Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Do you like what you read?
Da
90.67%
68 90.67%
Asa si asa
2.67%
2 2.67%
Nu
6.67%
5 6.67%
Total 75 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Yaoi Queen`s oneshots [*YAOI*]

Si scuzaaaaati de intarzierea asta idioata >.> si se pare ca vor fi 3 capitole, nu 2 :)) deci urmatorul la fi ultimul :D
Sper sa va placa :*

Capitolul 2:

Un fior imi strabate trupul in momentul in care buzele sale imi ating gatul, si scap un scancet cand ma musca de pielea sensibila, tragandu-ma apoi in bratele sale.
-Stati, domnule Brian! Eu... nu pot! rostesc, asezandu-mi mainile pe pieptul sau si incercand sa-l indepartez.
-Ai de gand sa continui spunandu-mi "Domnule" ? Si de ce ti-ai gasit sa de simti vinovat chiar astazi, cand vreau sa-mi sterg urmele lasate de tarfa aia?
-Mais qu'est-ce que je suis? Une sorte de serviette? intreb eu, incrucisandu-mi bratele.
Uneori revin la limba din tara mea natala, Franta, deoarece ma simt mult mai confortabil vorbind-o, si oricum, el nu intelege mare lucru din ceea ce spun. Dar se pare ca de data asta a prins ideea.
-Nu, dragul meu Fabian, dar te prefer pe tine, care, desi esti baiat, esti mai bun decat ea cu mult, daca intelegi ce vreau sa spun...
-Tu as des grandes problemes! concluzionez eu, dand negativ din cap, insa avand zambetul pe buze.
Zambeste si el, prinzandu-mi apoi barbia intre degetul mare si aratator, si privindu-ma adanc in ochi pentru cateva secunde, lucru care mereu sa face sa-mi simt obrajii incalzindu-se instantaneu. Imi cuprinde buzele intre ale sale, strecurandu-si apoi limba in lacasul meu umed, cercetand nerabdator fiecare coltisor.
Uneori am impresia ca el numai se foloseste de mine, pentru propria lui placere, dar... nu ma deranjeaza. Recunosc ca mor de ciuda cand il stiu impreuna cu Sophie, dar si faptul ca eu sunt numai la varsta de saptesprezece ani iar el e trecut de douazeci ma face sa cred ca doar ma foloseste. Pe langa asta, suntem baieti, deci nu stiu ce altceva ar putea exista intre noi...
"Poate nici macar nu tine la mine, daramite sa ma iubeasca..."
Propriile mele ganduri ma ranesc, iar durerea ce-o simt dintr-o data in piept ma obliga sa scap doua lacrimi, care mi se preling lent pe obrajii inrositi.
-Fabian, de ce plangi? ma intreaba el, rupand sarutul si stergandu-mi lacrimile, privindu-ma in acelasi timp putin ingrijorat.
Dau negativ din cap, incruntandu-ma pentru a-mi opri lacrimile, si ca un copilas speriat, il imbratisez, de parca el ar fi salvarea mea iar eu sunt pe cale sa cad intr-o prapastie... Imi e frica, imi e frica sa nu descopar ca tot ceea ce eu gandesc se va transforma in realitate! Incerc sa scap de toate aceste probleme ce-mi circula in minte, si calmandu-ma, imi asez bratele in jurul gatului sau, continuand acel sarut pe care el l-a intrerupt. Intelegandu-mi mesajul, isi strecoara ambele maini pe sub camasa mea alba, mangaindu-mi spatele si tinandu-mi trupul lipit de al lui, lasandu-ma sa-i simt caldura sufocanta. Imi desface nasturii camasii, coborand cu buzele spre gatul meu pana la piept, si trecandu-si limba peste mugurii mei, care incep a se intari treptat. Scap un geamat odata ce dintii lui ma prind usor de unul din sfarcuri, apoi imi asez mainile in parul lui, prinzand suvite intre degete, tragand usor de ele, atunci cand imi strang pumnii. Buzele lui urca spre ale mele, unindu-ne printr-un sarut patimas, dar in acelasi timp tandru, ce are un gust atat de dulce, precum mierea de albine...
-Ce-ar fi sa scapam si de astia? intreaba el soptit, prinzand de cureaua pantalonilor mei pe care o desface, eliberandu-ma de materialul ce-mi acopera partea de jos a corpului, impreuna cu boxerii mei cei albi. Ma asez din nou peste picioarele sale acoperite de plapuma subtire, insa obrajii mei s-au aprins si mai tare, chiar daca ar fi trebuit sa ma obisnuiesc pana acum cu faptul ca sunt dezbracat in fata lui, dar... inca imi e imposibil. Din instinct imi acopar partea intima cu ambele maini, si imi intorc capul, incercand sa-mi ascund obrajii inrositi.
-Ti-am spus ca ador cand te rusinezi? intreaba el, inconjurandu-mi talia cu bratul drept, sarutandu-mi scurt buzele si asezandu-si mana stanga peste locul acoperit de mine.
-Nu spune asta! E jenant... replic eu, dand din cap in semn negativ si inchizandu-mi ochii.
Imi fereste mainile de pe zona intima, strabatandu-mi trupul cu ochii, care ma privesc pe atat de pervers precum este si posesorul lor... insa probabil ca acesta e lucrul pe care il ador la el, desi nu i-am spus-o.
