Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Amprenta

Ch . 3

In masina atmosfera era ca la o inmormantare , iar tensiunea dintre noi outeai so tai cu cutitul . Am incercat sa sparg zidul dintre noi insa de fiecare data era tot mai gros , insa daca nu ristinu castigi nu ?
- Unde mai exact mergem acuma ? intreb in soapta si il privesc cu coada ochiului pentru ai vedea rectia .
- N-ai tu nevoie sa ti unde mergem ! spune rastit in timp ce privea in olinzi , sa nu te misti de aici ca vin imedat spune si inchide usa de la masina . Il privesc cum o ia dupa colt si oftez . Am doua soluti , o sa raman aici si o sa-l astept sau o sa ma duc dupa el si cred ca stiti si voi ce am ales pentru ca in secunda 2 eram la coltl strazi. L-am cautat cu privirea si cand l-am gasit mi-as fi dorit sa nu o fi facuto , l statea pe capota unei masini si se saruta cu un baiat ? Am ramas inlemnita si simteam cum inima mea se strance atat de tare incat aveam sa zbier , am vrut sa plec insa picioarele nu ma ascultau . Vroiam sa plec , sa mor pentru ca viata mea sa naruit complet si o data cu ea si sufletul meu .
Pate ca voua vi se pare prostesc , insa eu chiar il iubesc iar fapta pe care a facuto ma distrus complet . Iam cautat privirea si cand am vazuto am inlemnit , era plina de furie si cu o dorinta atat de mare de a distruge persoana pe care o tintesc si din pacate eu sunt aceea . Am clipit des si am incercat sa imi sterg lacrimile de pe fata pentru ca nu voiam sa ma vada asa , nu vroiam sa ii arat cat ma raneste . L-am vazut cum se indreapta spre mine hotarat si in urmatorul moment privirea mea sa incetosat , tarziu dandumi seama ca tocmai am fost lovita de singura finta pentru care m-asi arunca de pe o cladire .
Ma apucat de brat si ma aruncat in masina , dupa ce a urcat si el a inceput sa conduca in alt sens . Viata mea urma sa se sfarseasca fara ca eu sa am ceva de spus . Nu stiu cand a oprit masina , probabil din cauza suspinelor si a dureri pentru ca in tot timpul cat a condus ma dinut strans de brat , si nu mia dat drumul decat atunci cand am ajuns in fata unei cladirii . Ma apucat brusc de mana si la fel de brusc a si urcat in camera de hotel , probabil planuia sa vina cu iubitul lui , doamne cat urasc asta , imi vine sa urlu doar cand ma gandesc la asta . Cand am ajuns in camera a incuiat usa si a inceput sa se plimbe nervos prin camera, eu inca suspinam si simteam ca o sa imi cedeze picioarele imediat . Am inchis ochi si am incercat sa ma linistesc insa am fost trezita de lovitura palmei lui care a facut contact cu peretele din spatele meu , ma fixat cu privirea si probabil astepta ca eu sa vorbesc , dupa ce am inghitit in sec si mi-am dresat vocea am spus
- De ce ? am intrebat si l-am privit printre lacrimi , Vreau sa stiu de ce am repetat din nou si am asteptat raspunsul . A ridicat din sprancene parca cerand sa fiu mai clara , asa ca am repetat cu greu din nou.
- De ce nu ma placi ? Cu ce am gresit ca sa sufar atat de mult , nu am vrut decatat putina atentie din partea ta spun si incep din nou sa plang , numai ca acum m-am agatat de tricoul lui pentru ca stiam ca nu o sa mai rezist si ca am nevoie de un srijin.
A ras scurt si a zambit maefic dupa care a spus in timp ce isi baga mainile in buzunar
- Putina atentie ? a intrebat si a ras cu pofta , cred ca eu ar fi trebuit sa fiu cel suparat , nu crezi spune si ma apuca de barbie dupa care ma priveste in ochi si continua pe acelasi ton , de cand ai venit esti mereu in centrul atentiei , ai intorso pe Lara impotriva mea si mama sta mereu numai cu tine , a zambit cu subanteles , a spus , cearfi sa iti acord o mica atentie din partea mea spune si scoate o cutie de prezervative din pantaloni . Ma uit cu teama la el in timp ce ma lipesc tot mai tare de perete si incep sa plang din nou .

Răspunsuri în acest subiect
Amprenta - de alex - 08-03-2013, 03:16 PM
RE: Amprenta - de Michee - 08-03-2013, 07:28 PM
RE: Amprenta - de Aneedo - 08-03-2013, 08:10 PM
RE: Amprenta - de Lain - 08-03-2013, 08:38 PM
RE: Amprenta - de alex - 09-03-2013, 01:55 AM
RE: Amprenta - de Michee - 09-03-2013, 09:34 PM
RE: Amprenta - de ohaio_angel - 14-03-2013, 09:42 PM
RE: Amprenta - de alex - 17-03-2013, 03:32 PM
RE: Amprenta - de Kira's Scarlet - 17-03-2013, 04:17 PM
RE: Amprenta - de ohaio_angel - 17-03-2013, 10:46 PM
RE: Amprenta - de alex - 11-04-2013, 03:44 PM