me - de Dufresne - 27-11-2010, 08:07 PM
RE: You changed me - de Marina. - 27-11-2010, 08:30 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 11-12-2010, 10:21 PM
RE: You changed me - de Marina. - 11-12-2010, 11:09 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 14-12-2010, 10:48 PM
RE: You changed me - de Heaven - 14-12-2010, 11:41 PM
RE: You changed me - de Marina. - 14-12-2010, 11:50 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 16-12-2010, 12:13 PM
RE: You changed me - de Marina. - 16-12-2010, 07:29 PM
RE: You changed me - de Dufresne - 16-12-2010, 09:42 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 19-12-2010, 08:07 PM
RE: You changed me - de Marina. - 19-12-2010, 09:33 PM
RE: You changed me - de Heaven - 19-12-2010, 10:15 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 22-12-2010, 06:59 PM
RE: You changed me - de Marina. - 22-12-2010, 11:17 PM
RE: You changed me - de Miranda. - 25-12-2010, 01:14 AM
RE: You changed me - de Cookiesor - 25-12-2010, 12:21 PM
RE: You changed me - de Marina. - 25-12-2010, 01:14 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 29-12-2010, 02:15 PM
RE: You changed me - de Marina. - 30-12-2010, 11:01 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 08-01-2011, 12:02 PM
RE: You changed me - de Miranda. - 08-01-2011, 12:32 PM
RE: You changed me - de Marina. - 08-01-2011, 10:14 PM
RE: You changed me - de Rose ^^ - 02-02-2011, 12:25 PM
RE: You changed me - de Cookiesor - 22-02-2011, 10:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The moment which changed my life. . . Punctuletu` Verde 4 4.204 31-01-2011, 12:57 AM
Ultimul răspuns: Miranda.

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)