16-07-2012, 06:00 PM
Vina mea, vina meaa. Surioara, capitolul asta e scurtuuut T.T ma asteptam la ceva mai lung. Mmm, deci idiotul de Mark a spus de "relatia" celor doi pana la urma. Hmp, prostanacul ala o sa-si inghita afirmatiile cand Jin o sa se intoarca la scoala>:), muhahaha. Oricum, chiar daca (,) capitolul a fost destul de scurt am vazut ceva la sfarsit ce mi-a placut. Un sarut intre prof si elev :x asta asteptam de ceva vreme. Spuneai mai sus ca o sa apara si Kailas din ce in ce mai des de acum? Astept, astept. Mmm, de asemenea ai mentionat mai sus ca o sa apara yaoi, insa nu intre Jin si Alex... Vrei sa ma chinui asa-i? Curiozitatea asta ma omoara incet. Ma tot intreb intre cine si cine o sa fie fierbinteala maxima. Interesant, devine interesant de-a dreptul. Greseli de tastare au fost cateva, insa nu m-au deranjat in mod special. Astept nextul si Kissez! I love you sis<3.
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.