Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137.

Ceau, ceau! Klau, vad ca te rod ideile, ceea ce mie imi place mult fiindca ai un stil aparte si frumos, usor de inteles, nu complicat si consider ca si bine pus la punct.
Imi place idea, sincer chiar imi place si sunt sigura ca ceva interesant se va perece in mizul povestii care va exploda in suspans si dinamism. Am eu doar o impresie sau un presentiment. Numele ficului este bun si atrage, pe mine una ma ademenit spre, acum cum spun mereu ramane la altitudinea autorului sa vada cum va merge sirul scenelor si ideilor si sper sa-l termini, nu renuntat orice ar fi.
Critica, hmmm nu prea am cum sa las deoarece lucrez destul de impecabil si asta mi s-a intimparit deja in mine, stilul tau e deja format in mare sau complet, cred ca singurele lucruri pe care ar trebui sa le ai in vizor ar fi virgulele... cred. Am impresia ca pe la inceput ai pus prost unele. Insa nu face crima acum, toti ave greseli si le putem corecta.
Am o intrebare: sa inteleg ca numele de CWI 137 ii apartine doar lui Tomas, deduc asta si din pricina numelui ficului, deoarece pare a fi 'numele de cod' al personajului principal, am dreptate?
Intreb fiindca m-ai derutat putin atunci cand ai scris ca toti au fost insemnati cu un nume de cod, am crezut ca toti o sa aiba acela cod. :))
Si sa revenim, imi place cum ai descris locul, chiar daca inca nu am o imagine vizuala prea clara e bine si asa, chiar am putut sa imi dau seama ca locul ala nu este roz si cute unde alearga iepurasi. Nici un caz.

Mie imi place, iti urez succes cu nextul si multa inspiratie! *hug*

Răspunsuri în acest subiect
RE: Strigatul mut al terorii. Cod: CWI 137. - de hiimera - 22-06-2012, 04:22 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)