Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ji Eun : Yoon or Kyung ?
Yoon
50.00%
6 50.00%
Kyung
50.00%
6 50.00%
Total 12 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Dragostea e teatru.

Nu-mi vine sa cred ca fac dublu. Urasc asta... Oricum, totul e stabilit, l/am si terminat. Ji Eun ramane cu Yoon.
---

Capitolul 4

A venit in sfarsit vacanta..nu lunga daar totusi este o pauza. Am hotarat cu Yoon, Kyung ,Ace si una noua Jin He ( sora lu Ace ) sa mergem undeva la mare la sor-mea. S-a despartit de curand de sotul ei si vrea sa aiba companie. Inca n stie daca va parta fetita ( adica sa nu o ia cretinu ala ). Am ajuns repede in orasul ala ( nici nu stiu cum se numeste, sincer ) . Am ajuns la adresa data de Kim si m-am uitat. Era o casa mare… chiar ma intrebam de ce imi spusese sa-mi aduc prietenii. Am apasat pe sonerie si am asteptat sa ne deschida, ceea ce nu a facut-o ea ci o cucoana batrana. Ne-a poftit inauntru ( nu am putut sa ignor „oau„-urile celor din spate… ) si am intrat in casa, asta dupa ce am trecut printr-o curte mare impodobita numai cu trandafiri de toate culorile. Adica..stiam ca tampita de Kim era detectiv sau ce era..dar..
- Panseluta, ai venit.. m-a intampinat fericita si ne-a facut semn sa ne aranjam. Hm… sunteti cinci deci unul va trebui sa stea cu mine in dormitor.
- Sta Jin He, e fata.. a spus Ace si si-a impins sora cu un pas in fata. Am ras cand l-am vazut, erau frati vitregi , maică-sa a avut-o pe Jin He cans l-a cunoscut pe tasu lu Ace care venise cu treaba. Sor-mea a acceptat imediat si a luat-o sa-i arate unde o sa stea, lasandu-ma asfel pe mine cu cei trei.
- Eu stau cu Ace si Yoon cu Kyung. Inteles ? am spus hotarat si mi-am tras geanta dupa mine. Am intrat in casa si am urcat la etaj, unde m-a oprit Kyung.
- Aaa.. Nu vrei sa stai cu mine ? m-a intrebat privindu-ma cu ochii aia ai lui.
- Ba da, da vreau si cu Yoon si e o problema. Mai bine va omorati unul pe celalalt decat sa ma bag intre voi si sa devin victima colaterala.
M-a privit clipind des. Aham, tocmai ii spusesem, indirect, ca are o sansa insa acelasi lucru am zis si despre Yoon. Mi-am tras mana si am intrat in camera insa nu inainte sa-l vad pe Ace scotand limba la Kyung. Am inceput sa rad de el si m-am lasat pe pat. A intrat si a inchis usa. S-a trantit pe patul de langa mine si s-a oprit din ras. Era devreme ( doisprezece sau unu ) asa ca ne-am hotarat sa ne jucam ceva. Am coborat toti si ne-am asezat la masa. Mi-am pus capul pe masa, lucru care l-a facut si Ace. Cat de copilaros putea fi. Jin He si Kim au coborat ultimele , radeau . Insa nu le-am bagat in seama. L-am privit pe Ace si am ras fara sa vrau. Tipu ala chiar stia cum sa faca lumea sa rada.
- Alo, mai suntem si noi pe-aici., a spus Kyung trezindu-ma. Am ridicat capul si i-am privit. Stateau amandoi in fata noastra. Am zambit fara sa vreau si i-am luat pe amandoi de brat – Yoon in drepatea si Kyung in stanga. Le-am zambit la amandoi, si le-am privit pe fete.
- Vreau sa ma dau in roata. Ace, mergi ? Unnie, mergi si tu ?
- Da. au spus toti odata iar eu le-am dat drumul celor doi. Doream s-i impac cat de cat pana ma hotaram insa era mult prea greu. Am iesit din casa fara sa-mi pese ca nu aveam decat o geanta. Yoon mi-a pus mana pe umar si mi-a zambit apoi si-a retras mana. Kyung a aparut si el in partea opusa.. n ma simteam prea bine. Aveam impresia ca mai aveau putin si se bateau ( defapt, asa sunt mereu dar eu eram intre ei si motivu )
Fetele au iesit ultimele vorbeau cine-stie-ce insa nu ma interesa. Ace a luat-o inainte si fredona ceva acolo in engleza lui ( ca doar venise din Canada ) si mai se intorcea din cand in cand si mereu ma speria insa radeam intotdeauna. Cand am ajuns trebuia sa stam cate doi in cabina.Am vrut cu Ace insa Kim s-a dus cu Jin He si Ace l-a tras pe Kyung cu el ( mai degrama l-a luat sa raman eu cu Yoon ) asa ca am acceptat, am intrat ultimii. M-am asezat langa el si am oftat . Iar eram incordat.
- Uhm…Auzi, ai fost prieten cu Kyung ? l-am intrebat. De cand ii cunoscusem se intelegeau .. mai greu, adica in priemele zile pareau prieteni.
- Cel mai bun.
-Oh… ce v-a despartit ? am intrebat jucandu-ma cu degetele.
- Ai vrea sa stii ? m-a intrebat la care eu am dat din cap in semn ca nu. L-am privit si am zambit. Mi-a mangaiat obrazul. Mi-am lasat capul pe umarul lui si am privit cerul. Roata se misca prea incet, ma plictiseam. Tura a trecut… cu greu. Imediat cum am iesit , ceilalti erau deja jos. Ace m-a intampinat cu un zambet di-ana pervers de-al lui care parca ma-ntrebat : Ati facut-o ? Kyung se uita in alta parte iar Kim plecase cu sor-sa lu Ale sa cumpere inghetata. Mi se parea mie sau tipele alea erau prea apropiate pentru doua necunoscute ? Eh, mai se intampla.
- Ji eun, vino, sa mergem sa luam niste floricele.
- Ok.
L-am urmat pe Yoon amuzat pana la stand unde surprinzator nu era nimeni. Am luat-o inainte si m-am oprit, l-am prviti si am ras scurt.
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea e teatru. - de Natsuru - 21-04-2012, 01:57 AM
RE: Dragostea e teatru. - de Sushi - 21-04-2012, 02:57 AM
RE: Dragostea e teatru. - de Katsu - 21-04-2012, 11:01 AM
RE: Dragostea e teatru. - de Natsuru - 27-04-2012, 03:25 PM
RE: Dragostea e teatru. - de Sushi - 02-05-2012, 12:35 PM
RE: Dragostea e teatru. - de rali2009 - 02-05-2012, 01:42 PM
RE: Dragostea e teatru. - de Lexxu - 23-06-2012, 09:47 AM