Ma dau jos de pe picioarele lui, asezandu-ma langa el, sub plapuma, insa inainte ca eu sa imi gasesc locul, materialul gros zboara atat de pe mine cat si de pe pat, ajungand pe podeaua rece a camerei, iar eu ma trezesc cu Brian desupra mea, privindu-ma insistent in ochi.
-Sper ca nu ai impresia ca o sa scapi de mine, imi spune el, traversandu-mi gatul cu varful limbii, si urcand pana aproape de buze, insa spre nefericirea mea nu ma saruta ci doar ma tachineaza, facandu-ma sa-l doresc cu si mai multa ardoare...
-Brian... rostesc eu, simtindu-i mana cum coboara pe corpul meu, mangaindu-mi coapsele. Stiu ca ii place atunci cand isi aude numele rostit in soapta, iar eu ii ofer ce isi doreste.
Se aseaza intre picioarele mele, atingandu-mi obrazul cu blandete, apoi ma patrunde lent, sarutandu-mi tandru buzele, ceea ce ma indeamna sa ma simt un pic mai special, datorita grijii care mi-o poarta. Cobara cu limba pe gatul meu, pana la piept, unde ma musca de piele si sugand-o pentru a se asigura ca acel semn are sa se vada clar...
Gem de placere, raspunzandu-i la miscarile care devin mai rapide, iar respiratia mi se ingreuneaza, abia mai avand putere sa ii rostesc numele. Imi incolacesc bratele in jurul gatului sau, silabisindu-i numele in soapta, aproape de urechea sa. Trupul continua sa-mi vibreze, iar vocea mea sa-mi scape gemete care parca ii incanta auzul lui Brian, el spunandu-mi mereu cat de bine e, atunci cand sunt al lui. Patul incepe sa scartaie si sa se miste, odata ce miscarile devin mai repide si mai salbatice, iar eu precum pe fiecare data, imi las libera vocea, rostind niste lucruri, care nici nu pot crede ca provin din gura mea.
-Oh, mon Dieu! rostesc eu, aproape tipand de placere, strangand in pumni materialul fin al patului si lasandu-mi pe o parte. Plus fort! soptesc pe urma, arcuindu-mi spatele si devenind din ce in ce mai insetat de placerea ce mi se ofera.
-Cat de bine te-am educat, sopteste Brian, muscandu-ma de lobul urechii, pe urma adaugand mai multa putere patrunderilor, adancindu-se in mine pana cand nu mai are posibilitatea de a inainta. Scap un geamat lung, simtind cum aceasta placere, parca rupta din Rai, tomai a atins punctul maxim, obligandu-ma sa ma eliberez d lichidul albicios.
Desigur, nu se va termina totul atat de repede, deoarece Brian ma intoarce cu fata inspre perna, sarutandu-mi umarul drept si coborand cu buzele pe coloana mea vertebrala, prinzandu-ma cu ambele maini de bazin si indemnandu-ma sa-l ridic.
-Non, Brian! Je ne... Nu vreau asta! spun eu, incercand sa nu mai vorbesc in limba mea materna, lucru foarte greu, avand in vedere ca este unica pe care mi-o mai amintesc in momentele astea. Je veux une... ah... une autre chose! rostesc pe urma, scapand un geamat printre cuvinte, simtindu-i limba apasand si impingandu-se in locul stramt dintre fesele mele, care puleaza, parca cersind acel... ceva care poate sa ma satisfaca din nou si sa ma duca in acea stare de extaz.
Ma penetreaza lent, insa nu in intregime, lungindu-si trupul peste al meu, in timp se sta sprijinit in brate, permitandu-mi si mie sa fac acelasi lucru si sa-l prind cu mana dreapta de dupa gat, aducandu-l mai aproape de chipul meu complet inrosit.
-Ce faci? Je t'en prie... inceteaza sa ma tachinezi, ii soptesc, pe un ton rugator, inghitind apoi in sec si continuand sa incerc a-mi regla respiratia grea.
-Uite, acum imi ceri sa te fac al meu, iar inainte de asta spuneai ca nu mai vrei sa continui... poate ar trebui sa ma opresc, imi spune el, desigur, continuand sa ma tachineze. Deci ce anume vrei pana la urma? intreaba apoi, trecandu-si limba pe toata marginea urechii mele.
-Sa... sa continui. Te rog...Vreau sa continui, raspund eu , tinandu-mi chipul indreptat spe al lui, asteptand de asemenea ca buzele noastre sa se intalneasca, ceea ce se si intampla, insa pentru un scurt timp.
-Bun baiat, rosteste inainte sa ma patrunda in intregime, facandu-ma sa scap un tipat scurt, apoi sa imi pierd toata puterea din brate, si sa-mi las partea de sus a trupului sa cada pe suprafata moale a patului, in timp ce stau inca sprijinit in genunchi.
Prind in pumni perna ce-mi e asezata sub cap, continuand sa-i raspund miscarilor sale prin gemete si uneori tipete de placere, simtindu-l cum se adanceste in interiorul meu, facandu-mi trupul in continuare sa tremure, exact ca prima data cand am fost al lui...

