Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care este seiyuu-ul vostru favorit din fic? (voice actor)
Morikawa Toshiyuki
33.33%
6 33.33%
Miki Shinichirou
5.56%
1 5.56%
Mamoru Miyano
55.56%
10 55.56%
Noriaki Sugiyama
5.56%
1 5.56%
Total 18 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Between The Sheets

Acesta este al treilea capitol. Dot dot curve:) ma bucur ca ti-au placut capitolele anterioare si sper ca le vei citi incontinuare. In commentul anterior ai scris ca ar trebui sa povestesc din alta perspectiva, asta am facut de la inceput. O data din a lui MIKI odata din a lui MORIKAWA. Scrie in paranteza la inceput cine povesteste. Multumesc foarte mult. Te astept cu drag.

Capitolul 3

(MIKI)

Am fost placut surprins de Mori dimineata aia pentru ca in ciuda faptului ca era somnoros arata uimitor. Era sentimentul acela pe care-l ai cand revezi o persoana draga, exaltare, cred ca asta era. Mori era foarte binedispus si parea ca si el se bucura ca ne revazusem. In ultimul an nu am putut sa mai dau de el deoarece isi schimbase de vreo trei ori numarul de telefon si de doua ori adresa, imi citise gandurile - mi-a dat noul lui numar de telefon. Ce fel de amici suntem daca dupa o perioada atat de lunga de timp nu mergem undeva in oras. Mi-a facut o oferta care pe mine, sincer, m-a surprins, m-a invitat la Devil's Club. Nu am mai fost intr-un club de ceva timp din cauza varstei. Nu as fi dat foarte bine printre o sleasta de pustani, dar sosise vremea sa mai ies de la naftalina. Oh, Doamne! Viata mea sociala avea de suferit, iar eu ma gandeam ca nu ar fi bine sa merg la club, e clar ca nu ma simteam bine. Aveam nevoie de o iesire ca asta. Cunosc si eu cateva gagicute, nu va fi o problema. Din cate stiam nici Morikawa nu o ducea prea bine la capitolul RELATII. Cred ca si el incerca sa mai scape de singuratate, munca de dimineata pana seara tarziu.
Am iesit din cladire la sfarsitul programului mai binedispus decat de obicei si mi-am pus la gat esarfa moderna pe care mi-o cumparasem cu cateva zile in urma. Am o bservat ca Mori nu purta si incerca sa-si ascunda gatul de frig in paltonul lung, albastru-inchis. Cred ca asta ar fi un cadou perfect pentru el! M-am dus spre primul magazin de firma care mi-a iesit in cale. Eram aproape teleghidat umbland printre rafturi. Brusc am dat de ceea ce cautam, o esarfa cafenie care m-am gandit ca i-ar da lui Mori un aspect foarte elegant. Dupa ce am iesit din magazinul Victory am intrat la Perfume's Shop sa le cumpar de Craciun colegilor cate un parfum pentru pesonalitatile fiecaruia. Eu de cand ma stiu miroseam a parfum STR8 si voi mirosi pana voi muri sau aia nu-l vor mai fabrica. Gandurile mele zburau intr-una la ce parfum as putea sa-i cumpar lui Mori, totusi nu as vrea sa mirosim la fel - ar parea ciudat. Un parfum foarte masculin, mi-am spus eu. Am cumparat primul BOSS pe care l-am vazut pe tejghea. Am rugat-o pe vanzatoare sa mi le puna in pungulite de cadou separat. Iesind din magazin fericit de achizitiile facute m-a izibt un vant rece ce m-a facut sa ma cutremur si sa mi se zburleasca pielea, trebuia sa ajung cat mai repede acasa daca nu vroiam sa ma transform instant intr-un cub de gheata. Era una din cele mai friguroase ierni pe care le mai avuse regiunea in ultimii ani. Nu era des asa frig, dar cand acesta venea stia sa-si intre foarte bine in drepturi, fara un sistem imunitar destul de bun nu aveai sa treci fara sa te procopsesti cu o raceala.
Cand voi ajunge acasa, imi voi face un ceai fierbinte si voi face un dus la fel! Mi-am spus ,incercand sa merg cat de repede puteam.
