Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] La curba destinelor

Buna, buna. Am adus nextul. Cam repejor stiu, dar bunaciunile astea nu m-au lasat sa dorm. Mi-au bantuit visele cu fel si fel de scene perverse in care ar putea fi protagonisti. Multumesc din suflet pentru comentariile voastre si toate cuvintele de bine. So.. Va urez lectura placuta.

[center]Chapter II

::::::Destin pe dos::::::[/center]

Am simtit cum umarul meu este apasat usor de niste degete lungi ce se continuau cu bratul lui puternic masculinizat si urmand firesc conturul umarului. Urcand mai sus cu privirea am intalnit gatul lui putin lung pe care cadeau cateva fire rosiatice de par zburlite de vantul cald. In cele din urma ochii mei au ramas atintiti asupra chipului sau pe care, cu o nuanta ironica, era schitat sumar un zambet prietenos. Soarele rosiatic de apus se revarsa in reflexii portocalii in ochii lui, facandu-i sa vibreze slab. Corpurile noastre au fost invaluite de un vant cald apoi capul meu si-a reluat pozitia, stand aplecat, privirea mea facand cunostinta cu gaurile din asfalt.

-Esti tare prostut, spuse acesta deranjandu-mi cu podul palmei sale parul meu nergu ce cadea nonsalant pe langa obraji. I-am indepartat mana lovind-o usor, pe fata lui aparand un zambet rautacios. Si-a intors apatic capul spre apusul ce era pe sfarsite, apoi mi-a spus cu aceeasi voce ce imi facea muschii slabi ai inimii mele sa se contracte:

-E si normal sa fii gelos.
L-am privit o clipa ridicandu-mi cu indignare capul apoi obrajii mei au fost cuprinsi de o nuanta sangerie. Mi-a zambit cuceritor, privindu-ma indelung apoi eu i-am spus pufaind nemultumit:
-Nu sunt gelos.
M-am ridicat de pe banca, inima mea zbatandu-se alert in piept. Mi-am bagat mainile in buzunar, l-am privit pentru o ultima data si am pasit nesigur pe asfaltul uscat si prafuit. Cateva secunde crezusem ca l-am suparat cu afirmatia mea insa in momentul urmator pupilele mele s-au dilatat instinctiv la auzirea cuvintelor spuse de el:

-Ar trebui sa fii. Credeam ca ma placi.
Deodata am simtit din nou acea caldura in obraji si corpul meu a suportat din nou pulsatiile rapide ale inmii mele. Mi-am intors capul spre el, mainile mele atarnand indolent pe langa corp si am vazut ca el a ramas in aceeasi pozitie, privind linia orizontului dupa care se pierdea soarele. Acesta si-a dat putin capul pe spate, privind intinderea neuniforma de stele ce inca nu straluceau cu putere, lumina soarelui inca aparandu-si granitele luminoase. Ochii mei tremurau usor de emotie, corpul meu vibrand slab sub impactul ce-l avusesera acele cuvinte.

-Nu e adevarat? spuse el indreptandu-si privirea rece spre mine. Il mai vazusem serios pana acum insa acea privire... Acea privire era mult prea dura pentru mine, de parca s-ar fi interpus intre mine si el. Insa nu era o distanta oarecare, era ceva ce imi facea eul sa zbiere pe interior si sa verse lacrimi amare.
Vantul ii deranja putin parul rosu facandu-l sa dea usor din cap, apoi pasii lui hotarati s-au indreptat spre mine. In timp ce distanta dintre noi devenea din ce in ce mai mica corpul meu se pierdea tot mai mult intr-o imobilitate inutila. Ajunse in fata mea, ochii lui privindu-ma cu pofta, iar buzele lui descriind un semicerc perfect. Isi apropie bratul lung si il trase pe al meu, corpul meu lovindu-se cu putere de corpul lui dur. Buzele lui, fiind foarte aproape de urechea mea, au soptit suav, cu o nuanta erotica ce ma facu sa tresar usor:

-Si eu te plac. Crezi ca as fi stat atat timp langa o persoana fara sa fiu atras de ea? Spune-mi, Mike, ma placi?
Corpul meu inca se afla intr-o stare neputinta, tot ce putusem sa fac a fost sa dau din cap in sens afirmativ. Mana lui dreapta, care pana atunci imi tinuse bratul, urca cu miscari lascive pe gatul meu in sus, prinzandu-mi mai apoi barbia. Isi apropie capul de al meu si trecut usor cu limba peste obrazul meu rosu, eu simtindu-ma destul de excitat. Daca ma puteam misca as fi sarit pe el si as fi rupt hainele de pe el, la propriu, dorinta de a-l avea crescand tot mai mult in mine. Am inchis usor un ochi, strangandu-mi dintii cu putere cand i-am simtit limba mica trecand usor si pervers peste pielea obrazului meu, un fior cald strabatandu-mi intreg corpul. Eram la voia lui, putea face orice cu mine, eram cu totul si cu totul al lui. Ochii lui mi-au fixat cristalele negre iar buzele lui s-au miscat cu aceeasi usurinta nefireasca:

-Bine. Sa mergem la mine.
Si de aceasta data nu am putut decat sa dau din cap, confirmand ce a spus el. Ma simteam putin ciudat in aceasta postura. De fiecare data cand imi imaginam ca mi-o trageam cu el, eu eram cel dur, insa se pare ca nu voi fi decat jucaria. Intr-un final, realizand ceea ce se intampla am dat usor din cap apoi i-am spus, departandu-ma cu putere de langa el:
-Ce dracu’ tot spui? Ce vrei sa faci cu mine?
Acesta ma privi siret si isi linse lasciv buza de jos, gest la care m-am inrosit din nou. M-am privit putin, apoi s-a apropiat de mine incet, mergand detasat insa cu un aer de felina ce e gata sa atace.

-Esti prost, baiete? Te vreau, spuse acesta tragandu-ma din nou spre el si lipindu-mi corpul meu tremurand de al lui. Am vrut sa ripostez insa era deja prea tarziu, caci buzele lui subtiri mi le-au presat usor pe ale mele. Incet-incet am inceput sa ma simt bine, obrajii mei luand foc si limba lui a inceput sa cerceteze fiecare coltisor din gura mea. M-am alaturat si eu jocului lui pervers, adancind din ce in ce mai mult sarutul ce devenea tot mai lacom.

Asta fusese primul meu sarut cu el. Imediat dupa aceea ne-am dus acasa, cat de repede am putut si ne-am bucurat unul de altul. De fapt nici nu am ajuns in casa, caci hainele noastre au inceput sa cada sau sa fie aruncate de pe scarile blocului. Atunci am simtit cu adevarat ca il iubesc. Am continuat pana tarziu in noapte, sarutandu-ne patimas si eu fiind bucuros sa ii primesc barbatia in mine. Eu eram al lui si el era al meu... Exact ca in vis...
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
La curba destinelor - de Clau~ - 10-06-2012, 06:12 PM
RE: La curba destinelor - de kame. - 10-06-2012, 09:22 PM
RE: La curba destinelor - de hiimera - 11-06-2012, 09:11 AM
RE: La curba destinelor - de Clau~ - 12-06-2012, 06:34 PM
RE: La curba destinelor - de Lexxu - 15-06-2012, 01:23 PM
RE: La curba destinelor - de Clau~ - 19-06-2012, 06:57 PM
RE: La curba destinelor - de Lexxu - 19-06-2012, 07:38 PM
RE: La curba destinelor - de hiimera - 22-06-2012, 06:14 PM