Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: va place ficul?
da
54.55%
6 54.55%
nu
9.09%
1 9.09%
asa si asa
36.36%
4 36.36%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Regele si sclavul

#1
Deci... este primul meu fic, si este yaoi sper sa va placa si sa fiti intelegatori(chiar este primul nu am mai scris niciodata ficuri)

varsta minima:16+
gen: yaoi
limba: romana
observatii cu privire la continut:poate aparea limbaj vulgar
tipul de comentariu solicitat:simpla


Capitolul 1

Trebuie sa fug astfel ma va prinde… o nu!, nu! prea tarziu deja a ajuns nu mai pot face nimic sunt mort. Il vad venind impreuna cu body guard-ul lui privindu-ma cu acel ranjet malefic pe care il are din totdeauna. Da, chiar si atunci cand l-am vazut pentru prima data in acea sala a castelului sau, si atunci tot asa zambea, atat de provocator, sadic si pervers. Se uita la mine si incepe sa rada.
-tu chiar credeai ca poti fugi de mine? Patetic. Spune el razand in continuare. Sti foarte bine ca odata ce devi sclav aparti stapanului tau, iar el poate iti poate face ceea ce vrea din tine. Sa mergem Yuri.
Ma uit la el ca la cel mai urat cosmar. Oare cum a reusit sa ma gaseasca? Da stiu el este regele (desi are doar douazecideani) peste acest pamant iar nimeni nu ii iese din cuvant , insa eu am facut si trebuia sa fiu pedepsit .
Ma numesc Yuri si am saisprezece ani,iar de la varsta de doisprezece ani, cand parintii mei m-au vandut ca sclav regelui Mark, traiesc in castelul regelui, asta pana ieri cand am reusit sa fug, nici eu nu stiu cum, insa un lucru este cert si anume ca el m-a gasit. Acuma sunt sigur ca ma va pedepsi cu moartea. Vocea lui ma trezeste din visare si din gandurile negre.
-crezi ca am toata ziua la dispozitie ca sa te astept? Miscati curul acasa, unde vei primi ceea ce meriti, imi spuse el cu o privere de gheta care ma facu sa inghet.
-m-mylord… v-va rog…. sa fiti indulgent, ii spun eu in genunchi, insa el ma priveste cu superioritate
-Ti-am zis sa te misti sau esti surd?
Cu greu m-am ridicat si am mers dupa el pana la masina unde am urcat si nu am mai stiu nimic de mine.

M-am trezit pe o suprafata moale, intr-o camera frumos mobilata, cu gust , iar totul din jur arata lux. Stai! Sunt in camera lordului. Pereti albastru, mobila aurita si patul dublu cu lenjerie alba ca neaua imi comfirma temerile mele. Deodata usa se deschide si intra Mark cu acel ranjet caracteristic lui, cu acei ochi albastri, reci si indiferenti, parul negru, lungut prins intr-o coada, maieul negru, mulat ce ii scote in evidenta toti muschi (si nu erau putini), si pantalonii scurti, desemenea mulati ii dadeau un aspect …terificant. Eu in comparatie cu el eram o aschie. Parul il am scurt si blond iar ochi caprui deschis, dar mai ales nu am nici pe departe puterea lui. El era cel mai bun luptator din regat, iar eu doar un simplu sclav care isi suparare stapanul.
-acuma, vei vedea ce patesc copii obraznici, imi spuse el in timp ce se dezbraca.
Am ramas ca de piatra privind spre el cu teama nestiind cum ma va pedepsi, insa nici nu eram curios.
ps. este foarte scurt stiu dar vreu sa vad ce parere aveti despre el:)(fiti indulgenti:))
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