Intrand in vila urcam cate doua scari sa ma asigur ca o sa ajung cat mai repede in camera si o sa-mi dau jos hainele care erau foarte reci. Am deschis usa din lemn de mahon si am pasit in dormitor. Mi-am dat paltonul jos, trantindu-l pe pat de parca ma descotorosisem de o greutate imensa. Atunci mainile mele capatasera o culoare usor trandafirie din cauza trecerii bruste de la frig la caldura. Mi-am desfacut nodul cravatei si primii doi nasturi de la camasa in timp mergeam spre baie sa imi pun un prosop pe etajera. Desfaceam grabit si ceilalti nasturi incercand sa ma indepartez cat mai mult de hainele alea. In ultima vreme incepusem sa detest mirosul de tutun ce mi se impregna in orice purtam. Eram fumator de aproape cincisprezece ani, dar intotdeauna m-a deranjat acest aspect neplacut. Incet, incet materialele ce-mi acoperau trupul au inceput sa-l paraseasca si le-am impins cu piciorul pe gresie de parca imi era scarba de ele. Am intrat in dus si am deschis dusul punand cea mai ridicata temperatura pe care corpul meu putea sa o suporte. Mi-am trecut mainile pe piele dupa ce eram acoperit tot de gel de dus cu aroma de trandafiri. Il indepartam cu grija de pe fiecare parte a corpului pe care o atinsese acesta. Imi placea la nebunie tot ce venea legat de trandafiri, aspectul lor, mirosul lor. Incercam sa ma relaxez in aburul frumos mirositor ce se strecurase in cabina de dus.
Dupa o jumatate de ora eram in dormitor cu un prosop in jurul braului cotrobaind prin dulap dupa niste haine pe care le-as putea purta la club. In sfarsit am reusit sa ma decid dupa cateva incercari de combinatii nereusite. De obicei sunt perfectionist in ceea ce priveste aspectul vestimentatiei, iar aceea seara nu facea o exceptie. In timp ce imi facea ultimele "retusuri" suna deja cineva la usa. Cu siguranta era Morikawa, deja se facuse ora nouasprezece.
Am deschis usa, iar persoana de cealalta parte ma intampina cu un zambet vesel, copilaresc. Purta o camasa rosie ca focul descheiata la cativa nasturi, iar la gat avea atarnata o cruciulita mica din argint. Avea blugi negrii stramti si pantofi de lac. Gatul lui emana parfum cu aroma de trandafiri, parca stia ca ma inebunea mirosul acela. In acel moment as fi putut uita ca el e barbat si i-as fi sarutat gatul incercand sa adulmec usor acel parfum suav. I-am spus sa ma astepte putin cat sa pot sa iau cheile masinii. La niciun minut distanta deja eram cu cheile afara din apartament i-ar Morikawa ma astepta tacut.
- Hai, urca! L-am indemnat pe Morikawa.
M-am urcat si m-am asezat pe scaunul soferului, iar Morikawa langa mine. La al doilea semafor brunetul si-a incolacit o mana dupa a mea, privirea sa era indreptata inainte si parca privea in gol. Mana ii tremura si mi-am pus una din palme peste a lui incercand sa-l trezesc parca din aceea transa.
- Mori, ce ai patit? Spuneam cu un ton foarte calm in voce.
- Nu stiu ce m-a apucat. Pur si simplu mana mea a actionat fara voia mea. Ma linisti Morikawa.
- M-a speriat tremuratul tau. Vrobeam eu incontinuare uitandu-ma inainte.
Am condus pana in fata clubului fara sa mai scot nici macar un cuvant. Mori se daduse jos din masina si eu la fel. Ne indreptam spre intrare unde era amplasata o ditamai namila ce incasa banii de intrare. Devil's Club era unul dintre cele mai de fite cluburi din regiunea Kanto, dar intrarea de cincizeci de dolari nu era o problema pentru noi. Am intrat in club si-l urmam pe Morikawa. Aveam de gand sa ii arat partenerului meu ce demon iesea din mine pe ringul de dans. L-am tras de mana si l-am facut sa se ia dupa mine spre ringul de dans in timp ce ne faceam drum prin pustimea de acolo. Brunetul nu parea nici de cum surprins ca il tineam de mana. Era un gest amical si pur si simplu il trageam. Ajunsi acolo mi-am desfacut nasturii vestei negre pe care o purtam peste camasa alba. O multime de domnisoare incepusera sa roiasca in jurul nostru, dar acum nu aveam ochi decat pentru Morikawa ce se unduia superb pe melodia aia. El simtea muzica la fel ca mine pentru ca pe langa faptul ca era seiyuu era si un cantaret foarte bun. Eram un fan al pieselor sale romantice. Nu-mi venea sa cred ce voce senzuala avea. Era oare acelasi Mori copilaros pe care il stiam?
