Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet My Bloody King [2]

Capitolul 4

Alex PoV

Deci il chema Kei, si deci avea 22 de ani. Mai mare ca mine cu 2 ani, desi parea mult mai tanar. De ce era aici? Adica.. De ce il oprisem aici? De ce nu l-am lasat sa plece? Nu gandeam, pur si simplu am facut ce mi-a venit. Eram deasupra lui, dar parca tot eu eram ala mai prostu'. Si pana la urma ce? Ce aveam de pierdut? Ce se intampla daca odata in viata facem ce imi spunea inima? Mi-am pus mana stanga peste dreapta lui, care ramasese nelegata. I-o imobilizez deasupra capului si il sarut din nou, mai violent decat prima data. Nu dadea semne sa-i displaca, ba chiar si-a ridicat bazinul, indicandu-mi zona pe care vrea sa i-o dezmierd. Imi aluneca mana in jos, un deget ascunzandu-se dupa elastecul boxerilor lui. Deja devenisem tare, ma excitase si acum avea sa plateasca. Ii sfasii tricoul, daca imi va reprosa ceva dupa e vina lui, oricum. Nu l-a pus nimeni sa ma provoace. Incep sa ma joc cu sfarcurile lui, care intre timp se intarisera. Musc unul dintre ele, sincer nu stiam ce si cum. Adica...Ce era diferit intre sexul cu o fata si cu un baiat?
Nu, la o analiza mai atenta a situatiei imi dau seama cat de imposibila e. Habar n-avem ce sa fac si cum. Il dezleg pe Kei de pat, incercand sa-mi pastrez tonul de bad boy ii spun sa ma relaxeze. As fi vrut sa taca, adica sa nu-si de-a seama. Sau daca isi da sa taca. Dar credeti ca asa a facut?
- Te he, ce-i morcovel? Nu poti? imi spune pe un ton oarecum superior, iar eu reactionez din nou fara sa gandesc, prinzandu-i fata intre degetul mare si restul mainii.
- Am spus sa ma relaxezi, ori asta ori te arestez.
Se supune iar eu ma asez culcat pe pat, asteptand rasfatul. Coboara incet spre mandria mea, intarita si care daca nu facea el ceva faceam eu. Incepe din nou sa ma suga, cu fiecare miscare facandu-ma sa ma simt mai bine. Doar cateva minute imi trebuie sa ajung la apogeu, cand ma eliberez in gura lui. Se stramba umpic, inghite si scuipa restul intr-un servetel lasat de mine pe noptiera. Aveam doar boxerii pe mine asa ca nu dureaza mult sa ramanem amandoi goi, el dandu-si si ultimul articol de imbracaminte jos. Se aseaza pe bazinul meu, apoi coborand usor si ridicandu-se putin pentru a putea fi patruns de mine. Se lasa incet, incercand sa nu-si piarda zambetul de pe fata. Insa atunci cand vad ca nu mai are de gand sa continue pana jos, imi pun ambele maini pe soldurile lui si o fac eu, tragandu-l in jos. Scapa un mic geamat, si apoi incepe sa se miste singur.
Facea miscari sus-jos, era mult mai stramt decat eram eu obisnuit. Adica am facut sex odata si acolo cu o fata. La ce vroiam sa ma astept? Inchid un ochi, durerea de la inceput se diminuase. Nu imi imaginam ca si atunci cand tu esti barbatul doare asa de tare. Kei ma vede si zambeste, marindu-si ritmul, miscandu-si soldurile in asa fel incat simteam ca devin din ce in ce mai mare. La un moment dat scap un geamat, cand simt ca ceva se intampla in interiolul lui. Nu stiu exact ce, nu inteleg dar ma facea sa ma simt al naibii de bine. In doar cateva minute ne eliberam amandoi simultan, eu gafaind aproape, iar Kei cazand pe pieptul meu si respirand la fel de greu.

Adormiseram amandoi. De data asta m-am trezit primul, si l-am vazut pe baiat, chiar daca era mai mare ca mine, tot ca un copil arata. Cand dormea era cu totul diferit. Parea atat de inocent, de pur, zambetul ala pervers disparand. Isi tinea capul si mana pe pieptul meu, eram acoperiti doar de cersaful alb, pe care l-am pus dupa ce el a adormit pe noi. Fara sa vreau privirea mea se intalneste cu ceasul agatat in perete. Indica ora 13 : 33. Intarziasem deja 3 ore. Da-o nabii de slujba! Ce, nu am dreptul la o zi de liniste dupa tot ce s-a intamplat ieri si alartaieri? Da-o naibii de integritate! Si ce daca sunt in pat cu un infractor, cu care tocmai mi-am tras-o? Uram ca ma indragosteam asa usor. Eram mai rau decat un adolescent la pubertate. Sarisem in bratele lui Kei, stiam ca avea sa-mi aduca numai rau, dar da-o naibii. Ma indragostisem iar, inima imi batea de zece ori mai repede si corpul actiona. Un sunet asurzitor imi intrerupe gandurile. Era telefonul. Il deschid repede si raspund fara a ma uita cine apeleaza.
- Alexandru, ce iti inchipui ca faci nevenind la sectie? Tata. Ca de obicei lui ii pasa numai de munca, cand eram mic nu umbla pe acasa, spunand ca munceste pentru a ne asigura mie si mamei un trai bun. Deja locuiam in ditamai casa si aveam tot ce ne trebuie. Nu am inteles-o pe mama, de ce nu il paraseste.
- Ma simt rau, stau acasa azi. ii spun incet, pentru ca nu vreau sa-l trezesc pe cel de langa mine.
- Du-te la doctor atunci si vino cat mai repede! urasc asta. Tot are o rezolvare simpla la el. Chiar daca a iesit la pensie inca se ocupa de aproape de sectie. Nu am vrut sa accepte sa ma duc la alta sectie decat a lui.
Inchid clapeta, nu-mi pasa daca mai are ceva de spus si revin in lumea mea. In micul meu univers care acum il includea si pe Kei. Statea pe partea mea dreapta, inclusiv pe mana mea. Cu mana libera ii dau parul dupa ureche, sarutandu-i incet fruntea si luandu-l in brate. Da, e clar. Sunt un bou si m-am indragostit la doar o zi dupa moartea celui care l-am iubit in secret timp de 2 ani de zile.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

Răspunsuri în acest subiect
Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 17-08-2012, 01:28 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Lexxu - 17-08-2012, 04:09 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 23-08-2012, 01:55 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Chriss - 25-08-2012, 03:20 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 01-09-2012, 04:29 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 09-09-2012, 04:22 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Sushi - 09-09-2012, 09:24 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Natsuru - 25-09-2012, 12:04 AM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Lexxu - 25-09-2012, 03:11 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Katsu - 14-10-2012, 05:58 PM
RE: Meet My Bloody King [2] - de Lexxu - 14-10-2012, 06:32 PM