#2
Se pare ca sunt prima. O sa fiu indulgenta, asa cum ai cerut:))
Idea nu e rea. Din cate imi dau seama (s-ar putea totusi sa ma insel, avand in vedere cat de scurt e capitolul), mergi spre genul fantasy? (ai zis ca e "rege peste intreg Pamantul"...nu stiu daca atunci cand ai zis chestia asta ai folosit sau nu ghilimelele de rigoare)
Oricum, nu pot sa-mi fac o parere foarte buna acum, dar o sa-ti dau cateva sfaturi:
1. Inainte de a posta, reciteste capitolul. Toti facem greseli de tastare, dar de obicei e bine sa mai arunci privire peste ce ai scris.
2. Nu posta imediat dupa ce termini capitolul. Asteapta o ora- doua pana sa-l recitesti. Iti zic chestia asta pentru ca atunci cand il citesti imediat dupa ce ai terminat de scris la el, il citesti din punctul de vedere al "scriitorului". Daca faci o mica pauza dupa ce termini de scris si il citesti peste cateva ore sau a doua zi, intervine detasarea si o sa-ti poti privi munca din perspectiva "cititorului"
3. Fa-ti un plan de idei general, caci altfel risti ca dupa cateva capitole sa nu sti in ce parte vrei sa-ti duci poveste si, inevitabil, te vei opri. (stiu asta din experienta)
Eu cam atat am sa-ti spun. Bafta la scris si sper sa duci la bun sfarsit acesta poveste:*

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#3
Iar eu a doua ^^. Povestea e bunicica, dar cum a zis Mira trebuie sa ai un plan de idei. Poate deveni foarte bun daca gandesti bine acel plan. Aaa si dupa linia de dialog incearca sa scri te rog cu litera mare si fii mai atenta la virgule pentru ca lipsesc cateva (de exemplu: nu mai pot face nimic, sunt mort). Regele pare destul de aspru, sa speram ca micutu va scapa usor. Asa, bafta cu urmatorul capitol, sigur il voi citi :)
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..

#4
Ok, m-am decis sa-ti las o critica pe capitol ca sa vezi in amanunt ce greseli ai. Tot ce e in paranteza si cu bold e critica, plus am sa revin cu ceva in plus la final.


(27-05-2012, 04:01 PM)beoble96 A scris: Capitolul 1[puteai sa mai dai de doua ori enter, ca sa nu fie atat de 'strans' "capitolul 1" de text si de asemenea iti sugerez sa incerci si o alta asezare in pagina a numele capitolului, ca de exemplu sa il pui in mijloc sau in dreapta, ar arata diferit si mai bine]

Trebuie sa fug astfel ma va prinde… o nu!,[semn de exclamare si virgula in acelasi timp nu cred ca exista, poate doreai sa pui doar virgula ] nu! prea[mergea cu "p" mare] tarziu deja a ajuns [virgula]nu mai pot face nimic [virgula]sunt mort. [de la capat cu aceasta propozitie care urmeaza, caci este o alta idee]Il vad venind impreuna cu body guard-ul lui [virgula]privindu-ma cu acel ranjet malefic pe care il are din totdeauna. Da, chiar si atunci cand l-am vazut pentru prima data in acea sala a castelului sau,[dupa "si" nu se pune virgula - dar am inteles ca exista un caz doua, dar speciale, aici nu e cazul la tine, poate din greseala ai pus] si atunci tot asa zambea, atat de provocator, sadic si pervers. [cred ca propozitia aceasta care urmeaza mergea de la capat]Se uita la mine si incepe sa rada.
-[space si cu litera mare, fi mai atenta]tu chiar credeai ca poti fugi de mine? Patetic. Spune el razand in continuare. Sti foarte bine ca odata ce devi sclav aparti stapanului tau, iar el poate iti poate face ceea ce vrea din tine[ok, aceasta propozitie este foarte prost formulata,incearca sa te corectezi la final sau sa recitesti dupa ce termini cateva din randuri, cred ca doreai a spune: "Stii foarte bine ca odata ce devi scalv, apartii stapanului tau, iar el poate sa faca tot ceea ce vrea din tine."]. Sa mergem Yuri.[cred ca e un indemn, asa ca trebuie sa pui semn de exclamare]
Ma uit la el ca la cel mai urat cosmar. Oare cum a reusit sa ma gaseasca? Da, stiu el este regele (desi are doar douazecideani[*douazeci de ani]) peste acest pamant [virgula]iar nimeni nu ii iese din cuvant , insa eu am facut si trebuia sa fiu pedepsit .
Ma numesc Yuri si am saisprezece ani,[space]iar de la varsta de doisprezece ani, cand parintii mei m-au vandut ca sclav regelui Mark, traiesc in castelul regelui[rege-rege, e deja repetitie, puteai formula altfel], asta pana ieri cand am reusit sa fug, nici eu nu stiu cum, insa un lucru este cert si anume ca el m-a gasit. Acuma sunt sigur ca ma va pedepsi cu moartea. [de la capat cu asta]Vocea lui ma trezeste din visare si din gandurile negre.
-[space si cu litera mare]crezi ca am toata ziua la dispozitie ca sa te astept? Miscati [*misca-ti]curul acasa, unde vei primi ceea ce meriti, imi spuse el cu o privere de gheta care ma facu sa inghet.[in primul rand mi se pare ciudat, dar si totusi ok... cred - "imi spune el cu o privire de ghiata", normal cu o *voce, ca el nu vorbeste cu ochii]
-[space si cu litera mare, fi mai atenta]m-mylord… v-va rog…. sa fiti indulgent, ii spun eu in genunchi, insa el ma priveste cu superioritate
-[space]Ti-am zis sa te misti sau esti surd?
Cu greu m-am ridicat si am mers dupa el pana la masina unde am urcat si nu am mai stiu [*stiut]nimic de mine.

