30-12-2011, 09:27 PM
Hello! Deci, cuvintele "TOANTA" "PROASTA" si "DUSAAA" descriu dupa mine gandul ei nebunesc de a paria pe ceea ce are ea mai de pret. Imi place!>:). Nu serios ador faptul ca e asa o "desteapta", frate, nu gandeste? Ma bucur ca o descrii in felul asta pe Sakura. Cred ca e un mod unic de a pune in valoare prostia. (nu ma refer la cineva anume si nu jignesc pe nimeni.) Deci, pana la urma este fic-ul tau si vreau sa stiu daca scapa de el. Nu de alta da...
Acum trecem peste : :))
1. Descrierea este frumusica, ai avut cateva pasaje unde te-ai cam grabit gen "cu ce e imbracata? unde o duce? cu ce's imbracati? in ce loc joaca poker? cum -a simtit cand si-a revazut prietenii? nu era putin geloasa pe Hinata ca ea l-a luat pe Naruto care era cum era?" si mrg altele.
2. Naratiunea a fost destul de grabita adica :
-acum nu stia ce va face de Craciun
-acum vorbeste cu Sasuke si ii zice sa se schimbe ca pleaca cu el
-acum joaca poker
- acum pierde in fata lui Sasuke. Atat in rest, nici macar fulgii? Adica puteai spune cum simtea ea fulgii pe piele cand a vazut ca haina de pe ea (pe care nu o stiu) era asa cum era "scurta, subtire, tranparenta" etc.
3. Dialogul a fost cam slabut gen "mai vreau bere, nu's servitoare si o facem diseara". Nu imi place...:o3 Cred ca ori nu ai avut timp ori chef ori inspiratie pentru acest capitol. Dupa mine mai bine fa un capitol atunci cand ai :
-imaginatie
-timp
-chef
Nu prea stiu ce sa mai zic....greseli nu cred ca am vazut si daca au fot asta e, au fugit de mine
!:)) Atept oricum next-ul si ca de obicei, anunta-ma!!!
Acum trecem peste : :))
1. Descrierea este frumusica, ai avut cateva pasaje unde te-ai cam grabit gen "cu ce e imbracata? unde o duce? cu ce's imbracati? in ce loc joaca poker? cum -a simtit cand si-a revazut prietenii? nu era putin geloasa pe Hinata ca ea l-a luat pe Naruto care era cum era?" si mrg altele.
2. Naratiunea a fost destul de grabita adica :
-acum nu stia ce va face de Craciun
-acum vorbeste cu Sasuke si ii zice sa se schimbe ca pleaca cu el
-acum joaca poker
- acum pierde in fata lui Sasuke. Atat in rest, nici macar fulgii? Adica puteai spune cum simtea ea fulgii pe piele cand a vazut ca haina de pe ea (pe care nu o stiu) era asa cum era "scurta, subtire, tranparenta" etc.
3. Dialogul a fost cam slabut gen "mai vreau bere, nu's servitoare si o facem diseara". Nu imi place...:o3 Cred ca ori nu ai avut timp ori chef ori inspiratie pentru acest capitol. Dupa mine mai bine fa un capitol atunci cand ai :
-imaginatie
-timp
-chef
Nu prea stiu ce sa mai zic....greseli nu cred ca am vazut si daca au fot asta e, au fugit de mine
!:)) Atept oricum next-ul si ca de obicei, anunta-ma!!!
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/
L, did you know Death Gods only eat apples??
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/
L, did you know Death Gods only eat apples??