Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137.

Klau!... Sweety - kiss - trece Manu pe aici - a luat-o pe aratura, prea multa cola strica. Vreau sa iti spun ca ficul este fain, il citesc, dar abia acum m-a lasat lenea asta, sa-ti dau coment. Imi place ca atingi partea psihologica a personajului, chiar si la persoana a treia. Descriere ai cat trebuie, la fel si dialog, dar... Dar-ul ala enervant - un pumn va rog -... dar ai grija la virgule. Stiu, vechea poveste cu virgulele, care cam fug de la tine si se roaga de mine sa nu le trimit inapoi la tine. Cred ca sunt ceva probleme cu coletul ala de virgule - sta si gandeste - de nu a ajuns. Te-as ruga sa citesti textul de cateva ori cu voce tare si unde crezi tu ca trebuie sa ridici usor vocea, pui virgula, dar inainte de sau impreuna - fara virgula, inainte de dar, iar, decat, incat, se pune virgula sau asa stiu eu ca se pune - se gandeste again -, dar nu sunt sigura dupa noul Doom. In fine, ficul e destul de fain si imi sti parerea despre el. Astept nextul si... - se pregateste, trage aer in piept sa urle, dar... - te-as ruga sa faci capitolele mai lungi - plange.
Astept nextul si multa inspiratie, trimite lenea la mine.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
RE: Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137. - de Nywa - 29-07-2012, 09:01 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)