M-am trezit pe o suprafata moale, intr-o camera frumos mobilata, cu gust , iar totul din jur arata lux["arata lux"? cam ciudat formulat, poate "totul din jur era de lux"]. Stai! Sunt in camera lordului.[semn de intrebare] Pereti albastru, mobila aurita si patul dublu cu lenjerie alba ca neaua [virgula]imi comfirma temerile mele. [de la capat]Deodata usa se deschide si intra Mark cu acel ranjet caracteristic lui, cu acei ochi albastri, reci si indiferenti, parul negru, lungut prins intr-o coada, maieul negru, mulat ce ii scote in evidenta toti muschi (si nu erau putini), [virgula nu are ce cauta aici]si pantalonii scurti, desemenea mulati ii dadeau un aspect …terificant[*terifiant]. Eu in comparatie cu el eram o aschie. Parul il am scurt si blond[virgula + cred ca ai amestecat timpurile] iar ochi caprui deschis[*deschisi], dar mai ales nu am nici pe departe puterea lui. El era cel mai bun luptator din regat, iar eu doar un simplu sclav care isi suparare [suparase]stapanul.
-[space si litera mare]acuma, vei vedea ce patesc copii obraznici, imi spuse el in timp ce se dezbraca.[interesant! *_* si totusi foarte ciudat, din prima trece la actiune, oricum nu spun nimic, este ok.]
Am ramas ca de piatra privind spre el cu teama [virgula]nestiind cum ma va pedepsi, insa nici nu eram curios.
[ps-ul asta trebuia scris inainte de a da cateva enter-uri, ca asa parca ar face parte din capitol... ]ps. este foarte scurt stiu dar vreu sa vad ce parere aveti despre el:)(fiti indulgenti:))