- Mi s-a uscat gatul. I-am spus la ureche din cauza volumului muzicii.
- Sa mergem la bar. Sugera Morikawa
Cum ne-am strecurat pe ring asa am si iesit de acolo, tot tinandu-l de mana pe brunet. I-am comandat barmanului doua shot-uri de tequila.
- Eu vroiam doar un cocktail cu putin alcool. Imi zicea Morikawa. Nu sunt adeptul tariei.
- Haide tigrule, doar in seara asta! L-am indemnat pe brunet.
Dupa ce le-am dat peste cap ne-am intors pe ring, iar Mori parea mai destins ca mai inainte. Presimteam ca era efectul alcoolului, insa el parea ca se simte foarte bine. Am incercat sa-l fac sa fie putin mai rebel in ring. Mi-am pus mainile in jurul gatului sau si mi-am impreunat degetele la ceafa lui. Isi lasase capul pe spate, isi inchise ochii si si scosese un sunet ce mi-a parut ca seamana cu un oftat de relaxare. Isi pusese mainile pe soldurile mele si-si lipise trupul de al meu. Incepuse sa-si arcuiasca spatele si pieptul frecandu-se de mine incitand mintile pustoaicelor si domnisoarelor. Parea ca toate sorb din priviri fiecare lucru pe care il faceam pe ring. Vesta mea zburase pe undeva,iar Mori imi desfacuse toti nasturii camasii. Credeam ca e un joc de al brunetului pentru a atrage atentia fetelor din club, dar pe mine chiar ma starnise. Imi ardea pielea cand partenerul meu incepuse sa-mi mangaie pieptul si muschii de pe abdomen. Parca nu mai era un joc, Mori era serios in ce facea. Toate privirile erau atintite asupra noastra, iar fetele probabil incepusera sa aiba fantezii cu amnadoi. Eu si Morikawa stiam foarte bine ce inseamna fan service si cat de mult incita asta mintile domnisoarelor. Mai ales cand e facut de doi barbati.
Daca Morikawa vroia asta, bine, am incercat sa intru un jocul lui. Toate persoanele din jurul nostru incepusera sa tipe si sa strige sa facem mai multe. Imi pusesem mana stanga pe ceafa lui si-l mangaiam. I-am simtit pielea cum se zburleste si mi-am trecut degetele prin parul lui. I-am tras capul cu ea spre mine mai mult si mi-am apropiat buzele de ale sale. Toti scandau sa ne sarutam, iar Mori astepta momentul cand buzele noatre aveau sa se uneasca. I le-am atins usor cu ale mele, el le apasa mai mult si un fior ne strabatuse pe amandoi cand limbile noastre se intalnira intr-un sarut pasional. Limba umeda si fierbine care ma incita sa fac sarutul nostru sa dureze mai mult decat planuiam sa fie. De fapt nici nu aveam de gand sa implic acel organ in el. Credeam ca doar ne vom atinge buzele si doar atat, dar Mori ma luase prin surprindere. Ma excitasem la culme cand l-am vazut ca se implica in sarut. Isi inchisese ochii si-si lasase capul pe spate, iar eu ii tineam fata cu ambele palme. Brunetul se desprise din sarut simtind ca nu mai are aer si-mi soptise la ureche sa-l duc acasa pentru ca se simtea obosit de la alcool. Vila mea era mai aproape si am decis ca nu strica daca va adormi acolo peste noapte.

To be continued...
Bye
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

Răspunsuri în acest subiect
Between The Sheets - de YuneSugihara - 27-12-2011, 12:29 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de YuneSugihara - 28-12-2011, 12:04 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de YuneSugihara - 29-12-2011, 04:20 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de Liar - 29-12-2011, 11:49 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de hiimera - 30-12-2011, 10:02 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de YuneSugihara - 04-01-2012, 11:14 AM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de hiimera - 04-01-2012, 07:31 PM
RE: [yaoi] Between The Sheets - de Liar - 04-01-2012, 08:36 PM
RE: Between The Sheets - de YuneSugihara - 12-01-2012, 03:41 PM
RE: Between The Sheets - de hiimera - 12-01-2012, 05:11 PM
RE: Between The Sheets - de Liar - 12-01-2012, 09:22 PM