*

Abia dupa trei ore, in care trupurile noastre au fost unite, Brian se aseaza langa mine, in pat, ferindu-mi parul de pe fruntea uda, sarutand-o, apoi zambindu-mi usor si multumit. As fi vrut sa dorm langa el, insa, ca de fiecare data, e imposibil, deoarece Sophie s-ar putea intoarce, iar el trebuie sa plece. Sunt invidios... as fi vrut sa fiu eu in locul ei, sa dorm pe pieptul lui, in bratele sale si sa fiu trezit de buzele sale de dimineata. Pacat... nu e posibil.
Dupa ce Brian se imbraca, ma ia pe mine in brate, ducandu-ma pana in camera mea. Fiind o zi de duminica, majoritatea servitorilor sunt plecati, asadar mai sunt numai eu si bucatareasa in casa. Ma aseaza pe pat cu grija, sarutandu-mi pe urma buzele, apoi spunandu-mi ca si maine se va intoarce. Insa eu il prind de camasa alba, nevrand sa-l las sa plece. Imi zambeste, si se aseaza pe patul meu, mangaindu-mi chipul pe jumatate adormit. Am inchis ochii si tot ce am mai auzit a fost un "Somn usor" din partea lui...

mon Dieu!= Dumnezeul meu
Plus fort!= mai tare!
Je veux une autre chose! = verau altceva
Je t'en prie=Te implor
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
Yaoi Queen`s oneshots [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 29-11-2008, 04:57 PM
RE: Short Fan Fictions [YAOI] - de Yaoi Queen - 28-02-2009, 01:11 AM
RE: Kaname`s oneshots [YAOI] - de Yaoi Queen - 17-04-2009, 03:47 PM
RE: Kaname`s oneshots [YAOI] - de Yaoi Queen - 18-04-2009, 07:38 PM
RE: Kaname`s oneshots [YAOI] - de Yaoi Queen - 21-04-2009, 06:57 PM
RE: Kaname`s oneshots [YAOI] - de Yaoi Queen - 14-09-2009, 11:41 PM
RE: Kaname`s oneshots [YAOI] - de Yaoi Queen - 15-09-2009, 08:31 PM
RE: Kaname`s oneshots [YAOI] - de Mitus - 14-11-2009, 11:10 PM
RE: Kaname`s oneshots [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 09-12-2009, 09:33 PM
RE: Kaname`s oneshots [*YAOI*] - de myuu - 27-12-2009, 12:05 AM
RE: Kaname`s oneshots [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 18-01-2010, 12:09 AM
RE: Kaname`s oneshots [*YAOI*] - de myuu - 18-01-2010, 01:21 AM
RE: Kaname`s oneshots [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 10-11-2010, 10:33 PM
RE: Yaoi Queen`s oneshots [*YAOI*] - de kame. - 16-01-2011, 04:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 4.275 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 26.893 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Yaoi] Pe culmi inalte hiimera 11 9.414 26-06-2013, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Moments of Life - kame.'s Yaoi OneShots kame. 1 2.275 13-04-2013, 02:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Under full moon [+18 Yaoi] Nywa 10 7.377 07-02-2013, 01:22 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Oneshot-uri Yaoi YuneSugihara 3 3.687 25-02-2012, 07:54 PM
Ultimul răspuns: Wolves
  The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh Nywa 53 31.415 17-12-2011, 01:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Overload with darkness [yaoi] Verrine 14 8.743 30-10-2011, 06:56 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  Juramantul [yaoi] Luzer 5 4.252 19-10-2011, 07:10 PM
Ultimul răspuns: Luzer
  [yaoi] Cybernetic Thunder Crash. hiimera 3 4.332 18-10-2011, 10:10 PM
Ultimul răspuns: .: Em :.

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)