Ok, acum nu stiu daca ti se pare tie ca am fost indulgenta sau nu, oricum eu vreau sa-ti arat unde ai greseli si dupa cum vezi nu prea pui bine semnele de punctuatie si ai cateva greseli de exprimare.
Actiunea este fugitiva, totul se petrece repede, nu prea are fir de unde sa se tina si sa ruleze detaliat si voluminos.
Cred ca esti incepatoare si asta se cam vede, oricum timpul te va ajuta si stai calma si eu am greseli si multi altii , dar cand termini un capitol sa-l corectezi, asa o sa fie mult mai curat si o sa arate frumos.
Incearca sa mai descrii putin locul din jur ,cat si sentimentele, gesturile, reactiile personajelor. Vad ca doresti sa dinamizezi, dar iti trebuie volum de substanta in descriere. Si de asemenea te-as ruga sa renunti la descrierea aceasta: "Ma numesc X ,am Y ani si fac NH lucruri..." - cam toti o folosesc si e uzata rau de tot, incearca sa fi mai originala.
Trebuie sa urmezi niste pasi, iar critica te va ajuta, iar eu voi fi aici ca sa te urmaresc si desigur sa-ti citesc ficul care mi-a starnit interesul.
E interesanta povestea aceasta din primul capitol (ideile defapt), totusi e cam ciudat faptul ca au masini la castel, cred ca e ceva mai modern aici - un lucru foarte palpitant si pot spune ca mi-a atras curiozitatea. Plus este si yaoi, ceea ce imi place foarte muult~ <3

Astept nextul, succes! *hug*


Ps. treci pe la regulamentul de la fan fiction, sunt noi reguli care trebuie aplicate in ficuri.

#5
deci...am ascultat sfaturile voastre (sper) si am venit cu nextul, care este un pic mai lungut.
am vrut sa fac ceva mai original, sa nu fie tot aceeasi poveste, deaceea inca o data va rog sa imi spuneti daca va place sau nu, dar mai ales astept critica voastra.


