02-05-2013, 10:58 AM
(Ultima modificare: 02-05-2013, 11:00 AM {2} de Kira's Scarlet.)
Ti-am spus vreodata ca te iubesc?? Daca nu, ti-o spun acum. TE IUBESC!! Esti geniala!
Multumesc mult ca m-ai anuntat. Acum, revenind la capitol : mi-e asa de mila de bietul Dante, dar puteam sa jur ca o sa-l sarute pe Jack atunci cand l-a luat in brate. Partea cu dusul :myaoming: recunosc ca...Doar perv things mi-au trecut prin minte : Jack si Dante singuri + dus = love love <3 :)) Doamne! Stiu, sunt putin dusa...Bine, putin mai mult.
Oricum, capitolul a fost genial. Nu as fi crezut niciodata ca Raven e sotia lui Aron. Am ramas Poker face, mai sa pic de pe scaun. Am crezut ca visez, am vrut sa o pun pe mama sa ma ciupeasca :)).
Wow...ti-am lasat un mega-coment. Scuzee XD XD XD Nu era cu intentie.
Inca o data : ador capitolul, e sublim si te ador si pe tine. Esti minunata.
Spor la scris ! ^^
EDIT : p.s: iti ador avatarul. E asa de cutee :X
Multumesc mult ca m-ai anuntat. Acum, revenind la capitol : mi-e asa de mila de bietul Dante, dar puteam sa jur ca o sa-l sarute pe Jack atunci cand l-a luat in brate. Partea cu dusul :myaoming: recunosc ca...Doar perv things mi-au trecut prin minte : Jack si Dante singuri + dus = love love <3 :)) Doamne! Stiu, sunt putin dusa...Bine, putin mai mult.
Oricum, capitolul a fost genial. Nu as fi crezut niciodata ca Raven e sotia lui Aron. Am ramas Poker face, mai sa pic de pe scaun. Am crezut ca visez, am vrut sa o pun pe mama sa ma ciupeasca :)).
Wow...ti-am lasat un mega-coment. Scuzee XD XD XD Nu era cu intentie.
Inca o data : ador capitolul, e sublim si te ador si pe tine. Esti minunata.
Spor la scris ! ^^
EDIT : p.s: iti ador avatarul. E asa de cutee :X
Stalk me, bite me and kill me with your love ~