Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Sacrificiu si iubire

[center]Capitolul 2[/center]

Stateam ca un idiot si ma uitam la camera ce parea sa fie a mea, fiindca seamana izbitor de bine cu fosta mea camera din casa mamei. Aceeasi mobila neagra, cu patul dublu, dar sertarele erau goale, asteptand sa fie umplute. Aveam fereastra dubla, in care erau trase jaluzerele. Las rucsacul sa cada pe laminatele de culoarea caramelului cu o bufnitura surda si ma indrept spre geamuri, tragand jaluzerele sus. Se pare ca ne aflam intr-o zona linistita din Crosis, impanzita cu copaci si arbusti, iar casa era modesta. Din camera mea, aflata pe colt, se vedea un lac mare si natural, in jurul caruia a fost construit fortareata.
- Dragon si camera ta seamana exact ca a mea! Exclama Lillith, trezindu-ma din starea de meditatie, apoi ma apuca de mana, tragandu-ma in camera ei.
Arata exact cum mi-o aminteam. Un pat de o persoana, o platforma unde se afla biroul, dar in loc de comp se afla un laptop. Pereti erau roz, la fel si mobila, iar draperiile ascundeau un geam mare. In patul cu asternuturi albe se afla rucsacul blondei si poseta cu acte.
- Mama voastra a vrut sa arate exact cum le aveti voi acasa, ne informa tati, facandu-ne sa tresarim usor. Scumpilor eu ma duc la munca. Numarul de la birou se afla langa telefon, iar la cina mergeti la matusa Selene sa mancati, ca eu ma intorc tarziu. Adresa matusii voastre se afla lipita de frigider. Mergeti pe jos, ca sa va invatati cu locurile de aici, ne sfatui blondul, in timp ce isi aranja cravata in oglinda din usa.
Ne pupa pe amandoi pe frunte, apoi pleca, ducandu-se la firma sa de arhitectura. Imi privesc sora, iar aceasta ridica din umeri, apoi se indrepta spre rucsac, semn ca vrea sa isi desfaca bagajul. Am iesit rapid din camera, ca nu vroiam sa vad ceva ce mi-ar da cosmaruri la noapte.

- Esti sigura ca asta este strada? O intreb pe blonda, fiindca stateam in fata unei stradute si ea tot se chiora pe bilet.
- Nu stiu, dar daca tu esti domnul G.P.S., afla ce strada este asta! Marai la mine, iar eu zambesc ironic.
Vad un tip cu parul brunet cu tente de gri la lumina, iesind dintr-un bloc din fata noastra, imbracat intr-o pereche de jeansi negri ce pareau de firma si o camasa din satin neagra, desfacuta la primi trei nasturi, pentru a se vedea un lant de aur. Vazand ca ma aproprii de el, ochii sai de un albastru-nocturn se mijira, asteptandu-se sa il jefuiesc sau ceva de genu. Pe o parte ar avea dreptate sa se teme de mine, fiindca purtam o pereche de blugi tot taiati si un hanorac cu marsupiu negru, iar in cap o sapca neagra, cam rupta.
- Salut, scuze ca te deranjez, dar aceasta este strada Miro? Il intreb, zambindu-i prietenos, dandu-mi sapca jos din cap.
- Dap, aceasta este strada Miro si este supraveghiata de politie, fiindca mai vin cersetori pe aici. Incearca in centru sau pe langa lacul Crosis, poate ai noroc, imi vorbi tanarul infumurat, apoi pleca de langa mine.
Daca era mai mare decat mine cu un an sau doi, avea dreptul sa vorbeasca in halul acesta? Ii fac semn lui Lillith sa mergem, iar aceasta il injura pe tip de toate moastele posibile si imposibile. Am inceput sa ne plimbam pe acolo, gasind pana la urma blocul matusi noastre, apasand la interfon. Intram in bloc, urcand la etajul doi, unde ne astepta Selene, cu usa deschisa.

- Mmm, ce mancare buna faci tusi! Exclama blonda, cand gusta din salata marinata cu piure si cotlet de porc.
- Multumesc mult Lillith draga. Din cate am inteles de la tatal vostru, maine mergeti la scoala si la scoala cere uniforma, spuse ridicandu-se de la masa ducandu-se pana in dormitorul ei.
Se intoarse de acolo cu trei sacose de cumparaturi si ne dadu la fiecare cate una. Blonda rapid se uita si scoase de acolo o fustita mini, neagra, plisata, ce o facu sa mormaie deznazduita. Tusi rapid ne ruga sa ne schimbam in ele, sa vada daca trebuie sa le aranjeze - tusi era o creatoare faimoasa de moda - sau sunt bune. M-am ridicat de la masa si am mers impreuna cu Gabriel in camera lui. Camera sa, era exact cum mi-o aminteam ca acum noua ani, dar in loc de patutul pentru bebelusi, se afla un pat de o persoana cu cearceafuri "peticite" cu albastru de toate nuantele. In rest, acelasi perete de un verde-deschis, cu tavanul fals, aceleasi laminate de culoarea nisipului ud si mocheta de langa pat. Atentia mi-a fost atrasa de un colaj format din poze cu verisorul meu, unchiul si matusa mea buna, care au murit acum cinci, respectiv sase ani. Oftez si imi dau jos hanoracul impreuna cu maioul, expunandu-mi un trup cu muschi de felina, cu care ma puteam mandri, mai ales pentru un pusti de saispe ani. Iau pe mine o camasa alba, care era pe trup, apoi iau o pereche de pantaloni negri, din stofa si peste un fel de sacou ce se prindea la gat - era pe gat - si avea tivul cu auriu, iar peste brau o curea. Ma incalt in pantofi negri din lac. Vad ca aveam pe gat in fata, un fel de model de frunza de vita sau ceva de genu, cu ata aurie.
Ies din camera si satena ma imbratisa, pupandu-ma pe obraz, spunandu-mi ca arat atat de dulce. Imediat iesi si soramea imbracata cu o camasa alba, peste un sacou de culoarea nisipului ud, cu mainicile intoarse si cu dungi aurii. Avea un cordon de aceeasi culoare ca si sacoul si fustita mini. La gat avea o cravata neagra pe care era cusut acel simbol ce il aveam si eu pe sacoul meu, dar cu ata argintie. In picioare avea ciorapi negri pana sub genunchi si o pereche de pantofi cu bereta, negri din lac si cu putin toc.
- Haideti sa va fac la toti trei - intre timp iesi si Gabriel - o poza si sa o pun in rama, ca aratati foarte dulci, exclama femeia, luand aparatul foto.
Am tras un scaun si am asezat-o pe Lillith pe el, iar eu cu satenul ne-am pus de o parte si alta a ei. Vai, doamne, mi-e dor de vechea mea scoala, unde nu eram obligati sa purtam uniforme...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Sacrificiu si iubire - de Nywa - 25-03-2012, 05:28 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de Nywa - 08-04-2012, 01:28 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de Natsuru - 09-04-2012, 08:48 PM
RE: Sacrificiu si iubire +18 - de hiimera - 09-04-2012, 09:11 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de DiZ - 11-04-2012, 09:20 AM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-04-2012, 02:47 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de hiimera - 15-04-2012, 09:08 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 06-05-2012, 02:38 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 30-05-2012, 10:18 PM
RE: Sacrificiu si iubire - de Nywa - 15-06-2012, 06:15 PM