Capitolul 2


Ma uit la el cum tremura si parca vreau sa il torturez si mai mult . Da, da, stiu, sunt o persoana sadica. Acuma insa vreau sa imi pedepsesc ‘’animalutul’’, si sa ma joc un pic cu el.
Ma apropii incet de pat, eu fiind doar in boxeri, insa cand sa ii trag plapuma care il acoperea, cineva bate la usa. Furios strig un ‘’cine e?’’, iar majordomul meu, Lucas, intra (desi nu i-am dat voie) si imi comunica ca sunt asteptat urgent jos. Nu pot sa cred, de ce trebuia sa ma intrerupa acuma? Resemnat ma imbrac, iar cu o privire furioasa ma apropii de Yuri si ii spun ca daca se misca de un milimetru pedepsa va fi dubla, iar el cu ochii inlacrimati ma asigura ca ma va asculta intocmai (cred ca l-am sperit rau de tot, dar asta nu e nimic din ceea ce am pregatit pentru el).
Ajuns jos vad ca sunt asteptat de catre Dante, un barbat de douazeci si trei de ani, cu parul lung si negru iar ochii deasemenea sunt negri precum un abis. Este cel mai bun’’ prieten’’ al meu.
Isi intoarce imediat privirea spre mine, cu un ranjetul pe fata lui care nu imi place deloc.
- Hey, Dante, ce mai faci? Il intreb eu cu o urma de nervozitate in voce.
- Am trecut sa te vad,iar tu asa ma primesti? Sau poate te-am intrerupt de la ceva interesant? Imi spune el cu subinteles.
- Da, scuza-ma, dar nu prea ma simt bi…nu am reusit sa termin propozitia deoarece buzele m-au fost prinse intr-un sarut violent.
Mana incearca sa si-o strecoare in pantalonii mei, insa reusesc sa il imping si astfel sa rup sarutul.
- Ce te-a apucat? Intreb eu usor speriat.
- Ti-am zis ca atunci cand ma minti trebuie sa fi pedepsit nu? Ma intreba el cu subinteles.
Da, intradevar intotdeuna ma pedepsea daca nu faceam ce imi spunea el, iar pedepsele nu erau intocmai ortodoxe. Imi amintesc odata ca i-am ascuns ca m-am culcat cu Brian, fostul lui prieten, iar cand a aflat a venit la mine, si a inceput sa ma sarute apoi am simtit o intepatura in bratul drept, iar dupa aceea am lesinat in bratele lui puternice. M-am trezit din cauza unei dureri insuportabile in partea de jos a trupului. El era deasupra mea si ma penetra cu putere, am vrut sa il imping de pe mine insa am vazut ca mainile imi erau legate deasupra capului, iar el cu o privire sadica urcase pana la urechea mea si imi spuse ca asa voi fi pedepsit de fiecare data cand vio fi ‘’rau’’. Apoi imi muscase pavilionul urechii si a continuat sa ma penetreze pana cand s-a eliberat in interiorul meu (desi eu de mult o facusem) si a cazut epuizat deasupra mea. Mi-a eliberat mainile insa nu mai aveam nici un strop de energie. Desigur asta nu a fost singura data cand s-a bucurat de mine, de fiecare data cand faceam ceva ‘’rau’’ ma ‘’pedepsea ’’.
Toti cred ca eu sunt cel mai puternic si rau, insa nimeni nu stie ca sunt controlat din umbra de Dante, el fiind adevaratul ‘’rege’’.
- Nu te-am mintit, chiar nu ma simt bine, am spus eu cu o voce plangaciosa.
- Aha, deci nu ii adevarat ca era cu Yuri, ala care a reusit sa fuga din castel, nu?
Am inghitit in sec. Uitasem ca Lucas era fidel lui Dante (cred ca il iubeste, saracu nu il cunoaste), desi din visteria mea manca.
Dante s-a apropiat periculos de mult de mine, iar eu simt ca sangele nu mai circula in vine, si ma strange in brate apropiindu-se de urechea mea
- Daca vrei atat de mult sa il faci al tau pe Yuri iti propun ceva in grup, ce spui? Imi sopteste el la ureche, iar dupa ce termina propozitia m-a musca usor de pavilion, iar apoi linge acel loc (care era unul dintre cele mai sensibile locuri ale mele, iar el stia asta)
Am ramas masca, nu ma asteptam la asa ceva de la el, nu stiam ce sa raspund, dar un alt sarut imi intrerupe sirul gandurilor. Desigur a fost tot atat de violent ca si primul, dar eu nu vioam sa particip ceea ce l-am infuriat si mai tare, asa ca a bagat mana in pantalonii mei si strans cu putere de fratele meu geaman, astfel indemnandu-ma sa particip la ceea ce imi facea.
Pe cand eram in acea ipostaza, in mijlocul sufrageriei, a aparut Lucas, ramanand masca, insa isi reveni repede.
- Mylord va reamintesc ca trebuie sa imbracati si sa mergeti la balul organizat in cinstea zilei dumneavostra, sper ca nu ati uit!?
- N-nu, acuma ma duc.
Astfel am reusit sa scapat de Dante, macar petru putin timp.
Intru ca o tornada in camera mea si abia atunci parca m-am trezit dintr-un vis. Imi atintesc privirea spre Yuri, care inca tremura, si ii arunca una dintre privirile mele ucigatore.
- Imbracate repede si dispari din camera mea, te voi pedepsi mai tarziu!
Se uita la mine parca acum realizand ca era gol. Se imbraca cu viteza luminii si cu pasi tremurati iese pe usa.
M-am imbracat repede intr-un costum negru, camasa alba si cravata rosie(era cam prea formal dar ea un bal deci trebuia sa arat ca un ‘’rege’’) si desigur nelipsita corona (desi o puneam pe cap doar la astfel de eveniment).
Am coborat repede si l-am vazut pe Dante asteptandu-ma el fiind imbracat cu un costum alb si o camasa neagra(uitasem ca el conducea in adevaratul sens al cuvantului si ca eu eram doar o marioneta in mainile lui).
In acest castel, el isi avea propriile camere,iar cand avea chef sa ramana doar mergeam in camera lui (sau mai nou a mea). Astfel se explica de unde luase el hainele.
- Hai misca-ti curul ala sexy ca intarziem si chiar daca esti ‘’regele’’ tot trebuie sa ajungi la timp, imi spune el o voce rece si nerabdatoare.
- Vi si tu? Il intreb desi stiu deja raspunsul.
- Nu vrei sa vin cu tine? Daca cineva se da la tine, trebuie sa te scap nu? Imi riposteaza el, desi stia ca am garzile mele de corp si ca in ochii oamenilor eu sunt regele.
Inghit in sec pentru a doua oara si, impreuna cu el, merg spre masina care ne astept.
Dupa zece minute am ajuns. Balul se tine in casa contelui Cucinsky un vechi prieten regal. La intrarea in palat se vedea nelipsitul covor alb ceeea ce simboliza puritatea ( nu mai pur nu eram eu), masele cu mancare ( se pare ca balul va fi afara) si orchestra. Totul era asezat in gradina superba a contelui, renumita ca fiind cea mai frumoasa, dupa a mea desigur.
Se pare ca va fi o seara lunga si plistisitoare asta daca ‘’prietenul’’ meu nu face ceva (asa cum face intotdeauna).



