11-04-2013, 06:12 PM
Hm...Pentru inceput, ma bucur ca nu ai renuntat la fic. Ai fi putut sa pui Clous p.o.v... Prima data cand am citit clous m-am intrebat cine e ala. :)) Uitasem. Asadar o place pe Reina (ce nume frumos). Acum nu stiu daca asta intra in categoria yaoi...Dar la inceput ai spus tu ceva de...Ca Reina o sa devina un EL. Nu vreau sa te supar, dar ai o multime de greseli. Capitolul e interesant, nu pot spune ca nu, dar gramatica e praf. Faci unele fraze kilometrice. De exemplu: ''Nu doar o noapte si atat , 10 minute de placere si asta e tot gata , vreau sa facem dragoste toata noaptea si ziua daca este posibil fara sa ne intereseze ce ar spune alti , sa ne intereseze ca ne aud toti si chiar daca ne-am desparti sa ramanem prieteni iar daca e sa ramanem impreuna , pe mine nu m-ar deranja si niste copii dar nu acum mai incolo ''
''Tata a spus ca ma sustine si ca este prea devreme ca sa pot sa imi dau seama ce fel de orientare sexuala am ( te rog am avut 3 iubiti pana acuma si in rest o gramada de fete cred ca pot si singur sa imi dau seama ce orientare sa am ) , mama a spus ca este vina ei ca nu mi-a acordat prea multa atentie si ca de aia mi-am gasit fericirea in bratele barbatilor ''
Draga, pune punct ca nu te musca. Ai nevoie si de virgule si de puncte. Ai greseli de gramatica pe care nu ti le spun. Poti sa le vezi si tu. Nici eu nu sunt perfecta, nimeni nu e. Eu intodeauna ascult sfaturile celorlalti si incerc sa fac precum mi se spune. Si prea multe puncte de suspensie.
Nu sunt rautacioasa si nu asta e intentia mea.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine. Ti-am lasat comul de o pagina :P Scuze!
Astept nextul cu nerabdare. Sa nu ma dezamagesti! Kissu yo!
''Tata a spus ca ma sustine si ca este prea devreme ca sa pot sa imi dau seama ce fel de orientare sexuala am ( te rog am avut 3 iubiti pana acuma si in rest o gramada de fete cred ca pot si singur sa imi dau seama ce orientare sa am ) , mama a spus ca este vina ei ca nu mi-a acordat prea multa atentie si ca de aia mi-am gasit fericirea in bratele barbatilor ''
Draga, pune punct ca nu te musca. Ai nevoie si de virgule si de puncte. Ai greseli de gramatica pe care nu ti le spun. Poti sa le vezi si tu. Nici eu nu sunt perfecta, nimeni nu e. Eu intodeauna ascult sfaturile celorlalti si incerc sa fac precum mi se spune. Si prea multe puncte de suspensie.
Nu sunt rautacioasa si nu asta e intentia mea.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine. Ti-am lasat comul de o pagina :P Scuze!
Astept nextul cu nerabdare. Sa nu ma dezamagesti! Kissu yo!
Stalk me, bite me and kill me with your love ~