Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet My Bloody King [2]

NEXT~

Capitolul 7
Kei PoV

Mda, cearta. De cand am fost la inmormantare, numai de certuri am avut parte ba cu un client, ba cu blondu ala, cine urma ? Am ofat si i-am spus alauia sa taca insa parea ca vrea continuare. Daca n ar fi venit Al, sigur l-as fi batut. Avea prea mult tupeu pentru secolul douazeci si unu insa a plecat. Ce naiba, daca era prea imatur pentru mine, ce ? Adica, am si eu un filtru.
- Morcovel, ce te aduce pe aici, din nou? l-am intrebat, zambind ( sa incercand ). stiam exact de ce era acolo, ma cauta pe mine, deja ma adora.u
- Tu, de parca n-ai stii. Cine era ala?
- Eh, unu'. Unu prost. am continuat in mintea mea si l-am privit. Nu aveam de ce sa-i spun , mai ales ca era treaba mea. Eu trebuia sa rezolv.
- Deci nu vrei sa-mi zici? Bine.
Era gelos, mmm imi placea. Cand m-a tras de mana, n-am vurt sa merg cu el, insa m-am razgandit. Am ajus la masina lui, unde intru primu, Nu m-a lasat sa spun nimic, doar m-a sarutat. Era periculos in locul acela, putea veni oricand un idiot ( si nu ca m-ar deranja ca m-ar vedea, dar nu ar da bine pentru morcovel ).
Imediat cum am simtit ca nu mai am aer, l-am impins si el s-a departat si m-a privit. Avea parul acela roscat pe ochi, ceea ce-l facea sa arete asa de incent.I l-am dat la o parte si am zambit.
- Morcovel, eu unul te-as lasa , dar nu aici, am spus si l-am sarutat scurt. S-a dat in scaunul soferului si a oftat. L-s fi intrebat ceare... daca nu as sti. M-am asezat pe picioarele lui cu fundul si mi-am pus mainile dupa gatul sau.
- Daca te intreb de ce eu, zici ? a spus privindu-ma in ochi. Nu stia exac ce sa raspund ? Sa-i fi zis ca l-am vazut ca pe un potential client ? Nu, nu ar fi mers chiar bine mai departe. Am zambit dulce l-am sarutat scurt pentru a o mia oara .
- Dragoste la prima vedere, morcovel. minciuna era una atat de evidenta insa la cum ma prefaceam , o credea fie si daca nu dorea. Da..nu ai stiu si eu..de lucrat ? l-am imtrebat . Chiar daca imi placea sa ma joc cu el si as face-o non-stop, imi intrerupea programul. Nu a spus nimic, doar a intors putin capul. Da, avea treaba si si-a lasat-o pentru mine. M-am dat dupa el si am iesit din masina, m-am dus pe partea lui si i-am zambit.
- Nu mai iti bate capul cu mine, morcovel. Nu vreau sa ai probleme din cauza mea, dar nici sa nu ma uiti. sam dat sa plec insa a iesit din masina si m-a prins de mana.
- De ce ai venit azi la sectie azi? m-a intrebat. Hai, de asta credeam ca stie.
- Paaaai.. pentru ca esti iubitul meu, vin sa te verific, de acum in fiecare zi am spus si mi-am tras mana. M-am strambat cand mi-am vazut grupul la departare, care ma observasera si imi facusera cu mana. in acem moment doream ca idiotii aia sa nu strice toul.
- Morcovel, trebuie sa pleci acum, locurile astea sunt periculoase pentru un politist. L-am sarutat pe obraz, insa era vizibil ca nu dorea numai atat. Ghinion, daca-l sarutam riscam sa fiu facut taarfa de cretinii aia chiar in fata lui. L-am privit pe al cum se departeaza, facandu-i cu mana. Cum am fost sigur ca nu ma mai vede am lasat mana jos si m-am dus la capete seci aia. L-am zambit, flas, ca d eobicei, stiam ca nu ma suportau.
- Iar te-a fermecat un roscat? De dat asta cat dureaza ? sper ca stai mai mult de cinci zile , intreaba unul dintre ei, cel care ma cunostea mai bine dect ceilalti, Mark.
- Taci idiotule, ca nu stii nimic. E diferit.
- Mda, asta ai zis si data trecuta.
L-am privit urat si am oftat . Habar nu avea de ce vorbea, oi mai fi facut boacane dar nu aveam de gand sa-i fac asa si lu Morcoveata ala. Parea mult prea ..bibelou, daca l-as fi atins mai tare, s-ar fi spart. As fi disparut dupa ce mi-ar fi ajutat cu ceva anue.- Deja ma plictisisem, nu statusem decat cateva minute. Am scos o tigara si am inceput sa fumez, fara sa dau nici cea mai mica atentie imprejurimilor. Am aruncat sigara la nimereala ( nici jumatate nu fumasem ) si am inceput sa ma plimb, butonandu-mi telefonul in cautare de poze/melodii. M-am dus in apartamentul de prin aporpiere care-mi apartinea si am urcat, in camera m-am intins in pat si am adormit vreo doua-trei ore.
Cand m-am trezit, m-am schimbat si m-am uitat pe geam. Se insera, dar cine se culca ? Am iesit repede si am cerut un taxi si in zece minute era in fata blocului lui Al. Am urcat repede, nu stiam daca era acasa sau nu. M-am opri la uso si am scos o cheie care o luasem data trecuta din cele doua pe care le avea si am intrat. Nu era , ...am oftat si m-am dus in dormitor, m-am asezat pe pat, cu gandul sa-l astet, dar am adormit.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 17-08-2012, 01:28 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Lexxu - 17-08-2012, 04:09 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 23-08-2012, 01:55 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Chriss - 25-08-2012, 03:20 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 01-09-2012, 04:29 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 09-09-2012, 04:22 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Sushi - 09-09-2012, 09:24 PM