Ps.Astept in continuare comentariile voastre:)
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

#6
Serios? Un user te-a sfatuit sa treci pe la regulament sa aplici regulile si tu il ignori? Nu e moderator userul respectiv dar tot se aplica.

Fic inchis pentru ca autorul nu s-a obosit sa citeasca 3 randuri....ca multi altii. Lia decide cand ti-l va redeschide.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#7
beoble, citeste regulile si cand simti ca esti gata sa le urmezi trimite-mi un PM si iti voi redeschide fic-ul, bine?

O zi buna si data viitoare citeste cu atentie comentariile.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#8
Acest capitol este 18+, fiindca apare yaoi-ul sper sa va placa:), sper sa va placa.

Capitolul 3


Ma plictisesc. De fiecare data cand se tine vreun bal, sarbatoare sau orice altceva organizat de aristogratie regele este ‘’musafirul cel mai important’’. Desi totul este perfect, mancare este de cea mai buna calitate, muzica este deasemeanea incantatoare, eu ma plictisesc. Pentru mine toate aceste festivitati sunt groaznice de plicisitoare; noi, cavalerii, trebuie sa dansam cu damele, iar intre barbati vorbimi despre chesti expirate.
Ma uit prin sala sa vad daca il gasesc pe ‘’majestatea sa’’ si il vad dansand cu fiica contelui (toti stiu ca (,) contele vrea sa o marite cu Mark, insa eu nu il voi lasa). Ma duc langa el si ii soptesc la ureche:
- Stii ca aceste evenimente nu imi plac, nu?
- Asa si ce propui? Imi spune el pe un ton batjocoritor
- Eu plec acasa.
- Sper ca casa ta sa nu fie a mea, imi spuse el usor ingrijorat.
Ii zambesc cu subinteles si ma duc spre limuzina care porneste imediat spre castel, unde ma voi distra de minune.
In mai putin de 10 minute am ajuns, intru in casa si il vad pe Yuri, care plange intr-un colt al camerei. Ma duc langa el si il zgatii putin (nu m-a auzit cand am intrat)
- De ce plangi?
- E..eu..
- Ia spune, vrei sa iti dau eu un motiv sa plangi?
Se uita la mine cu ochii cat cepele si abia atunci a inteles ca a incurcat-o.
- Vino cu mine, acuma!
Merg cu pasi repezi in camera mea, cu Yuri pe urmele mele. Desi eu faceam un pas, el trebuia sa faca doi, el fiind mai scund si plapand decat mine.
Ajuns in camera mea in trantesc pe Yuri pe pat si ma pun peste el . Se uita speriat la mine nerealizand ceea ce vreau sa ii fac. Are o privire atat de inocenta si speriata, care ma provoaca si mai tare.
- Iti ofer o sansa pe care nu toti o primesc, ii spun eu pe un ton superior.
- Ce.. vreti .. sa spuneti?
- Daca reusesti sa ma satisfaci cum trebuie, voi uita de greseala ta.
- Dar la ce va referiti?
- Stii tu cum este pedepsit un sclav care a fugit?
- Cu..cu..moartea.
- Intocmai, deaceea eu iti ofer sansa sa traiesti, desigur contra cost.
Ultima replica a mea l-a lasat masca. Nu putea intelege ce voiam de la el, ce copil naiv! Asa ca am decis sa fiu mai direct:
- Vrea sa faci sex cu mine, iar daca ma satisfaci cum trebuie voi uita de ceea ce ai facut, ai inteles?
- Dar…suntem baieti.. cum putem…
- Vrei sa mori, mi-e nu imi este greu sa pun sa fii ucis, insa inainte vei fi torturat, ti se vor taia degetele, apoi mana dreapt..
- Bine…accept, imi spune el plangand.
- Asa te vreau, ii spun eu razand ( intotdeuna mi-a placut sa fac sa sufere persoane, sunt foarte sadic).
