08-12-2010, 10:16 PM
Nu pot sa citesc tot dar o sa iti spun doar doua greseli pe care le-am observat. Iar maine dau edit si o sa imi impartasesc parerea cu tine.
lăsându-ne pe în vilă
cuivnte
[edit] Stiu, stiu. Sunt rapida. Am mai zis-o. Inca nu e maine dar azi e mai bine. :))
A mai fost o greseala sau ceva in genu'.
denota - poate detona dar acum numai conteaza.
Acel moment de... ' spovedire ' - asa imi place mie sa il numesc - a fost surprinzator. Si chiar nu credeam ca o sa spuna si faza cu camaruta.
Descriere a fost si chiar daca nu era tot frumos ramanea capitolul. Ai acel " dar " de a scrie un capitol simplu dar atat de captivant incat nu iti mai poti lua ochii de la el. Dialogul a fost unul splendit dar se vede ca esti fana. Cu-i nu-i place zaharul? Dar mai conteaza? A fost splendit ca intotdeauna. Iti multumesc ca m-ai linistit pe mess cand mi-ai zis ca are 5 capitole in total acest oneshots. Faceam infart degeaba. :))
Mult succes in continuare, oamana mea!
:bye:
ps. scuza-mi intarzierea
mereu ultima T^T
lăsându-ne pe în vilă
cuivnte
[edit] Stiu, stiu. Sunt rapida. Am mai zis-o. Inca nu e maine dar azi e mai bine. :))
A mai fost o greseala sau ceva in genu'.
denota - poate detona dar acum numai conteaza.
Acel moment de... ' spovedire ' - asa imi place mie sa il numesc - a fost surprinzator. Si chiar nu credeam ca o sa spuna si faza cu camaruta.
Descriere a fost si chiar daca nu era tot frumos ramanea capitolul. Ai acel " dar " de a scrie un capitol simplu dar atat de captivant incat nu iti mai poti lua ochii de la el. Dialogul a fost unul splendit dar se vede ca esti fana. Cu-i nu-i place zaharul? Dar mai conteaza? A fost splendit ca intotdeauna. Iti multumesc ca m-ai linistit pe mess cand mi-ai zis ca are 5 capitole in total acest oneshots. Faceam infart degeaba. :))
Mult succes in continuare, oamana mea!
:bye:
ps. scuza-mi intarzierea
mereu ultima T^T
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2