04-05-2013, 11:45 AM
(Ultima modificare: 04-05-2013, 11:46 AM {2} de yaoi maniac.)
Am citit putin sfarsitul de la al doilea capitol (citisem alaltaieri, parca, si inceputul la primul capitol, dar nu o sa comentez).
"- Greseala mea, te rog sa ma ierti stii ca nu am facut-o intentionat" -> trebuia sa pui virgula sau un punct dupa "te rog sa ma ierti", fiindca dupa aceea continui cu altceva.
"Aveam inima intre dinti, speram ca va spune da" -> ca va spune "Da".
"Sarisem in sus de bucurie si il luase in brate, dar imediat ma indepartasem" -> "il luasem" si... prea multi de "sem": sarisem, luasem, indepartasem. Schimba timpurile cateodata.
"- Greseala mea, te rog sa ma ierti stii ca nu am facut-o intentionat" -> trebuia sa pui virgula sau un punct dupa "te rog sa ma ierti", fiindca dupa aceea continui cu altceva.
"Aveam inima intre dinti, speram ca va spune da" -> ca va spune "Da".
"Sarisem in sus de bucurie si il luase in brate, dar imediat ma indepartasem" -> "il luasem" si... prea multi de "sem": sarisem, luasem, indepartasem. Schimba timpurile cateodata.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2