Incep sa il sarut violent, introducandu-mi limba in gura lui fara sa intampin nici un obstacol, insa el nu voia sa participe la sarut.
- Daca nu participi la tot ( absolut tot), voi considera ca nu ai facut nimic, deci nu te iert. Cuvintele mele au avut un impact foarte placut asupra lui, a inceput sa fie si mai speriat si sa tremure si mai tare.
A inceput sa participe la jocul pervers al limbii mele, desi foarte stangaci, dar imi dadeam seama ca era primul lui sarut, deci trebuia sa fiu mai indulgent (eu indulgent?!). Am rupt sarutul doar pentru a incepe altul si mai violent si pervers. L-am muscat de buza de jos, atat de violent incat am simtit gustul metalic al sangelui (care apropo, imi placea). Am coborat mai jos, sarutand si muscand pielea fina a gatului, iar el incepu sa scoata acele sunete indecente, care ma excitau atat de mult. Am rupt camasa de pe el, prinzand cu dintii unul dintre mugurii lui deja intariti, apoi am lins celalalt trasand cerculete umede in jurul lui. Am coborat din ce in ce mai jos ajungand la pantaloni, am descheiat capsa si slitul si i-am tras impreuna cu boxerii lui (care erau roz, wow). Avea o scula destul de mare, desi nu stia sa o foloseasca( bine, a mea era si mai mare), am luat fratiorul in cura incepand sa il sug ca pe o acadea, si desigur ca sunetele lui s-au intetit. M-am dezbracat si eu cu viteza fulgerului si i-am indicat pe fratele meu:
- Trebuie sa participi la tot, nu? S-a uitat la mine de parca as fi frumosul satului (bine eram, dar el chiar facuse o fata unica)
- Dar….
- Niciun dar, participi la tot si faci si asta, hai suge, gandestete ca este o inghetata, ii spun eu razand.
Trebuie sa ii mai reamintesc o data de pedeapsa , dar apoi imi cuprinde organul cu mainile, incepand sa il sarute, apoi sa il linga, iar dupa il baga cu totul in gura. Am inceput si eu sa scot gemete de placere (tipul chiar era bun, desi stiam ca este virgin, avea talent). Nu mai puteam sa rezist asa ca m-am eliberat in gura lui, el nestiind ce sa faca, asa ca i-am tinut nasul, iar el inghite toata acea substanta lipicioasa pentru a putea sa respire.
M-am apropiat de chipul lui incepand un sarut pervers, la care el desigur s-a alaturat (pot fi foarte convingator) apoi, fara nici o explicatie, l-am penetrat cu forta. A vrut sa urle, dar buzele lui inca se aflau sub stapanirea mea, asa ca nu a putut face nimic. Am rupt sarutul doar pentru ca nu mai aveam oxigen, iar el incepe sa urle de durere. Pentru a nu auzi tot castelul ceea ce facem noi, a rupt o bucata de material din camasa lui, cu care i-am ‘’inchis’’ gura. Miscarile mele deveneau din ce in ce mai rapide, astfel ca simteam amandoi ca momentul final este aproape. M-am adancit inca o data si ne-am eliberat la unison.
(da, era cam strans, dar daca va mai face asfel de lucruri inmorale, se va largi, o sa am eu grija de asta).
I-am eliberat gura, apoi m-am lasat peste el, fiind prea obosit sa mai fac vreo miscare, asfel ca dupa cinci minute am adormit amandoi, insa nu inainte de-a auzi:
- Ma voi razbuna fi sigur de asta, desigur doar soptit si inconstient (nu ar fi zis el asa ceva daca era costient)
Chiar vreau sa vad cu se va ‘’razbuna’’ aceasta peticanie (chiar vreau sa incerce ceva pentru a-l pedepsi din nou).
Cine stie ce va crede Mark, daca ne va vedea asa, dar nu imi pasa. Eu sunt adevaratul regele.
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

#9
Hei, Beba! Trec si eu pe aici, in principiu, sa te laud. Imi place ficul, adica ideea, descri frumos, dar, in schimb, ai cam multe greseli, incearca sa te auto-corectezi inainte de a posta. Asta daca vrei sa ai un capitol perfect.
Au fost si cateva lucruri care nu mi-au placut, cum ar fi paranteza in text. Mi s-a parut putin aiurea sa scrii despre regi, sclavi, castele, baluri si tot ce tine de trecut, iar dintr-o data sa mentionezi de transportul cu masina si limuzina. Nu prea mi se pare ca se potriveste, mai degraba cu o trasura, caleasca, dar ce stiu eu, e ideea ta deci o aplici cum doresti.
Mi-e putin mila de Yuri, Dante a fost cam dur cu el. Si, since, regimul mi se pare cam strict. Chiar daca fugise, condamnarea la moarte e prea exagerata.
Ah, si inca ceva! Actiunea mi s-a parut putin grabita, inca din primul capitol ne-ai dezvaluit caracterele personajelor si toate cele. Mi-ar fi placut putin mai mult mister sau poate mai multa descriere.
Multa bafta in continuare si anunta-ma cand postezi nextul!

#10
Ceau, ceau! Deci am observat ca s-a redeschis ficul, ma bucur ca ai trecut pe la regulament si ca l-ai respectat. Acum, am citit ambele capitole, nu voi mai lasa critica ca cea de sus momentan, poate la urmatorul capitol, insa voi spune cate ceva in mare.
De asemenea sunt de acord intr-o mare masura cu ce a spus Reika, legat de limuzine si restul lucrurilor moderne, care ar putea aparea pe parcurs. Nu spun ca nu este o idee foarte buna, din contra sa combini modernismul cu timpurile vechi, totusi felul in care povestesti nu prea arata o armonie intre cele doua medii aduse in acelasi loc. De asemenea acea pedeapsa pe care o sufera cei care se impotrivesc regelui sau doresc a scapa din regat... ceva de genul, mi se pare cam prea dura si stii de ce, fiindca apare si aceasta latura moderna, normal daca totul se petrece intr-un timp destul de evoluat al aparaturilor si al technologiei, atunci pedepsele ar trebui sa fie ceva mai usoare, cum ar fi puscarie sau ceva de genul.
Faza este ca trebuie sa descri mai mult si sa ne explici de ce anumite lucruri vin asa si de ce se proceda in acest fel, desigur prin intermediul personajelor tale. Si ca tot veni vorba de ele, acum sunt putin confuza, care este adevaratul rege pana la urma Dante sau Yuri? (chiar si asa este interesant acest lucru, chiar ai creat suspans si sunt destul de curioasa sa aflu care cum vine)
Ca idei nu prea am ce comenta, sunt bune, imi place ca lucrurile se complica.
Referitor la Yuri e sadic sincer, comportamentul sau este violent, interesant totusi, dar trebuie sa amplifici actiunea si sa descrii mai mult. De asemenea ai grija la timpuri ca le cam incurci si incearca ca la final sa te corectezi sunt destule greseli de tastare.

Cam atat am avut de spus, astept nextul, succes si multa inspiratie. *hug*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Regele Lupilor Yami 4 3.149 23-06-2013, 10:52 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Regele tradafirilor si Printesa gheturilor Amelia_Angel_Devil 1 2.897 27-09-2009, 11:23 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)